cavte mam diesel opel astru, a chcel by som si radsej zaobstarat niaky benzin.
pocul som ze je dobre vyberat z japonskych a nemeckych aut
celkom sa mi paci Honda civic
otazky na vas su 1. Ake auta maju lacne autodiely,opravy+ ktore su
Pozri sa na financovania automobiliek, niektoré z nich ponúkajú aj financovanie bez navýšenia -> zaplatíš len za auto a pripravenie zmluvy (čo zvykne byť čiastka 300-400e). Ja som tak spravil a neľutujem, nové auto je proste nové auto.
@nahaku úver by som nebral, lebo im tam necháš zopár fajných tisíc za navýšenie...čím ďalej tým viac automobiliek ponúka financovanie bez navýšenia tak tam by som sa pozrel. Ja som zobral Hyundai i30 a keď ma nesklame po stránke spoľahlivosti, kľudne to spravím znova. Osobne ma ešte veľmi láka Mazda 3 a 6, sú to krásne autíčka, ale nemali poriadne financovanie. Plus máš k tomu povinné pzp a havarijné (čo by si na nové auto chcel tak či tak), ale máš ho v lepšej cene, ako keby si zobral nové auto v hotovosti a poistenie k tomu. Choď do toho ale len vtedy keď máš dostatok financií alebo istotu, že raz neskončíš bez roboty
no prave ja moc nezarabam a neviem si to predstavit na tie tretinky a tak to musim mat kazdy rok tak 3 tisic a to asi by som z mojho platu nedal som kukal uver na auto na 5 rokov 10 000 za 171€ a to si myslim ze by som v pohode dal preplatenie je daco cez 2000
@nahaku no ved musis hladat, mas plno aj na stvrtiny a patiny, audi malo teraz patiny...to je jeden velky kompromis auto a vybava / suma / typ financovania...uz ty vies, drzim palce
hm nič pre mňa ale kúp si ako správny konzumný občan Koktáviu 1.9 Té Dé Í budeš jazdiť za 3.9898989898998888899989889898L na 100km kombinovane a sem tam vymeníš olej a pár volovín ako spotrebný tovar no ja keby si mám vybrať tak si kúpim E200CDi nový model okolo r.v. 2010 v plnej výbave za tú cenu z nemecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Wv golf
Suzuki SX4
a civic v benzine je v pohode volba