v irsku maju system ze po oznaceni mesta nasleduje rok vydania znacky a nasledne je skombinovany ciselny a abecedny rad a myslim ze dublin ma ovela viac aut nez BA a nemuseli pridavat "skratky"
@pietro93 možno Fico zakáže kupovať kvôli kríze autá v Bratislave (a aby sa podporili regióny, tak ak bude chceť Bratislavčan nové auto, bude si musieť nájsť niekoho, kto mu vybaví značku v inom meste D)
@Yolis och bozee no sory ale ja som si zalozila tuto anketu a je moja vec co si tam dam...a je to myslene tak ze keby sa to dalo este obmenit tak zeby mohla ostat aj tato..to ze im znacky dochadzaju je mi jasne ale to je tam tak ze keby to tak mohlo ostat...
@tomas@11 to skor BS by sa hodilo na BratiSlava (ano viem ze je zabrate)
mimochodom.. ked sme pritom.. nemalo kazde krajske mesto 2 spz?? a bratislava mala BA a BL, takze v pripade "minutia sa" by sa myslim ta druha dala v pohode pouzit..
sak vam jebe ? BA ze uz nemoze byt lebo sa minuly secky moznosti aj ked by to mohlo byt ako napisal @hasky ale tomu neverim...js by som dal urcite to BL
ale ja nechapem tomu ze napr. stara felda co ju zosrotovali mala spz BA - 525 SP a teraz preco ta spz je zalozena niekde ze "zosrotovane" a odhlasene auto a nepouzije sa ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a nemoze zostat BA lebo budu coskoro vsetky bratislavske znacky vraj uz pouzite...takze takto...
v irsku maju system ze po oznaceni mesta nasleduje rok vydania znacky a nasledne je skombinovany ciselny a abecedny rad a myslim ze dublin ma ovela viac aut nez BA a nemuseli pridavat "skratky"
BA-nech ostane nemôže, lebo sa im minú značky o pár mesiacov...
Ta posledna moznost nema chybu. Ty myslis, ze to tie SPZtky sa budu menit zo srandy?
A potom co si das na auto? Arabske pismo ci co?
mozes si tam dat aj nech maju znacku ZZ, mne to je fuk, to že je to pičovina snáď poznamenať môžem.
mimochodom.. ked sme pritom.. nemalo kazde krajske mesto 2 spz?? a bratislava mala BA a BL, takze v pripade "minutia sa" by sa myslim ta druha dala v pohode pouzit..
inak bude to BL ako to bolo kedysi
BA999ZZ nasledovalo trebárs BA1111A ?
(smajlík)
ale ja nechapem tomu ze napr. stara felda co ju zosrotovali mala spz BA - 525 SP a teraz preco ta spz je zalozena niekde ze "zosrotovane" a odhlasene auto a nepouzije sa ?