@55 NOO... @56.. nepovjeem, ale... mozem pomoct mam to cislo napisane na podlozke je to jeden udaj... a ta podlozka je mapa sveta a dole su statistiky, a to cislo je z tych statistik len pre informaciu ked vam to pomoze, ale viac uz nic
@107@108 - nie... inac skuste trocha popracovat s matematikou ajked skola je az zajtra... urcite nie je tolko cisel zo suctom 19, ktore sa zacinaju na 82/83/84 ved doplnajte len kombicnacie troch cisel
@123 - oo, aka dedukcia... teraz neviem ani z coho sisi to vydedukoval, ale ako poznam tieto fora, tak tu si to ludia zvyknu vsetko vycucat z prsta, aj moju orientaciu si tak vycucali .. ale tvoje cislo to nie je... a ani @124
@129 nie... @130 - dobre ze citas co pisem , aspon niekto... 82711 to nie je, ale uz sme tu mali cislo ktore keby si poprehadzoval sifry mal by si to cislo, ale nepoviem ktore to bolo
@andulili sa stala VÍŤAZOM - CHALANI, opäť nás prebili baby... andulili to uhádla, bolo to 82414, a že nepodvádzam, tak vo videoblogu to bude všetko riadne zdokumentované, ANDULILI, gratlujeeem!
mali by ste sa dohodnut ze kazdy rozdeli tu cast na polovicu.. napr. jeden rozdeli to cislo na 500000000 ci kolko a zakladatel povie ci menej alebo viac. a ten dalsi potom zas povie 25000000 ci kolko a zas o polovicu a tak dalej.. tak vam to pojde najrychlejsie..
a ak som trapny prispevkom a vsetci to vedia alebo to uz bolo napisane podomnou, tak som ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
202 komentov
A skus mi odporovat!!!
/je to menej ako hádal nemesis
Moje konecne slovo.
Kto da viec?
83430
Tak 83431
83125
good luck everybody
Hmm, 83242
83152
82 441
A co ta 82441?
Alebo 82531?
a nepovedal som, ze 84... mozno sa vaas len snazim popliest, alebo...
Takze 82621
Takze 82711?
Tak skusim, 82612?
Dakujeeem, vyhral som!
Vyhral som?
Tak teda naposledy, 82422
a ak som trapny prispevkom a vsetci to vedia alebo to uz bolo napisane podomnou, tak som ticho