take retro... 80. roky. ale som rad, ze prestala nasilu sokovat a vratila sa na chvilu k stylu klipov typu just dance ci eh eh (nothing else i can say)
tak je to take jednoduchsie...ale the edge of glory ona nechcela vydat ako singel,ale fanusikom sa strasne pacil tak rychlo natocila klip a k tomu sa nezhodla s reziserom den pred natacanim tak asi preto je to take...ale skladba super
No ja by som dala niečo živšie síce text taktrocha ladí s videoklipom ale mne sa zdá byť strašne na typ a lá prostitutka...Takže dvomi slovami řečeno - nic moc!
Nemám rada Lady Gagu... len toľko k tomu.. a keď som práve písala to slovo Lady Gaga tak mi sekol počítač.. doslova zamrzlol a bol nefunkčný.. a zas mi začalo vypisovať niečo o Windowse...preto radšej už nikdy ani len to slovo nevyslovím teda tú speváčku.. prinášaa mi smolu.. DANGER hrozí explózia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to už aj ja by som vedela natočiť niečo lepšie..