Kde clovek teraz spoznava novych ludi? Na zabavach a v baroch je len kopec ozratych deti. Neviem si predstavit ze teraz pojdem sam na bagetu a tam niekoho oslovim. Momentalne ani ziadna partia nie je. Tak kde natrafit na normalneho cloveka?
škola/práca/facebook skupiny/iné skupiny kde sú ľudia s rovnakými záujmami
napríklad ja mám veľa kamarátov zo školy a práce + ešte najlepšiu kamošku som spoznala vdaka skupine potterheads, dalšieho super kamaráta cez otaku komunitu atd
@tangerina toto nemyslis vazneee ... z tych cias som momentalne v kontakte uz len s jednou osobou... a to tiez po roku mlcania... medzi tym sa uz strasne vela ludi prestriedalo v mojom zivote... len momentalne su to strasne suchoty
@14 tak z tej bandy ja nie som v kontakte s nikým, ale inak my zostali kamoši, ktorí s tým nemali nič spoločné + hneď chvíľku po tom som si našla nových - tých najlepších na svete!
@jagang to je že znožňuješ harryho pottera a všetko s tým spojené @Miro777 ako ja neviem, čo teraz fičí, ale ja som už 8 rokov potterhead a ešte dlho budem
za život som absolvoval 200+ koncertov, asi preto som nikdy nemal núdzu o ľudí... ale trošku to aj tak nechápem, desať rokov sa stretávam s tými istými ľuďmi... to akože niekto má povedzme 10 kamarátov/kamarátiek a pre nejakú kokotinu sa s nimi všetkými rozkmotrí, a potom si ide hľadať nových ľudí? tak s tou osobou asi nie je niečo v poriadku
idem trebars za spoluziackou zo strednej do prahy, ona ma spolubyvajucich-novi ludia.ideme von,vezme svojich spoluziakov. idem na festival, mam tam kamosov, ktori maju dalsich kamosov. isla som na "dovolenku" na ktoru si frajer mojej kamosky napozyval svojich kamosov. dalsie napady su ist niekam dobrovolnicit, zarucene stretnes niekoho noveho. nova brigada-zas novi ludia.
Ak chceš nájsť nových priateľov, tak práve teraz jedno spoločenstvo robí výberové konanie na rozšírenie svojich radov. Podmienky na vyhovenie sú síce vysoké ale nie nesplniteľné. Raz sa pridáš a už neodídeš. V prípade záujmu píšte správu.
som v Cesku a situacia je takato: na vysokej skole uz tazko, su to skor kamosi na pivo a pod., jedine,ked natrafis na nejakeho Slovaka v podobnej situacii, v praci zalezi na kolektive, zatial som nenatrafil na nikoho, kto by mal zaujem sa kamosit aj mimo pracovnu dobu, koncerty su fajn, ale vznikaju tam kratkodobe kamaratsva a bavilo by ta chodit kazdy mesiac si "hladat" novych kamosov na dalsi koncert? Najlepesie je to cez kamaratov, znamych a cez rodinnych znamych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
napríklad ja mám veľa kamarátov zo školy a práce + ešte najlepšiu kamošku som spoznala vdaka skupine potterheads, dalšieho super kamaráta cez otaku komunitu atd
napísal si celú pravdu?
nehľadáš náhodou nejakú družku
no chance
@Miro777 ako ja neviem, čo teraz fičí, ale ja som už 8 rokov potterhead a ešte dlho budem
A na festoch a tak