waaw ty si moja sestra ze??? ty si jej dvojca! boze dalsia ladybellamy ....aaaaaaa pomoooooooccc pomoooooc....ona ma presne taky isty nazor a prosim neurazaj twilight.,..
Ono to uz tak bohuzial zvykne v dnesnych casoch byt, ze sa nase oblubene skupiny stavaju niecim, cim nikdy neboli. Ako aj pokracovania filmov... Je to smutne, ale pomaly sa peniaze presuvaju na prve rebricky hodnot u cim dalej, tym viac ludi...
a dokonca podporujem nazor,ze twilight je komercna sracka,zastavam sa toho nazoru odvtedy,co som bola vonku,bolo tam zopar holiek a mne zazvonilo Supermassive Black Hole,pesnicka masakralna,pouzita v baseball scene v twilighte a asi dve sa potesili a spytali,ze :" Jeeej aj Ty zboznujes Twilight ???" myslela som si,ze sa pogrciam v momente a odvtedy som maximalne zanevrela na hocijaku zmienku o tomto filme,v dalsej casti Twilightu budu pouzite pesicky ako: Sing for absolution,apocalypse please,pesnicka od Sugarcult Insane,od Linkin Parku Papercut,proste fajnove vecicky,ktore ale prestanem pocuvat len preto,ze vekova kategoria malych teenageriek od 11-15 bude zamilovana do Edwarda,tym padom do Twilightu,tym padom do soundtracku,tym padom do mojej kedysi oblubenej hudby,avsak nanestastie skomercnenej a znicenej ...
takto sa dosrali aj Coldplay a LP.. je hnusne ze interpret musi zacat robit hudbu pod svoju uroven len aby mal velku predajnost.. cim horsia hudba tym vacsia predajnost.. len preto ze maju meno si myslia ze im to musime zrat aj s alobalom..
nastastie som narazil na EP od Muse a este jeden album Hullaballoo.. o ktorom som akosi nemal sajnu ..tak si to uzivam namiesto toho Resistance..
a co sa tyka Twilightu tak sa nevyjadrujem..nastastie som to nikdy nevidel ale o com to je viem..
btw, tuto je krásne vidno hlúposť väčšiny ľudí - "ovečkizmus", ako to ja nazývam... tí ľudia nemajú absolútne žiadny hudobný vkus, bez váhania počúvajú to, čo im naservírujú médiá - hitparády, rádia, aťd...
sú úplne vo vytržení, keď im to hrá v slúchadlách či z mobilu - aj keď sú to v drvivej väčšine prípadov úplné sračky (čo nie prípad Muse)... nebyť Twillightu, tak 99 percent z tých ovečiek o Muse ani nezakopne...
kupila som si ten album a strasne som sa tesila,ked si ho vypocujem...pravdupovediac,teraz lutujem...ked som si ho prvy krat zbezne vypocula,bola som zhrozena....ano,chalani spominali,ze to zas bude neico uplne ine ako predosle albumy...napriklad Undisclosed desires-toto je vtip,alebo co? som si ihned pomyslela...a teraz si paradoxne myslim,ze je to jedna z tych pocuvatelnejsich veci na tom albume(je to proste taka chytlava radiovka,skor mi to pride ako od J.Timberlakea,nieco uplne ine,na co sme od Muse zvyknuti)...ostatne su uplne priemerne,ani naznak kreativity...pri niektorych som sa az smiala(USoE)...az na Exogenesis,ktory mi sice nevyraza dych,ale aj napriek tomu je poklony hodny...myslim si,ze jedno vypocutie nestaci,treba si cely album aspon tak 4x vypocut a potom zhodnotit...nie je uplne hrozny,ale nechytil ma za srdce...ja hodnotim tak 6/10
inak toto je uplne po prvy krat,kedy bohuzial musim povedat,ze uz poznam nieco,co sa mi od Muse nepaci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale Exogenesis je skvelá.
mne sa nepaci ani jedna pesnicka cela a to som fanaticky fanusik Muse ...
» www.birdz.sk/webka/kolini/bl...
toto si myslia 13 rocne pizdy ktore este nevedia rozoznat kvalitu od komercie..
spojovat komercnu sracku s Muse mi pride dost hrube...
a dokonca podporujem nazor,ze twilight je komercna sracka,zastavam sa toho nazoru odvtedy,co som bola vonku,bolo tam zopar holiek a mne zazvonilo Supermassive Black Hole,pesnicka masakralna,pouzita v baseball scene v twilighte a asi dve sa potesili a spytali,ze :" Jeeej aj Ty zboznujes Twilight ???" myslela som si,ze sa pogrciam v momente a odvtedy som maximalne zanevrela na hocijaku zmienku o tomto filme,v dalsej casti Twilightu budu pouzite pesicky ako: Sing for absolution,apocalypse please,pesnicka od Sugarcult Insane,od Linkin Parku Papercut,proste fajnove vecicky,ktore ale prestanem pocuvat len preto,ze vekova kategoria malych teenageriek od 11-15 bude zamilovana do Edwarda,tym padom do Twilightu,tym padom do soundtracku,tym padom do mojej kedysi oblubenej hudby,avsak nanestastie skomercnenej a znicenej ...
amen
takto sa dosrali aj Coldplay a LP.. je hnusne ze interpret musi zacat robit hudbu pod svoju uroven len aby mal velku predajnost.. cim horsia hudba tym vacsia predajnost.. len preto ze maju meno si myslia ze im to musime zrat aj s alobalom..
nastastie som narazil na EP od Muse a este jeden album Hullaballoo.. o ktorom som akosi nemal sajnu ..tak si to uzivam namiesto toho Resistance..
a co sa tyka Twilightu tak sa nevyjadrujem..nastastie som to nikdy nevidel ale o com to je viem..
takto sa kurvi hudba...
ja ficim na setkom starom od Muse,odporucam Origin of Symmetry a Showbiz
fajne
a Muse od roku 2009 posjelam do zatratenia,aj s LP a Coldplay,je mi to velmi luto,ale taku hudbu ja do usi nevpustim
neboj ja to mam vsetko opocuvane..aj s koncertami..par ich mam v PC..
ale to B-Sides a EP ma potesilo..znie to ako stary dobry Muse
LP a CP som do zatratenia poslal pred rokom..
ale stare veci pocuvam stale..
sú úplne vo vytržení, keď im to hrá v slúchadlách či z mobilu - aj keď sú to v drvivej väčšine prípadov úplné sračky (čo nie prípad Muse)... nebyť Twillightu, tak 99 percent z tých ovečiek o Muse ani nezakopne...
suhlasim,doteraz 99 % ludi fakt nemalo sajnu co Muse je...
som este zvedava,kolko uzasnej hudby takto znicia este...
inak toto je uplne po prvy krat,kedy bohuzial musim povedat,ze uz poznam nieco,co sa mi od Muse nepaci...