Prosím vysvetli mi tu niekto podstatu nového Birdzu? Je absolútne oničom dajú sa vôbec meniť webka, pridávať fanúšíkovstvco alebo mazať vlastné články? :/ tento nový birdz je od veci.....
neda sa nic a opravuje sa to velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi (este sto krat velmi) pomaly a ked napises nieco tomasovi tak ti odpise po par dnoch a ked mu napises znova tak uz asi vobec
@6 @sarita621 webka mi išla meniť (obsah) ale zmenu ukázalo až po niekoľkých hodinách, CSSka odstránili (nejak extra za nimi neplačem), mazať vlastné veci sa ešte nedajú, niektorým mi išlo zafanúšikovať ale ešte tí fanúšikovia nefungujú podľa mňa úplne ako majú. a keď chceš mazať články, mala si si rozmyslieť čo pridávaš, pochopím tých pár ľudí čo im roztiahlo fotky a chcú ich zmazať ale uháňať Tomáša z vlastného rozmaru, že nejakú sprostosť čo som pridala nechcem na Webke *facebrick*
A ak sa poobzeráš trošku na Birdzi, tak Tomáš odpovedá na všetky podnety a snaží sa to tu vylepšovať za pochodu. Ak sa ti niečo nepáči, tak mu napíš do fóra kde sa tieto veci riešia. Pozri, aj som ti ho našla (stačilo kliknúť na najnavštevovanejšie fóra, Tomáš by asi mal zaviesť nejaký tutorial pre menej zdatných používateľov ) » www.birdz.sk/forum/novy-diza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@sarita621 webka mi išla meniť (obsah) ale zmenu ukázalo až po niekoľkých hodinách, CSSka odstránili (nejak extra za nimi neplačem), mazať vlastné veci sa ešte nedajú, niektorým mi išlo zafanúšikovať ale ešte tí fanúšikovia nefungujú podľa mňa úplne ako majú. a keď chceš mazať články, mala si si rozmyslieť čo pridávaš, pochopím tých pár ľudí čo im roztiahlo fotky a chcú ich zmazať ale uháňať Tomáša z vlastného rozmaru, že nejakú sprostosť čo som pridala nechcem na Webke *facebrick*
A ak sa poobzeráš trošku na Birdzi, tak Tomáš odpovedá na všetky podnety a snaží sa to tu vylepšovať za pochodu. Ak sa ti niečo nepáči, tak mu napíš do fóra kde sa tieto veci riešia. Pozri, aj som ti ho našla (stačilo kliknúť na najnavštevovanejšie fóra, Tomáš by asi mal zaviesť nejaký tutorial pre menej zdatných používateľov )
» www.birdz.sk/forum/novy-diza...