Na pravdepodobnostnom priestore ([0, 1], Bor([0, 1]),lambda ) je definovaná náhodná premenná X vztahom X(omega) = omega^2. Dalej tu je iná, exotická sigma-algebra F ktorá pozostáva zo všetkých takých podmnožín [0, 1] ktoré sú bud spocitatelne, alebo ich komplement je spocitatelnz. Nádite aspon dve rôzne podmienené
ja sa nezvyknem nudit... jedine ak som v nejakej spolocnosti, ktora mi nesedi a prekonavam sa kvoli znamym alebo priatelom aby som tam ostala... inak sa vzdy nieco najde, hlavne teraz, ked mam tolko casu pre seba, tak je to super
u mna je nuda nic ine ako lenivost aj by som mala co robit, len ten pocit ze sa mi to voobec nechce bud sa vytiahnem von, ci uz s niekym alebo sama si idem zakorculovat.. no ale najblizsi tyzden hlasia dazd so snehom tak asi nic skus si zacat upratovat v bordeli, neveril by si co vsetko tam najdes pripadne ibaj daco experimentovat do kuchyne neviem, mna vzdy napadne nejaka kravina co robit, len sa mi musi chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Na pravdepodobnostnom priestore ([0, 1], Bor([0, 1]),lambda ) je definovaná náhodná premenná X vztahom X(omega) = omega^2. Dalej tu je iná, exotická sigma-algebra F ktorá pozostáva zo všetkých takých podmnožín [0, 1] ktoré sú bud spocitatelne, alebo ich komplement je spocitatelnz. Nádite aspon dve rôzne podmienené
stredné hodnoty E[X|F].
- bezcielne sa preklikavam Birdzom
- citam knihy
- citam Harryho Pottera
-pozeram Doctora Who/ Priatelov/ Once Upon a Time
- zacnem pozerat nejaky uplne (pre mna) novy serial
- pocuvam hudbu
- objavujem novu hudbu
- pisem
- nudim sa nadalej
????