ten čo mám ja , asus k55v ... nie je herný ale je dobrý...neviem či tam pôjdu aj uplne najnovšie hry, ale assassins creed III ide v pohodičke aj sims 3 myslím že by utiahol aj sims 4 iked zatial neviem aké parametre bude mať tá hra. ale nemyslím že až také gigantické. ale ja som s mojím ntb neskutočne spokojná
najlepšie na hry sú od značky DELL, ale tie nie sú dvakrát lacné. HPčka (ProBooky) okolo 400-500 eur sú už celkom schopne vybavené dobrými procákmi a grafickými kartami, ale aj tak si nemyslím, že na tom pobežia tie úplne najnovšie hry... neviem, nemám odskúšané...
Tak myslím že za 500€ si herný ntb nekúpiš Ja som natrafil na super cenu a super výkon ja mám ntb za 600€ Acer Aspire 5750g 750GB HDD, 8GB ram, i5 3,1Ghz a grafika nvidia GeForce GT 630M až do 4GB a ide mi na nom zatial vsetko krasne na high grafike... no ja som mal štastie ale ak hladas fakt ze herny ntb tak do 500€ urcite nenajdes herny ... potom uz je lepsie ked si kupis normal desktop za tu cenu a mas vecsi vykon a tieto hry ti kludne zvladne pretoze herne ntb zacinaju na cenach od 800€ až do 1500€... takže tak
A čo tak si kúpiť hernú konzolu? Napríklad xbox 360 stojí 260€ + gta 5 cca 55€ máš to do 300€ za predpokladu že máš dobrú telku ale treba dávať pozor že ked presedláš s kompu na xbox je tam horšia grafika ....
Ja som si kupil herny notas Dell Alienware M18X dal som zan 2300 eur a olutoval som to lebo jeho vykon nedokazem vyuzit takze by mi stacil daki za 600 eur a aj tak hry co hravam ja niesu naj narocnejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Notebook na hry alebo veľmo náročnú prácu jedine odtialto
www.goldmax.cz