ono je to dost divne take chlpate nohy..a sukna..ale sice maju kratase..a no ale ja tak....nevedia mat nohy spolu ato by bol asi problem.. ale iba pre nich pre nas ne
nasi chalani boli na stuzkovej ako baby, modelky,suknicky tricka, opatky....no boli nadherni, ak mam pravdu povedat..chlpati, chrumkavi a sexi :...ale zeby tak mali chodit vzdy? nie nie....potom by to nemalo svoje caro,...ked sa tak oblecu raz za cas pre srandu...
ja sukne nenosím lebo sa mi chalani smejú : disappointed:
ale keby sa mi nesmiali,tak nosím
A chlopci...chcem vidieť vás...potom sa ja zasmeje (pre tých čo sa mi smejú)
čo sa toľko rozčuľujete??? veď už bolo aj také, že muži nosili sukne a nosili ich dokonca dosť dlho...aj PANČUCHY!!! Dobre, priznám sa, že keby som videla chlapa v sukni, tak by som si asi myslela, že mu straší vo veži...ale to je len otázka zvyku...
@38 zakladajme teda fora o takych, na ktore je odpoved jasna a kazdy clovek s iq aspon 80, na to musi prist aj sam. dobre?
a budu tu same fora: preco muzi nemaju vaginu, preco sa kaktus vola kaktus, preco je na klavesnici vlavo hore prve pismeno Q, preco, preco, preco?
potom budes spokojny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Takze chalani mozu nosit sukne, ale samozrejme nie ruzove minisuknicky.
chlap v sukni
ale keby sa mi nesmiali,tak nosím
A chlopci...chcem vidieť vás...potom sa ja zasmeje (pre tých čo sa mi smejú)
Nie, teda je retardovaná ...
Položil si už otázku čo je dnes na večeru?
predpokladám, že hej, tak o takých zakladajme fóra ...
a budu tu same fora: preco muzi nemaju vaginu, preco sa kaktus vola kaktus, preco je na klavesnici vlavo hore prve pismeno Q, preco, preco, preco?
potom budes spokojny?
Obávam sa, že hovoríš úplne odveci ...
Človek by mal prísť na to, že 2+2 je 4 a že musí jesť aby prežil a nie na odpoveď na takúto otázku ...
Odpoveďou na takúto otázku je totiž vlastný názor človeka ... A tie sa môžu navzájom aj líšiť ...
Nevravím, že nie ...
Reagoval som na ... "kazdy clovek s iq aspon 80, na to musi prist aj sam"
A čo sa tých príkladov týka, považujem takúto bizarnú otázku za lepší námet k diskusii ako niečo hentak obyčajné