@gukol ja používam hlavne španielske, nieto a muela, prinajhoršom joker, najviac si cením muela machete čo som si objednal z číech. naposledy som kupoval sog fusion jungle primitive
odchytavam si ludi inych ras, omamym ich, zviazem, hodim do lesa, rozprestiem nazi vlajku, nasadim si na hlavu kuklu, zapnem kameru so stativom, zahajlujem, odrezem im hlavu s nozom z nerezavej ocele a potom sa nad tym ukajam..
Mám zopár zaujímavých z kvalitných ocelí, ale najradšej si ich kujem sám. Väčšinu mám z nástrojových ocelí alebo skladané z rôznych typov ocelí, potom aj rôzne experimenty, či už z materiálom alebo tvarom.
@gukol neviem nikdy som nemal príliš v láske prezdobené damaškové nože, mne sedí skor jednoduchý funkčný dizajn a damaškových je takých málo. jedna z najlepších ocelí je inox
@weeman nie som kováč sám si nože nevyrábam ale kvalitnú oceľ spoznám aj ke´d čo sa týka názvov sa nevyznám. istý čas som mal ambíciu vyrábať si vlastné nože ale načo keď je oveľa jednoduchšie si ho objednať. aj ke´d zn. muela je na slovensku už dosť problém zohnať.
@obnoxious ani ja nie som kováč, ale postaviť vyhňu nie je problém, pár šamotových tehál, a pol dňa roboty, a kovanie je zábava Ja mám rád exkluzívne veci, ktoré nikto nemá. Sú to hodiny práce roztopiť nástrojovú oceľ a prípadne ju 50 - 100 krát poprekladať z inou, potom z nej vytvarovať nôž, zakaliť ho na správnu tvrdosť, a nakoniec tomu dať nejakú povrchovú úpravu, vyleptať to... Koľko ľudí sa tým môže pochváliť? Objednať si hotový zo shopu môže každý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Busse Battle Mistress