Poznáte alebo chodievate na nejaké nudapláže v bratislave ? Ako to tam vyzerá, ktorá je najlepšia ? Nájdem aj nejakú partiu ku ktorej by som sa mohol pridať ?
a čo medzi mladými, ani na pivo nemaju, smrdia éčkami, zato chodia na nuda pláž, lebo nemaju ani čo na seba, a starí to je ine kafé, zaodeju ťa, napiju, nakrmja a aj povoz máš a ak budeš dobrý aj konto po čase ..........filip
rusovecke jazera na ostrovceku, cunovske jazero niekde na kraji a podobne myslim ... ak ti ide o opalenie to mozes kvazi vsade v prirode "schovany", ak o kupanie sa nahy, tak toto a ak o obzeranie zenskych, musim ta sklamat, vzdy ked som siel okolo (bike ci ako plavec), nemas sa na co velmi pozerat,
ja sa rád pozrem na pekne tela nech je to chalan alebo baba, ale to je všetko, aj po mne mrkaju chalani a baby a čo, beriem to normálne, čo je pekné samo sa chváli...
a ten javorový list si fakt mohli maliari odpustiť .....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a čo medzi mladými, ani na pivo nemaju, smrdia éčkami, zato chodia na nuda pláž, lebo nemaju ani čo na seba, a starí to je ine kafé, zaodeju ťa, napiju, nakrmja a aj povoz máš a ak budeš dobrý aj konto po čase ..........filip
inak keby nevies ten list na podobizni Adam a Eva tam bol az neskor dokresleny najprv to bolo bez listu
ja sa rád pozrem na pekne tela nech je to chalan alebo baba, ale to je všetko, aj po mne mrkaju chalani a baby a čo, beriem to normálne, čo je pekné samo sa chváli...
a ten javorový list si fakt mohli maliari odpustiť .....filip
bože doživotná trauma
@lopox presne, ako píše @matwejo plus pridávam ešte Zlaté piesky.
záleži ktorý to bol umelec .....filip