potrebujem NB na take bežne veci ako je PS , občas si zahram nejaku hru (čiže sims ale inak nič prevratne
vyberam medzi tymto : » www.alza.sk/acer-travelmate...
ak chces book do skoly, tak jednoznacne nejaky maly prakticky netbook...
je to MALE - lahko sa ti zmesti do tasky, nemusis nosit osobitnu tasku na to
je to LAHKE - ver mi, ze nosit tazky pocitac cely den so sebou nie je dobre ako pre teba, tak pre pocitac
vela VYDRZI - baterka vydrzi niekolko hodin bez nabijania, takze nemusis saskovat s kablami a somarinami
su LACNE - cenovo sa pohybuju omnoho nizsie ako klasicke velke notebooky
Dnesne netbooky su aj vykonne, takze Simsovia ti na tom urcite pobezia. Ja na netbooku fungujem uz druhy rok na vysokej skole, a to tam piseme ako zandari... neviem si predstavit ze by som sa mal trapit s velkym tazkym pocitacom
nerozumiem sa bohvieako prevratne do toho, ale netbuk by som si nekupovala... na tych dvoch sa mi nepaci ani ta integrovana intelacka grafika, ak si chces aj hry sem tam zahrat... a tiez by som brala nejaky bez os, prinajhorsom niekoho poprosis, nech ti tam nahodi cosi.
@4 väčšina študentov VŠ má možnosť stiahnuť si originálny Win aj s licenciou(aspoň u nás máme takto drvivú väčšinu programov zadarmo)
Plus k noťasom,radšej by som nešla do Aceru a HP...lacné bývajú dosť nahovno(ale tak to väčšina noťasov okolo 500€)
Skús skôr vyberať zo značiek Toshiba,Asus,Lenovo poprípade ak nájdeš Dell....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
prip.
» www.zero.sk/Default.asp?cls...
treba ale brat ohlad na to ze su bez OS, ale ak mas licenciu na win 7/8 tak potom toto su fajn volby, omnoho lepsie nez to co si ty postla
prip este:
» www.zero.sk/Default.asp?cls...
tu as aj Win8 k tomu
je to MALE - lahko sa ti zmesti do tasky, nemusis nosit osobitnu tasku na to
je to LAHKE - ver mi, ze nosit tazky pocitac cely den so sebou nie je dobre ako pre teba, tak pre pocitac
vela VYDRZI - baterka vydrzi niekolko hodin bez nabijania, takze nemusis saskovat s kablami a somarinami
su LACNE - cenovo sa pohybuju omnoho nizsie ako klasicke velke notebooky
Dnesne netbooky su aj vykonne, takze Simsovia ti na tom urcite pobezia. Ja na netbooku fungujem uz druhy rok na vysokej skole, a to tam piseme ako zandari... neviem si predstavit ze by som sa mal trapit s velkym tazkym pocitacom
Plus k noťasom,radšej by som nešla do Aceru a HP...lacné bývajú dosť nahovno(ale tak to väčšina noťasov okolo 500€)
Skús skôr vyberať zo značiek Toshiba,Asus,Lenovo poprípade ak nájdeš Dell....
Do 500€ som našiel v Alze toto : » www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
Schopný procesor, schopná grafika, takže si na tom zahráš aj obľúbené The Sims 3 ...
Z tých dvoch, čo si napísala je výkonnejší ten Acer, no kvalitou spracovania je ďaleko lepšie ten HP.