Ľudia prosím poraďte. Ja keď prídem po škole domov tak sa hodím do stoličky, napíšem úlohy, poučím sa a potom neviem čo s časom. Mám ho dosť, len ho veľmi zle využívam. Poradíte mi nejaké aktivity alebo hry, zábavky niečo užitoćné čo mám vo voľnom čase ro
Hrám hry,snažím sa tráviť nejaký čas vonku ale to mi moc nejde...rád by som si našiel nejaký šport,čo by ma bavil a tak...a hlavne sa nejak dokopal do programovania...najviac času zabíjam na nete a hraním hier...čítam si všelijaké články,správy atď...Pokiaľ chceš využiť svoj čas produktívne,tak ho využi v niečom,čo ťa baví a môžeš mať v budúcnosti navrch napríklad pri hľadaní práce a tak. Hranie hier je vážne len zabijak času.
Čítaj si,športuj (niečo iné okrem futbalu).Napríklad si choď zabehať,ak ťa to baví.Počúvaj hudbu,pri tom si kresli.Tancuj a možno zistíš,že ťa tanec baví (nemyslím spoločenské tance,ale možno aj tie ).Kúp si domáce zveiratko,napríklad psa alebo potkana Choď sa niekam s kamarátmi zabaviť Už ma nič iné nenapadá
mne cas tak leti ze sa ani nudit nestiham a to nerobim nic uzitocne , proste pridem domov najem sa idem pre drevo (teraz ked sa este kuri) dam nieco psovi , zapalim si 1.2.3 cigy a idem sa zvalit na gauc k TV potom idem na hodinku ku kamaratovy tam sedime pri pc a hrajeme jebnute hry potom idem domov zas pozeram TV potom sa osprchujem idem na net a potom spat , no to je moj stereotypny zivot cez tyzden a cez vikend sa najebem robim kktiny v nedelu idem na futbal pozret a zas dokola cely tyzden.... A co ti poviem nemam ti ako poradit
choď vonku, zabávaj sa. Urob si i z tej najmenšej veci srandu, počúvaj hudbu, uč sa na nejaký nástroj, píš poviedky, vymýšľaj, realizuj! Chd po opustených budovách, alebo si nájdi niečo čo ťa dokonale naplníí a dodá ti to zážitky na celý život! (akože súhlasím zo športom, ale ak by som bol starý dedo, a kukal by som na ochabnuté svaly, a nemal by som žiadne spomienky na detstvo, tak by som to sakramentsky oľutoval) Chod do rizika! Ja si hladám vždy riziko, nebezpečenstvo, strach z nevedomosti, a tak som dokonale naplnený i ked sa len o niektorých veciach bavím. Bud s priatelmi a plno, plno vecí... ktoré však nemusíš oblubovat, ale jednoznačne nie hry na PC akože to je fest závistlivé. Jednoznačne nekur cigaretu za cigaretou, a pi len vtedy ked si s priatelmi a je zábava. Pretože alkohol nespôsobuje zábavu, len ju trochu postrčí. Potom spi, ráno sa zobud, začni behat, hlavne na miesta kde si nebol a objavuj. Prečítaj si knihu (ono to vyznie bizrdne, ale ved predsa hladáš fantáziu nie?) a bez fantázie nemáš čo robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Hrám hry,snažím sa tráviť nejaký čas vonku ale to mi moc nejde...rád by som si našiel nejaký šport,čo by ma bavil a tak...a hlavne sa nejak dokopal do programovania...najviac času zabíjam na nete a hraním hier...čítam si všelijaké články,správy atď...Pokiaľ chceš využiť svoj čas produktívne,tak ho využi v niečom,čo ťa baví a môžeš mať v budúcnosti navrch napríklad pri hľadaní práce a tak. Hranie hier je vážne len zabijak času.
alebo domáce zvieratko (potkana!! kúp si potkana!!