Nové vecí sa budu postupne pridávať. Hlavná priorita bola spustiť novy birdz a uviesť ho do ostrej prevádzky. Ak si si už možno všimol napr. v sekcii "Music" pribúdajú už spomínané nové veci.
Ak by si si realne predstavoval po spustení nového birdzu časák plny noviniek, tak počítaj s tym ze birdz by musel mať "aspon" 10 tak kvalitnych autorov ako napr. grietushka (samozrejme nezatracujem pracu aj dalších autorov ktory, sa snazia o dobré veci tu na birdz za čo im patrí velka vdaka).
Určite sa to bude postupne naplnať, len to chce čas. Autorom sa može prakticky stať každý kto vie písať dobre a zaujímavo, (sekcia sa pripravuje).
Pozri, ja sa roztrhnúť nemôžem a ani nechcem, aby všetky články boli odo mňa. Zháňam autorov, ponúkajú sa mi, tí, ktorí píšu seriály, ich píšu, ale netrepnem to sem predsa všetko naraz Vyčkaj času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a co tak si pockat pekne?!?!
Ak by si si realne predstavoval po spustení nového birdzu časák plny noviniek, tak počítaj s tym ze birdz by musel mať "aspon" 10 tak kvalitnych autorov ako napr. grietushka (samozrejme nezatracujem pracu aj dalších autorov ktory, sa snazia o dobré veci tu na birdz za čo im patrí velka vdaka).
Určite sa to bude postupne naplnať, len to chce čas. Autorom sa može prakticky stať každý kto vie písať dobre a zaujímavo, (sekcia sa pripravuje).
@tenpatic : ďakujem za pochvalu