V živote sa mi nestalo, že by sa mi pretrhol kondóm Čo s tým preboha robíte... @sumivybanan tak nie každý sa vie kontrolovať, nie každý môže ísť na ostro
Nemám, ale pred 2 dňami som sa v jednom hypermarkete vedľa odličovacích vatičiek ocitla zoči-voči Durex lubrikantom. Na návode na použitie bolo napísané, že pred použitím treba odstrániť viečko, pričom zapracovala moja absurdná fantázia a ja som si predstavovala, že treba odstrániť viečko partnerky a strašne sa tomu smiala až po pokladňu Koniec vtipného príbehu.
@luxie mozem ti povedat, ze takisto sme sa na tom s byvalym smiali ze ako by sa mohol niekomu pretrhnut, az kym sa nam to raz nestalo...a mozem s kludnym svedomim povedat ze nic neobvykle sme nepraktizovali. Staci napr. ze tam ostane v tej "hlavicke" nejaky vzduch a stat sa to moze.
nejako ma to ale nerozhodilo, kondomy som vzdy pouzivala spolu s pharmatexom a bola som kludna.
ono je to tak vyrobene aby sa to neprethlo ved nato to sluzi
inak sa pozri nabok krabicky ci to ma ten easy on tvar a ked nie tak rataj 5 extra minut kym sa vam to podari nasadit lebo to je operacia vyzadujuca vsetky dostupne koncatiny
@maugly To, čo komu pripadá alebo nepripadá vtipné tak úplne priamo nesúvisí s vekom Keďže sa pohybujem v trošku špecifických okruhoch priateľov, zdajú mi vtipné aj čiernejšie veci, aj absurdnejšie veci. Ale vďaka za feedback, určite sa nad sebou zamyslím
@Yonerka kupujem si ich pravidelne nikdy ma nesklamali..najlepsie kondomy ake som mal.tenke,spolahlive..na mieru.. prasknut ti moze kazdy kondom..mne sa to ale nikdy nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
btw nekašlite sa s tým chodte na ostro !
@sumivybanan tak nie každý sa vie kontrolovať, nie každý môže ísť na ostro
nejako ma to ale nerozhodilo, kondomy som vzdy pouzivala spolu s pharmatexom a bola som kludna.
inak sa pozri nabok krabicky ci to ma ten easy on tvar a ked nie tak rataj 5 extra minut kym sa vam to podari nasadit lebo to je operacia vyzadujuca vsetky dostupne koncatiny
Kamíč mi ukazala ako sa to da.... Vniesla svetlo do mojho sveta smajlikou : 3 : D