tu nejde o to či je zlá alebo dobrá ale šeci tu o nej zakladáte témy,robia sa nato parodie (ako vidím) a proste šeci su z toho vystriekani a presne toto bol ciel tej reklamy
reklamy su hlavne o tom aby zaujali, a T-mobile to vie....aj ked je to pre niekoho trápne, ale spolnila svoj učel lebo všetci ju poznajú a o to im išlo....ved teraz si vobec nespomenem akú má reklamu orange
@Etelnair To fakt? Ja som si ju ani nedočítal, musel som odísť. Nevieš kvôli čomu? Šak to bola sranda, čo sme prekročili pomyselnú birdzovskú hranicu, ktorá je na pokeci niekde v nekonečne?
ako co ja ti vim zasmaila som sa nuz ale tak robit si srandu z homosexualov ja ti vam nevim ... a ta haluz ze hladam kikus nema chybu inak myslim ze reklama fakt splnila ucel kazdy o nej vie lebo je putava ... ci uz ma niekto pozitivny alebo negativny nazor na nu bud povie niekomu ze aka je to skvela reklama a zacne si spievat alebo to aka je to debilna reklama ta "kikus"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
pre @fxx Ahoj Aďuško, naši išli na víkend preč...a presne to isté ako v Ahoj Kikuš
to je otázka