paci sa mi jeden chalan mozno aj ja sa mu pacim neviem on robi v bare a ja tam chodim len tak posediet s kamosmi a vždy ked som tam ja tak sa just ide popozerat kto je hore ako (v bare ) lebo tam su take schodiky tak vzdy bud id
Vsetko prezradia pohlady, diva sa na teba? usmeje sa na teba? ak nevies, alebo nie, tak sa usmej ty nanho, ak opatuje usmev, tak je TVOJ a ty mas volnu cestu...
a preco by si prvy krok nemohla spravit ty? a nic v zlom, ale tie popolniky... romantika jak diva svina teda ale drzim palce...mozno by si si s nim mohla pokecat alebo tak...proste pohodicka, hlavne sa kvoli tomu nestresuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
za vas nazor ste super!
ale nuz co uz..
moc by som to neriesila..sak naco? ked chces vediet na com si tak chod za nim a daj sa s nim do reci al. niaka podobna blbost a uvidis..
lebo vies, s tymi poplnikmi je to take.. neurcite. mozno caka, ci mu aj ty das nejako najavo, ze o neho stojis/ sa Ti paci. skus a uvidis..