vcera mi "stastnou" nahodou padol moj SONY NWZ-A8I5 do vody a velmi pravdepodobne je definitivne po nom - aj ked teraz som ho strcila do elektriny a svieti, inac vsak nereaguje... odporucite mi nejaky hudobny prehravac-mp3, iPOD... ? nie som velmi narocna
mm47: no ja som expert na techniku ale sak normalne sa nabija cez usb bud na pc, alebo ja som si kupila aj adapter... a necgcem sa ist strapnovat do predajne s tym, ze mi padol do vody... podla mna nulova sanca, ze by sa este niekedy vzchopil
mm47: ver mi, na to s tym oknom som mala naozaj sto chuti... tak sa zajtra chystam vybrat si dalsi, ale netusim aky si vybrat a nechcem si kupit ten isty-aj ked to bolo moje zlaticko
Kup si taky ktory ma nejlepsi pomer cena-vykon a rozmyslaj dopredu , ked niekedy mozno budes chciet s vacsiou pamatou tak obetuj eura naviac a rovno si kup taky
@15 ipod v ziadnom pripade?..no ved jasne,co je krasny dizajn,uzasne inovativne ovladanie pomocou cklickwheel,pamat,cower flow,kamera,mimo ineho ze je to najpredavanejsi mp3 player na svete a mnoho dalsich veci oproti kralovi na poli mp3 playeroch,emgetonovi ..snad ti doslo ze je to myslene ironicky
a čo napríklad toto ? .. teraz len za necelých 40éčiek.. s Emgetonami mám len výborné skúsenosti, mal som 3 a navyše majú parádny zvuk a dodávajú sa väčšinou so Sennheiser sluchátkami takže už len to je obrovské plus..
@ayreen super, tento u mna zatial vyhrava, dost sa podoba na ten moj predosly prehravac... predpokladam, ze ovladanie nie je ziadna veda, takze mozno skoncim s tymto...
@aneta potom ešte aj Iriver, prípadne IAudio si popozeraj to sú tiež kvalitné kúsky a ako tak kukám tie Irivery niesú tak drahé » www.mp3.sk/mp3-prehravace-... Ipod pre Teba podľa mňa nemá význam dať raz toľko za niečo len kvoli "štýlovosti" a nakoniec by ťa to ajtak len znervózňovalo, hlavne to vynikajúce nahrávanie pesničiek
No, ak chceš na triedenie súborov, tak iPod Shuffle by ti bol na prd, lebo nemá display. Potom najlacnejší okrem Shufflu je Nano a ten najnovší je 8 a 16GB, čiže ak by ti to stačil, tak ti ho odporúčam. Ale ak by si chcela nejakú hračku, tak odporúčam iPod Touch má aj dotykový display aj wi-fi a navyše idú doňho všetky aplikácie čo do iPhonu.
@aneta ovladanie je hracka, lepsie som zatial nemala...resp. cely prehravac som nikdy lepsi nemala, to co mi ponukol tento za velmi slusnu cenu mi absolutne postacuje...je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Tu vodu asi este prezil ale ked si ho vrazila do zastrcky tak mal chudak dost
Nie uz sa nevzchopi , naposledy sa nanho pozri , pohlad ho a vyhod z balkona
iPod si určite nekupuj.
Vyhod ho fakt z toho balkona , ale ked nebudem dole , nechcem mat ipod v hlave
Kup si taky ktory ma nejlepsi pomer cena-vykon a rozmyslaj dopredu , ked niekedy mozno budes chciet s vacsiou pamatou tak obetuj eura naviac a rovno si kup taky
no radím ti niečo z radu philipsu, ja mám napr. tento a som nadmieru spokojná. má 8gb.
» www.mp3.sk/mp3-prehravac-p...
.. teraz len za necelých 40éčiek.. s Emgetonami mám len výborné skúsenosti, mal som 3 a navyše majú parádny zvuk a dodávajú sa väčšinou so Sennheiser sluchátkami takže už len to je obrovské plus..
alebo akos a vola ten co ma aj kameru ...
aj ked si myslim ze ipod sa oplati kupovat iba clasic a touch ...
takze radsej nejaky sony...