Ja osobne som pozeral na tento notebook pred časom » www.alza.sk/asus-eeebook-e5... dôvod: 4 GB ram je dostatok, veľký display, HDD pol TB myslím že dnes vážne stačí a CPU v pohode utiahne kancelársku prácu a hlavne design pekný moderný každopádne záleží od toho koľko máš rozpočet ak máš viac je fajn mať lepší procesor aby sa to rýchlo púšťalo a pod
@marsiesarsie tak práve ako študentka by si mala dostať windows zdarma cez dreamspark ja som tak dostal potom to uz len cez USB a nainstalovat, ono je tam slabsi CPU to je fakt
Ak máš limit do 300 € tak buď radšej kúpiť použitý, alebo pozri nový na » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... ale počítaj s tým, že s notebookom do 300 € si veľa "kvality" neužiješ :/
Asus F553MA-SX370B je super notebook a na TPD je teraz v akcii za 279€ vrátane OS a keď chceš ešte niečo ušetriť tak použi aj zľavovy kod na » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2 roky záruka
» www.lacne-notebooky-pc.sk/notebooky/core-...
Všetko nové do 300€ budú nekvalitné, nevýkonné sr*čky ... čiže iba repas