z papierových mám rada Geo (tam som schopná prečítať každé písmenko od obálky po poslednú stranu ) a z internetových aj ja beo.sk, a z nespravodajských metapédiu a rôzne blogy
Media objektivne nie su, pomocou nich si stat pretvara mienku, moralku a nazory ludi ako mu to vyhovuje. Cize media treba brat s rezervou.
Ako priklad uvediem Syriu kde bola kazdy den dava a mediami masaz o nebezpecnosti Asada a ako vrazdi nevinnych, navrhol odovzdat chemicke zbrane a ako keby sa useklo, o syrii sa clovek uz ani nedocita co je nove. Bolo to len na to aby si staty pripravili podu na invaziu. Dalsia vec je lybia.
Cize tak. Co sa tyma zem a vek- konspiratorsky casopis
Beo- nackovia a konspiratory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» issuu.com/mirko.hajnos/do...
ano!magazín:
» www.anomagazin.sk/obsah/32/...
a z tých papierových, týždeň čítam a český respekt mi je moc sympatický
a aj Zem a vek v poslednej dobe
Ako priklad uvediem Syriu kde bola kazdy den dava a mediami masaz o nebezpecnosti Asada a ako vrazdi nevinnych, navrhol odovzdat chemicke zbrane a ako keby sa useklo, o syrii sa clovek uz ani nedocita co je nove. Bolo to len na to aby si staty pripravili podu na invaziu. Dalsia vec je lybia.
Cize tak. Co sa tyma zem a vek- konspiratorsky casopis
Beo- nackovia a konspiratory.