ja si dost potrpim na to ze den zacina o polnoci.. aj ked sa napriklad s niekym dohadujem nieco na fb a o pol jednej mu napisem nieco ze dnes, tak hotovy zo zivota je
neviem, nedelím život na dni a nikdy som to ani neuznával...život mi plynie a až keď sa stane nejaká významná vec tak ju oddelím od toho čo bolo pred tým a čo bude potom ... vytváram si takéto úseky ... inak vnímam dni ako sústavný cyklus iba ... s tým že musím spať a vstávať a blá blá ...
jedna taka uvaha na noc...je to len sústava čísiel ... kludne može mať týžden 8 pod cyklov a 2 hlavné cykly a stále to môžu byť ,,dni,, ... a už by som mal prestať lebo mi už z vyčerpania dnes šibe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nový deň je od chvíle kedy vstanem
jedna taka uvaha na noc...je to len sústava čísiel ... kludne može mať týžden 8 pod cyklov a 2 hlavné cykly a stále to môžu byť ,,dni,, ... a už by som mal prestať lebo mi už z vyčerpania dnes šibe
kvôli korektnosti, deň začína polnocou a polnocou aj končí