neni... teraz mi to pripomina skorej nejaky softmetal, alebo nejaky rock s prvkami rapu... velka skoda ze uz nie su to co byvali... meteora a hybrid boli fakt pecky
nu- metal založil korn ? to ako keby si povedal že rap založil 50 cent .Tebe kapeli ako dog eat dog, FFF, rage against the machine alebo 27.4.spyz asi nič nehovoria ,počúvate sračky ako linkin park, P.O.D. atd. jediná súčastná kapela ktorá sa mi pozdáva je deftones ,aj to nevravím že ich žerem
marek svk ete som newidel twoj profil ale mislim si že mas 15 a o wašom tzw. nu-metale newiš asi nič alebo si predtím počúwal backstrít boys a ked si zbadal že nu-metal ide do trendu tak si ho začal "počúwat"! tak a teraz si idem kuknút twoj profil!a som zwedawí na twoj......
Schizofrenik, myslim ze mas nejaky komplex menejcennosti. CoF je tiez uz komercna vec.
Poriadneho nu-metalu teraz uz niet. Poriadny nu-metal boli prvi KoRn, pripadne menej znami Clawfinger. To co dneska povazujeme za nu-metal je len obycajny mallcore (cize komercna sracka.)
Revolucion, ja mam tiez pocit, ze KoRn je povazovany za zakladatela nu-metalu. RATM mi pripada skor ako nejaky funky hard rock Toho metalu je tam pomenej.
Aj tak je to teraz uz jedno
Moja oblubena nu-metalova kapela je jednoznacne Clawfinger. Novy album je sice strasna sracka, ale tie stare nemaju chyby.
a teraz zopar faktov: v nu-metale nie je ziadna kapela ktora by sa dala nazvat zakladatelom. nu-metal ako zaner vznikol umelo tym ze niektore skupiny ako uz uvedeny clawfinger a aj LP sa rozhodli priblizit sirokemu okruhu posluchacov zaner progressive rocku a progressive metalu ktory je sam o sebe dost zlozity(mix jazzu, metalu a klasiky). uvedene kapely este k tomu pridali trosku tej pravej metalovej tvrdosti a et voila....bol tu nu-metal. tymto prispevkom som nikoho nechcel urazit alebo mu brat jeho nazor. ved ja si tiez rad vypocujem LP(ale iba stare dobre albumy)a napr Deftones
podla mna sa to tak neda povedat kto je zakladatelom nejakeho zanru a je rozdiel zalozit zaner a preslavit zaner... no ale co sa tyka linkin parku aj ked nu metal velmi nemusim lebo je tam napr. primes hip-hopu a to nemam rad ked sa pletie do metalu, ale prve dva albumy LP sa ako tak dali ale podla mna ten posledny (Minutes to midnight) uz urcite nie je nu-metal ,a pravdupovediac ma dost sklamali aj ked je to vlastne ich vec, pripada mi to strasne divne ako nejaky rocik s rapovanim obcas alebo neviem,, aj na wiki su prve dva albumy oznacene ako nu-metal a posledny ako POP ROCK co je akoze ..neviem..cakal som kus daco ine ale aj tak niesom fanusik a je mi to vlastne jedno..ale bol som zvedavy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Poriadneho nu-metalu teraz uz niet. Poriadny nu-metal boli prvi KoRn, pripadne menej znami Clawfinger. To co dneska povazujeme za nu-metal je len obycajny mallcore (cize komercna sracka.)
Revolucion, ja mam tiez pocit, ze KoRn je povazovany za zakladatela nu-metalu. RATM mi pripada skor ako nejaky funky hard rock Toho metalu je tam pomenej.
Aj tak je to teraz uz jedno
Moja oblubena nu-metalova kapela je jednoznacne Clawfinger. Novy album je sice strasna sracka, ale tie stare nemaju chyby.
A preco si myslis ze je to shit? Lebo niekto povedal?
yeaaaaa??,,
Breathe the inspiration....
...live your dream
-pavook
a linkin park neni nu metal...preco mate vsetci potrebu niečo skatulkovat?