mám ASUS a zatiaľ som veľmi spokojný. možno som trošku viac očakával od zabudovaných reprákov, ktoré sú tam zn. Altec Lansing, ale hudba sa cez ne veru počúvať nedá. A samozrejme, že som chcel mať solo grafickú, lebo keby bola iba na doske tak pri prehrávaní a strihaní HD videa by určite nestíhala.
integrovaná grafika (na základnej doske) = lacnejší a ľahší a pravdepodobne aj menší notebook s dlhšou výdržou baterky, ale nižším výkonom čo sa týka napríklad hrania hier, niektoré na integrovaných nespustíš vôbec.
samostatná grafika = ťažší a drahší, pravdepodobne aj väčší, s menšou výdržou batersky, ale vyšším výkonom čo sa týka hrania hier.
ja mam acer za 1000euri...ale fakt namakany...msi je o nicom...lenovo je vhodne na pracu...s hp je to ako s bmw...platis za znacku....toshiba ma dobre repraky ale lesklu klavesnicu...cize vidno odtlacky....acer mam ja a som spokojny...notas ako ma byt...asus ma jeden kamarat..tiez spokojny...
som zabudol...ked mas grafiku na maticnej je integrovana a to znamena ze ked mas napr. 4GB ram a 512MB grafiku...tak si graficka berie tych 512mb z ramky....cize je lepsie ked ju intergovanu nemas
@mayo ja sa s tebou nehádam, ale vždy to bude len subjektívne hodnotenie, všetko sa raz dojebe a ten tvoj macbook nie je výnimkou. nepokaziteľná vec neexistuje ale keď to apple raz zostrojí, tak potom uznám, že sú najlepší
@kosmiklove no nechci, čo ti mám na to povedať. rovnako, ako ty považuješ za shit hp, tak som ja počula toľko kritiky na acer a asus, že skutočne neviem, komu by som verila...
momentálne verím mojej lucinke fajne sa mi na nej robia vizualizácie
Kup si co chces vsetko je to rovnake zelezo, vyrabane len na dva roky :p Ono dost zalezi od toho ako s vecami narabas. Dalsi nezanedbatelny fakt je, ze seria neznamena kusy rovnakej kvality. A tiez je zaujimave ako ludia rozmyslaju . . . povest a znacka vyrobku, ovplyvnuje ich spravanie a narabanie s nim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.shopping.hp.com/webapp/shopping...
ja mám tento, a som spokojná (až na baterku, ktorá je po polroku zrelá na výmenu, ale tak to ma až tak netankuje)
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
Pýtal sa na najlepšiu značku notebookov a tá je Apple.
Tak čo som mu mal odporučiť? Hp? Acer?
APPLE!
A baterka mi po 2 rokoch vydržala ešte 3 hodiny.
k tomu za tu cenu bude mat celkom slusny NB
a za tú cenu som si ušetril veľmi veľa nervov
samostatná grafika = ťažší a drahší, pravdepodobne aj väčší, s menšou výdržou batersky, ale vyšším výkonom čo sa týka hrania hier.
» www.alza.sk/hp-probook-4525...
(jediny aky som kedy mala, ale este sluzi a dokonca ma velky display aj ked ho mam uz 2 a pol roka
Ale ináč ja mám hento a som spokojný.
» www.mall.sk/notebooky-znack...
inu, MacBook rulz
A ten, kto tvrdí, že na Macu sa nedá hrať, v živote na Macu nič nehral a len sa kukal spoza výkladu na vystavené rekvizity
momentálne verím mojej lucinke fajne sa mi na nej robia vizualizácie
--
A u BMW kvalita dost zaostava voci cene :p