Mam taky napad. Co keby mi chodili do posty na TS, alebo nejaka notifikacia v den narodenin osoby, co mam ulozenu medzi kamaratmi. Lebo je mi to take cudne, ked sa dozviem ze moj kamos mal narodeniny mesiac dozadu... co vy na to? Nebolo by to super? A pop
Hmm, dosť inšpiratívne... je to drobnosť, ktorá by to tu robila intuitivnejším, pre niekoho. Majú to všetky iné sociálky. Na druhú stranu už do tajných správ chodí mnoho "spamu" aj čo sa týka okomentovaných fotiek a podobne, takže určite by sa to neriešilo formou tajnej správy, ak by aj niečo bolo.
@xcorpi argument "vsetky ine socialky to maju" na mna velmi neplati, je mozne ze notifikaciu nejaku takuto urobim, ale momentalne to nie je priorita, ale neznamena ze to coskoro nebude prioritou
a naco blahozelat ludom s ktorymi si iba pisete?ja mam v priateloch iba tych co poznam osobne a tych narodeniny viem..a vela ludi povie dopredu ze jeeej mam narodky zajtra alebo tak..a ved ked to povedia o tyzden neskor zablahozelas az vtedy..ved to neni hriech ved aj tak ich nepoznas
@tomas no v rámci toho, že už by som nezabúdal na niektorých ľudí narodky, tak mne osobne by to vyhovovalo Mohlo by sa to spraviť v rámci nejakého statusu, že "Dnes mám narodeniny" pod info, že kedy bol user naposledy prihlásený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov