Neviem načo sa chceš babrať s bios-om ked sa do neho nevieš ani dostať. Pokial máš v ntb dve grafiky, tak stačí mať správne nainštalované ovládače tak si stačí dať nastavenia grafiky a tam sa dá nastaviť pre každu aplikáciu osobitne vysoký výkon alebo power saving mod.
@michalq Ako kúpil si si dosť zlý noťas... na 17tich palcoch 1600x900, bez SSD disku (SSD cache nerátam) čo sa týka notebookov určených na ,,hry" naozaj by som sa obzeral po niečom s kartou, ktorá má aspoň trošku vyšší výkon, áno 850m nie je až tak zlá ale možno by som skúsil ísť do AMD (pomer cena a výkon) AMD sú určené hlavne pre ľudí, ktorí nechcú veľa vrážať do stroja a majú určených viac tried (nVidia karta za 200 za 400 za 600 za 1000 a AMD karta za 100 za 150 za 200 za 250 za 300 za 350... atď...)
Ale späť ku problému nainštaluj si nové ovládače, a tam si nastav predvolený grafický adaptér na všetky programy
NVIDIA Control Panel:
3D Settings-> Manage 3D settings
The Tab "Preferred graphics processor " vyber tam možnosť
High performance NVidia processor
skús a ak ti to nepôjde, nainštaluje všetky Win Updates, updatni si všetky drivery (Uniblue Driver Scanner používam ja a spokojnosť) prípadne vyskúšaj nejaký benchmark či nemáš náhodou chybu v hardware...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Btw. ohladom toho ako ti pojde to GTA V "bez problemov" si odporúčam pozrieť toto:
» www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-...
pretože na svojom nativnom rozlíšení ho zrejme plynule nerozbeháš na vačších ako nízkych detailoch
Ale späť ku problému nainštaluj si nové ovládače, a tam si nastav predvolený grafický adaptér na všetky programy
NVIDIA Control Panel:
3D Settings-> Manage 3D settings
The Tab "Preferred graphics processor " vyber tam možnosť
High performance NVidia processor
skús a ak ti to nepôjde, nainštaluje všetky Win Updates, updatni si všetky drivery (Uniblue Driver Scanner používam ja a spokojnosť) prípadne vyskúšaj nejaký benchmark či nemáš náhodou chybu v hardware...