Vyzera to pekne - je to skoro dokonale.- ALe ked chces kritiku tak - ta hudba sa mi nepaci lebo mi prehlusila moju hudbu co prave pocuvam ale to je len detail
hudba ma nezaujima...ja pocuvam toto, dakto hokio tokel, dakto lunetic a nikomu na to nic nevravim....keby som cela hodnotenie hudby zalozim diskusiu inde....
No, hlavne ten text, hned v prvych par slovach je chyba "I am an book"...má byť a book. Ale to je maličkosť. Inak celkom dobre. To su tí príšeráci z pacmana?
Cicuska123 - pokial nas v skole neklamali - tak máš pravdu - ak sa slovo končí na samohlásku sa sa dáva an a keď na spoluhlásku tak a Ale možno nás v škole klamali a nepovedali nám o tomto pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a taka jedna velak rada ked nevies co mas doplnit tak dopln to co tam nemas dobra rada nad zlato. Nie?
hudba ma nezaujima...ja pocuvam toto, dakto hokio tokel, dakto lunetic a nikomu na to nic nevravim....keby som cela hodnotenie hudby zalozim diskusiu inde....
takze dalsie pripomienky