@hoperpohroma to nevadí, to je detail ale teraz neviem, či tým chceš povedať to, že takto naozaj bude vyzerať alebo ako si sa k tomuto vlastne dopracovala
@acvd43xa7w som blizko menu Daniela, ale nie som pokrstena Daniela a som na to alergicka, ked ma niekto vola Daniela, lebo ja sa tak proste nevolam a nesie sa to so mnou uz od skolky, ze ludia nevedia, ako sa volam. tu ma tak vola len Karolko, ktory musi byt silno zaujimavy a mcvpn, ktory to mysli zo srandy
@63 najviac casu ni zabrala vrchna lista. priznavam, s ostatnym sa mi tolko uz srat nechcelo, lebo clovek, ako ty, co nedokaze spravit ani zlomok z toho, nevidi do procesu a nema tusenie, ako dlho taketo piplacky trvaju.
kazdopadne, tvoj nazor si zacnem brat k srdcu vtedy, ked dokazes zhotovit nieco lepsie. cize nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@midnight vdaka
to sa vazne aj niekto nachytal?
ja som bola v tom, ze daniela, sak tu ta tak oslovovali
ale dosť ľudí to spravilo si myslím
A názory na nový Birdz sú kde čo!
... mne sa páči tá upokojujúca tyrkysová farba ale celkovo je o tom istom.
to sa len kuknem a vidim, ze to robilo nejake decko, urcite sa qoli tomu nebudem odhlasovat
s tymto kebyze dojde tomas po tych rokoch tak mu to kazdy ojebe o hlavu akurat ô_______ô
kazdopadne, tvoj nazor si zacnem brat k srdcu vtedy, ked dokazes zhotovit nieco lepsie. cize nikdy.
(hoci sa priznám, o našich smajlíkov by som nechcela prísť .)