Cawte,poradte mi prosim vas...chcem si kupit novy,ale uz fakt peckovy notebook....co vsetko by som si ku nemu mala? PEniaze nehraju az taku rolu,ale neico normalne,co sa zide kazdemu smrtelnikovi....A je lepsie laserova tlaciaren alebo obycajna?.....diiii
no myslim si ze taky dell alebo aple, sony vaio medzi tieto by som sa rozhodoval konkretne ja a lepsia je laserova ale obacajna atramentova myslim teraz jej tlac vydrzi o nieco viac lebo sa vpija do papiera kdezto u laserovych sa len vypali tym praskom.
prieskum robila stv mam pocit. len si pozri. A mam pocit, ze kadzy notebook je dobry pokial sa vie o neho uzivatel starat. O asuse som to pocul vela. V celku dobry kompik ano uznavam ale ..... Aj tak Sony preco zle sksuenosti co je na nom zle? POvedz mi vsak si chcem kupit bud sony aple alebo dell. ale viac ma laka Sony Vaio. Thoshiba sa mi moc nevidi (nejdem pisat preco, nechem rozculit)
A sam by som si acer nikdy nekupil sam som sa prekvapil ked som to pozeral, ze acer je na takej priecke. Robila ho stv1 a pozeral som to prednedavnom.
Tie prieskumy, ze vraj najlepsia napalovacka Plextor. Kupil som si plextor a bol to Shit. Kamos ma neviem aky super DVD prehrac a neviem kolko tisic. Ale ak mu to prehra iba originalku, tak to je shit. Mam par rokov DVD Oravu, prehrava vsetko zaradom, vsetko ide, nepotrebujem viac.
Stv je statna. Ak robi vyskum stat, tak to nikdy nie je ciste. Za tejto vlady uz duplom nie.
Sony, padal, proste pri praci mas pocit ze nieco nie je ok. Proste nieco tam nesedi. A jednak sony, sony sa pcha vsade. IBM, Dell, Toshiba Apple, vsetko su pocitacovi giganti. Sony v PC pamatam si este ich napalovacky, Lite-on boli lepsie ako Sony. Mozno v elektronike je to nejaka znacka, ale v PC je to shit a celkovo mam opatiu voci takym znackam co sa pchaju vsade. Sice dizajnovo pekne, ale nieco nie je ok.
Dell, sice da sa cena zjednat, ja som zjednal par tisis, ale su to drahe veci. Proste ak chces nieco lepsie, tak minimum nejakych 40k.
Toshinba je tak, pol na pol. Polovica ma ceny super a druha polovica na urovni spominanych troch znaciek. Inac neviem, nesledujem ale SONY asi tiez nie je najlacnejsi. Toshibu za kupis za 25 000 so vsetkym co potrebujes, za 30 000 aj z grafikou. Fakze, teraz sa velmi beru Toshiby, aj znami beru, a vsetci iba chvalia, a vravim, s Toshibami su dlhorocne skusenosti. A ked uz ja mam notebook, tak nemozem si dovolit aby mi nieco blblo.
Prieskumy uz nejak mam v ... Mam skusenoti a z nich vychadzam.
aha. Lite-on napalovacku som mal dobra ale po 2 rokoch staleho pouzivania sa pokazila.
Najlacnejsi sony stoji 22 tis. takze nie je to lacny spas to ano.
Dell sa da kupit aj za 18 tisic mam pocit ale len zakladna zostava (ale nie som si 100%isty a ak to tak je tak procesor je bud Sempron alebo Celeron)co pri asuse by bolo o nieco lepsie. Aspon co som to pozeral na nete pred 3 mesiacmi.
ja by som Asus a HP určite neporovnával, už len z toho dôvodu že HP je na trhu omnoho dlhšie ako Asus, neviem či si niekto môže hneď dovoliť noťas od IBM teraz už dell a sú to notbuky viac menej pre firmy, Apple to je iná kategória, sony nepoznám a toshiby niesu až tak spoľahlivé, Ja by som išiel do nejakého HP pavilionu cena tak 23 tisíc, asusy som aj pozeral ale ten ich dizajn a kopu krát vážia niečo cez tri kilá, jednoducho sa mi neáčia, Acer to sú len laciné notbuky, hoc už trocha namakanejšie ale stále, a na MSI sa ani NEPOZERAJ, sú to šmejdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
S fest dlhorocnych skusenosti, na vrchole su IBM, Apple, Dell, Toshiba.
Teraz ma na niektore modely super ceny. HP je drahe a je take iste ako ASUS.
Acer je na poslednych prieckach. ASUS ma asi najlepsi pomer cena vykon.
IBM, DELL, Apple, Toshiba pojdu 10 rokov v pohode. Neviem ci Toshiba vyraba notebooky skoro 25 rokov.
Osobne mam dell, asi kupim nejaky pouzity IBM a novy Apple.
Ale zas, IT ma zivi... mam slusne skusenosti, okrem tych 4 znaciek ine nekupim
V tom som konzervativny, tie 4 su overena kvalita a ine nemienim riskovat.
Ale tie pouzivaju zachranari, hasici a vojaci. Ale su skoro neznicitelne.
A sam by som si acer nikdy nekupil sam som sa prekvapil ked som to pozeral, ze acer je na takej priecke. Robila ho stv1 a pozeral som to prednedavnom.
Stv je statna. Ak robi vyskum stat, tak to nikdy nie je ciste. Za tejto vlady uz duplom nie.
Sony, padal, proste pri praci mas pocit ze nieco nie je ok. Proste nieco tam nesedi. A jednak sony, sony sa pcha vsade. IBM, Dell, Toshiba Apple, vsetko su pocitacovi giganti. Sony v PC pamatam si este ich napalovacky, Lite-on boli lepsie ako Sony. Mozno v elektronike je to nejaka znacka, ale v PC je to shit a celkovo mam opatiu voci takym znackam co sa pchaju vsade. Sice dizajnovo pekne, ale nieco nie je ok.
Dell, sice da sa cena zjednat, ja som zjednal par tisis, ale su to drahe veci. Proste ak chces nieco lepsie, tak minimum nejakych 40k.
Toshinba je tak, pol na pol. Polovica ma ceny super a druha polovica na urovni spominanych troch znaciek. Inac neviem, nesledujem ale SONY asi tiez nie je najlacnejsi. Toshibu za kupis za 25 000 so vsetkym co potrebujes, za 30 000 aj z grafikou. Fakze, teraz sa velmi beru Toshiby, aj znami beru, a vsetci iba chvalia, a vravim, s Toshibami su dlhorocne skusenosti. A ked uz ja mam notebook, tak nemozem si dovolit aby mi nieco blblo.
Prieskumy uz nejak mam v ... Mam skusenoti a z nich vychadzam.
Najlacnejsi sony stoji 22 tis. takze nie je to lacny spas to ano.
Dell sa da kupit aj za 18 tisic mam pocit ale len zakladna zostava (ale nie som si 100%isty a ak to tak je tak procesor je bud Sempron alebo Celeron)co pri asuse by bolo o nieco lepsie. Aspon co som to pozeral na nete pred 3 mesiacmi.
Ale nie vzdy plati, co je drahe je dobre
DIKY vam vsetkym