- vidite vypis najnovsich tem, aj so strankovanim, cize aj tie predtym co boli najnovsie, napr. vcera, predvcerom...
- preklik na staru mutaciu fora (ale su tam nove temy, cize je ich tam straaasne vela, ale je to ten stary sposob vypisu, ze tema, 5 najnovsich v troch stlpcoch)
Na hlavnej stranke celeho BIRDZu - uz v pravo nevidite iba poslednych X najnovsich for, ale:
- vidite poslendych 10 najnovsich for
- vidite poslednych 10 naposledy komentovanych for, cize aj starsie fora, zoradene podla datumu, kedy tam nieco pribudlo, cize ak teraz pridam komentar do tejto diskusie, tak sa posunie hore
V kazdej diskusii vidite kategorizovany vypis kategorii vpravo, zrusil sa vypis poslednych for, je vsak na jeho mieste + aj hore cerveny zvyrazneny link na hlavnu stranku fora, kde je vypis najnovsich for.
som rada, že sa to tu inovuje a že sú tu nové fóra, ale myslím si, že teraz ich je priveľa... keď som tak prešla tie posledne vytvorené (asi 20), tak v každej bolo nanajvýš 5-6 názorov, pretože nové diskusie tak rýchlo pribúdajú, že hoc je to aj dobrá diskusia a vážne sa dá o tom diskutovať, o pár minút je už na ďalšej stránke a zapadne prachom, pričom ju vytláčajú diskusie s nezmyselnými otázkami...
Paapaajaa, myslim si ze sa to ustali, dnes pribudlo vela tem, a vidim, ze niektori odradosti maju potrebu niektore kategorie zaplnit, nech tam nieco je, tipujem, ze o 1-2 dni uz budu pribudat diskusie normalnym tempom...
podla mna su velmi specificke a ked chcem nieco najst musim sa tu v tom vrtat kym najdem tu spravnu kolonku..pred tym sa mi pacilo ze bol nazov fora a pod nim bolo par uz vytvorenych diskusii ze som vedela o com priblizne ti ludia kecaju..teraz neviem nic najst
este ked ste sa pustili do zmeny..som tu celkom nova a este sa moc nevyznam.ked vytvorim vlastne forum preco ho nemozem sama potom aj zrusit..a potom ked pisem nejaky prispevok a neskoro zistim ze tam mam preklep celkom rada by som si ho tam opravila ale myslim ze sa to neda.
fuha niektore tie fora su dost od veci ze forum pre zacinajuce feministky a tiez si myslim ze nemusi byt pre kazdy sport samostatne forum..alebo tych sto gay/lesbicka for..no ale paci sa mi to len trocha zredukovat potom neskor
este som nieco zabudol poznamenat. Som tu sice velmi kratko, cca od 1.1., co je dobre, ze som si oblubil to stare forum. Keby som sem prisiel napr. dnes, tak to rychlo vypnem...
ale teraz je tu naozaj velmi vela tem, a cakat 1-2 tyzdne je dost dlha doba. Ja by som to zredukoval cim skor.
Ale inac chvalim to, ze sa na tom aktivne pracuje. A velmi by som uvital editaciu prispevkov.
Sqa, presne, sporty som skusal, ze co sa stane, ked ich tam bude vela, gay/lesbicky boli na ich vlastnu ziadost, ze nemaju vlastne poriadne slovenske forum o roznych temach, tak to je podla ich pokynov. Ale opakujem, uvidim po 1-2 tyzdnoch, ze ci su niektore temy faaaaakt moc zbytocne a potom to preriedim.
Jednoznacne totalny shit to nove forum...absolutne neprehladne,vobec sa mi to nepaci .....predtym som jednoducho zasla do diskusie,do ktorej som chcela a nasla som rychlejsie temy,ktore ma zaujali nez teraz??!!porat ma aj prejde chut hladat nejaku temu.sa na to vy*ebem a idem prec radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Na hlavnej stranke Fora:
- vidite vypis najnovsich tem, aj so strankovanim, cize aj tie predtym co boli najnovsie, napr. vcera, predvcerom...
- preklik na staru mutaciu fora (ale su tam nove temy, cize je ich tam straaasne vela, ale je to ten stary sposob vypisu, ze tema, 5 najnovsich v troch stlpcoch)
Na hlavnej stranke celeho BIRDZu - uz v pravo nevidite iba poslednych X najnovsich for, ale:
- vidite poslendych 10 najnovsich for
- vidite poslednych 10 naposledy komentovanych for, cize aj starsie fora, zoradene podla datumu, kedy tam nieco pribudlo, cize ak teraz pridam komentar do tejto diskusie, tak sa posunie hore
V kazdej diskusii vidite kategorizovany vypis kategorii vpravo, zrusil sa vypis poslednych for, je vsak na jeho mieste + aj hore cerveny zvyrazneny link na hlavnu stranku fora, kde je vypis najnovsich for.
-male pismo
-neprehliadne
-milion 200 000 tem
-keby som si chcel pozriet vsetky, tak sa skor zabijem
-SPRIEHLADNIT
-ZREDUKOVAT
dakujem, ze som mohol vyjadrit svoj nazor
ale aj tak, napriek všetkému chválim...
- pismo zvacsim
- tem je vela, to priznavam, chcem ich nechat vsetky 1-2 tyzdne, a ked uvidim, ze niektore su fakt zbytocne, tie potom zrusim (zlucim s niecim)
ale teraz je tu naozaj velmi vela tem, a cakat 1-2 tyzdne je dost dlha doba. Ja by som to zredukoval cim skor.
Ale inac chvalim to, ze sa na tom aktivne pracuje. A velmi by som uvital editaciu prispevkov.
Treba sa riadit heslom: menej je niekedy viac
Triedenie podla typov zostane, len zredukujem diskusie na polovicu. Ale uvidim, ze o com sa vlastne z toho diskutuje. OK?