Ahojte...Chcela by som nejaky novy uces...ale problem je ze mam kucery vlasy mam uz dost dlhe ale chcela by som nejaky kratky EMo uces..ale bojim sa ze ked sa ostriham..bude sa mi to tocit...ale moja mama ma kratke vlasy a netoci sa jej to a j kucerava..t
nie.......ziadne strihanieeeeeeee.........ja mam kucerave vlasy a uz asi 10 rokov cakam kym mi narastu,teda ony mi aj narastu,ale vzdy sa mi este viac skuceravia.... nestrihaj sa faktttt
no ja mám tiež kučeravé vlasy a žiadny účes na to neni a žiadne strihanie!! to by si totálne dokašľala!! viem o čom hovorím, mala som sice len ofinu ale keď bolo vlhko, myslím tak že pršalo, alebo mrholilo, som to mala totálne skrútené a vyzerala som jak debil... a to isté keď bola horúčava- bo som mala mokré čelo, alebo som sa chcela osviežiť vodou tak zasa to už bolo celé zničené, a to som si ráno polhodinu žehlila, aj tak som to nemala rovné poriadne... takže žiadne strihanie!!!!
nestrihaj sa ... kučeravé vlasy su pekné ... ked budu v tvare emo nic uz s nimi nenarobis, akurat ich budes moct skryt ... najkrajsie vlasy su tie prirodzené
Nie nie nechaj si kucery. Lebo ked si s vlasmi spravis nieco, co nebude vyzerat podla tvojich predstav mozes byt velmi sklamana a potom to napravit nepojde tak rychlo.
ja som bola asi pred tyzdnom u kadernicky vravim jej dlzku nehat len trochu preriedit a vzadu do postupna asi po 3/4 hodine sa postavim zo stolicky a zystim ze mam asi o 20 cm menej skoro ma porazilo,ale zo slusnosti som dala umely usmev a odpazila sa prec,takze sa ties pripajam,nechod sa dat strihat
DOBRE MATE PRAVDU ZE TO VYJDE Z MODY...DAM SI LEN PODSTRIHNUT KONCEKY A AKE PRIPRAVKY MI POMOZETE NA UPLNE KUCERAVE..TEDA KED UZ MAM KUCERY..TAK ICH CHCEM MAT TEDA PORIADNE..TAK NEJAKE RADY NA PRIPRAVKY SI PROSIM DIKYYYYYY
diky za rady...Ked uz mam tie kucery nech ich uz mam...tak to aj je...kamoska je blondinka a ze ked uz som blondina tak poradne hehe a nepoznate nejaky taky domaci recept? a skor nejake balzamy mi pomozu?
no podla mna sa nestrihaj kucerave vlasy dlhe su krajsie... a okrme toho staci ked mas vlnite vlasy ked budes mat kratsie sa ti to na 100% bude vlnit.... ak ches zehlit kazde rano tak potom hej ale uz neviem kto to tu pisal ale ano staci aby ti vlasy trochu zvlhli a zacne sa ti to tocit
ano bude sa ti to tocit ked ti wlasy zwlhnu aj ked ich budes mat len wlnite to sa ti nikdy newyrowna poriadne...netreba bojowat proti prirode newyplati sa ti to...a ked si budes wlasy zehlit kazdy den tak sa ti znicia a budes ich mat o polovicu redsie!!! a potom neskor to budes lutowat!!! mozno kusok podstrinut si to mozes dat a nejake priprawky na to... radim ti newyrownawaj to nikdy ich newyrownas poriadne a budes z toho sklamana... kucery su welmi pekne... niektore baby by aj dusu zapredali aby mali kucery...
moja kamoska ma kucery a vkuse na ne nadava a druha zas ma take vlniteee fuuuu a si ich rovna kazdy den uz ich ma cisto jak umele... ale fakt..to ked chytys ako umelina cistaaa radsej maj pekne kucierky nez umelinu na gebuli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale noo
A k tým kučerám: použi tekutý vyrovnávač :/
Ofina,hore krátke a dole veľmi dlhé Veď oni dorastú,tak neboj Ale žehliť budeš musieť určite!
Keby náhodou si chceš nechať kučeravé,tak len vypneš ofinu a zalakuješ a ideš..
NEstrihaj.