Čaute fajnšmekri, tuším tu o nej diskusia/polemika nebola,že? Ako je to vôbec možné? .. Konecne som ju uz videla,uz viem o co ide. Pacilo sa,aky bol dojem? A na porovnanie v Denniku nymfomanky bola tá nymfa presvedčivejšía aj ked mladá bola super a
nič moc.
ako pozrela som si to a idem aj na dvojku lebo, keď som to už začala kukať tak to chcem vidieť celé ale znova by som si to nepozrela.
raz stačilo.
toto bol len film, ale ja som cital knihu od kontroverznej ceskej psychologicky, co vsetko toto zazila na vlastnej kozi, mozno este aj ovela pikantnejsie zazitky jej kniha je na nete, na poziadanie dam link
Na Triera musí človek dozrieť. Nymfomanka I. je umelecké dielo pre mňa. Tie spojitosti s jej rozprávaním, rybárčenie, croisant a dezertná vidlička at. Už len to že v celom filme hrali len tri pesničky, že ťa ako diváka ten film vtiahol do seba a nevedela si sa odtrhnúť od toho. Skvost.
@iwuanka slecna necitas, neporovnavam jedno s druyhm, porovanvam len dojem z HERECKY, to je nieco ine. viem kto je Trier, viem co sa da/neda cakat. iba ta bola ako nymfa s chticom presvedciva tato sa zdala ze to robi z nudy a roztopase skor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
co,boli dost male ?
ako pozrela som si to a idem aj na dvojku lebo, keď som to už začala kukať tak to chcem vidieť celé ale znova by som si to nepozrela.
raz stačilo.
Na Triera musí človek dozrieť. Nymfomanka I. je umelecké dielo pre mňa. Tie spojitosti s jej rozprávaním, rybárčenie, croisant a dezertná vidlička at. Už len to že v celom filme hrali len tri pesničky, že ťa ako diváka ten film vtiahol do seba a nevedela si sa odtrhnúť od toho. Skvost.
Toť môj skromný názor....