Ahojte! Snažím sa našich presvedčit,aby mi kúpili nový mobil. Ale potrebujem vašu radu.. Lebo ja sa v technike vobec nevyznám a preto: vedeli by ste mi poradit nejaký dobrý, no nie moc drahý telefon?? alebo aspon napíšte aký máte vy a či ste s
ono najlepšie vrámci pomeru cena výkon je podľa mňa nokia lumia 820, 920. Keď sa pozriem na cenu a na to čo za dané peniaze dostaneš tak je to jasná voľba. Navyše dostaneš absolútne stabilný systém.
Huawei Ascend P6 ... pomer cena/vykon/dizajn .. no krasa ho mam a uplne top ..a pre dievca v ruzovej farbe tiez .. ale aj black a white a hned v baleni aj krasny kryt alebo obal .. uplne tenkyy 6,18mm .. 4,7 palca akurat neseka nemrzne pohodka .. aktualizacia sa pripravuje na kitkat ... a cena pod 300 eur uz
ja som spokojny s nokiou n95.Mam ju 7 rokov a nestazujem sa.To si kup ked chces dobry telefon.Ma to Wifi,Bluetooth,Infrak,Pametovky bere do 8gb,OS Symbian. Setko co ma telefon mat.
@tastig OS symbian ? to si robis srandu D TOTO NEKUPUJTE to ako keby som si kupil telefon co ma monofonicke melodie @bublinkamiska nemas zacoo tak cierny noo .. vsetke su pekne ... najkrajsie dizajnovo
@Enemy11 a preco nie?Chcela telefon ktory je dobry,neni ani moc drahy a spokojnot.A povec mi co tomu mobilu okrem dotikoveho displeya chyba?Navyse je dost odolny a len tak ho nic nedorazi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja momentalne cakam na toto :3
» www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_no...
@bublinkamiska nemas zacoo tak cierny noo .. vsetke su pekne ... najkrajsie dizajnovo