1. Radi cestujete/chodite na dovolenky?
2. Najkrajsie miesta na ktorych ste boli
3. Kde najdalej ste cestovali
4. Kde este chcete urcite ist?
5. Sklamalo vas nejake miesto na ktore ste sa tesili?
Mozte pridavat dalsie otazky.
1. Áno, ale nemám €, takže smola.
2. V Osvienčime, Hrad Devín a Bratislava, ...
3. Osvienčim
4. Balaton, Chorvátsko, Makču Pikču, Čachtický hrad,...
5. myslím že nie
1. áno
2. všetky sú krásne. mám rada diverzitu. ale keď už, tak rozhodne Laponsko, nórske fjordy, Sarajevo
3. 250km na sever od polárneho kruhu
4. všade. teraz mám vymyslené, že by som chcela ísť peši z Viedne do BA. ale inak všade úplne.
5. nie
1. nerada cestujem (akože samotnú cestu nemám rada) ale už ked som na mieste tak som rada, čiže dovolenky mám rada
2. Grécko - Paralia
3. Grécko
4. Čína, Maldivy (kôli tým malým chatkám ), USA - Grand canyon Paríž a taak.
5. nie
1. ľúúúúbim cestovať! Milujem spoznávať novú architektúru, kultúru, zvyky, proste wuaaah! ♥
2. fí, no myslím, že Barcelona, to ma naozaj dostalo...
3. v tomto som dosť konvenčná, len tak po Európke behám čiže neviem teraz Londýn/Barcelona
4. Fí ono tak momentálne strašne do Istanbulu, ale ešte je toho mrte veľa. Veľa miest ešte v Taliansku, tam sa teraz chystáme s kamarátom, potom v grécku som ešte nebola, dalsie meista v Spanielsku, urcite portugalsko, juzna amerika!!! gruzinsko... vsade!!
5. nespominam si moc, ale nie som si celkom ista. aha! možno paríž! aj ked to asi nebudem ratat, lebo som nan mala malo casu, ale vseobecne som tam dosla velmi nadsena a akosi nma neohuril.... ale skusim to znova
1. ano, milujem cestovanie a rada spoznávam nové miesta a novú kultúru
2. každé bolo iné, Amsterdam a Káhira sa mi páčili najviac
3. nevyznám sa vo vzdialenostiach, ale Rusko, Holandsko to asi bude
4. japonsko ♥, Paríž a ešte kopu dalších miest
5.nie
1. rad cestujem/nerad chodim na (klasicke) dovolenky
2. Hong Kong, Taiwan, Juzna Korea
3. Juzna Afrika
4. Singapur, Cina, Japonsko, Thajsko, Vietnam, Severna Korea atd..
5. Peking, ale tam som bol len cez noc, takze to sa velmi nerata...
Milujem cesty a všade sa dajú nájsť krásne miesta a to ani cestovať ďaleko nemusím (napr. čergov) Najďalej som bol v dedinke Pacaraima a chystám sa precestovať svet okrem Afriky a najviac sa teším na Čínu, Irán, južné štáty ruskej federácie a južnú a severnú ameriku. Sklamaný som nebol zatiaľ nejako obvzlášť
1. Rád objavujem.
2. Nara a bambusové háje v Japonsku, Island, Slovenské hory na jeseň
3. Japonsko.
4. Amazónia. Kvôli miestnym obradom.
5. Nie. Vždy som sa postačujúco informoval.
1. ano
2. holandsko, severne irsko
3. asi egypt bol najdalej
4. Kde este chcete urcite ist? usa, lichtenstajnsko, belgicko, malajzia,
5. Sklamalo vas nejake miesto na ktore ste sa tesili? jj vela
1. Veľmi rada, a chodila by som aj častejšie keby bolo viac príležitosti
2. Skotsko je asi úplne top (zatiaľ), ale aj tá maličká časť Talianska, ktorú som videla, ma očarila
3. Hmm, teraz neviem či Egypt alebo Turecko je ďalej Ale tak tam.
4. Toho je veeeľmi veľa. V Európe skoro všetko, ale tak napr. Barcelona, Paríž, Londýn, Moskva, Rím, Korfu, a ďalšie mestá v dotyčných krajinách aj v iných, potom ďalej by som chcela vidieť aj Ameriku, USA samozrejme, Mexiko a aj Južnú Ameriku.
5. Tunisko. Keď si pri mori je to príjemné, ale vidieť tú krajinu...never again.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. V Osvienčime, Hrad Devín a Bratislava, ...
3. Osvienčim
4. Balaton, Chorvátsko, Makču Pikču, Čachtický hrad,...
5. myslím že nie
2. všetky sú krásne. mám rada diverzitu. ale keď už, tak rozhodne Laponsko, nórske fjordy, Sarajevo
3. 250km na sever od polárneho kruhu
4. všade. teraz mám vymyslené, že by som chcela ísť peši z Viedne do BA. ale inak všade úplne.
5. nie
2. Grécko - Paralia
3. Grécko
4. Čína, Maldivy (kôli tým malým chatkám ), USA - Grand canyon Paríž a taak.
5. nie
2. fí, no myslím, že Barcelona, to ma naozaj dostalo...
3. v tomto som dosť konvenčná, len tak po Európke behám čiže neviem teraz Londýn/Barcelona
4. Fí ono tak momentálne strašne do Istanbulu, ale ešte je toho mrte veľa. Veľa miest ešte v Taliansku, tam sa teraz chystáme s kamarátom, potom v grécku som ešte nebola, dalsie meista v Spanielsku, urcite portugalsko, juzna amerika!!! gruzinsko... vsade!!
5. nespominam si moc, ale nie som si celkom ista. aha! možno paríž! aj ked to asi nebudem ratat, lebo som nan mala malo casu, ale vseobecne som tam dosla velmi nadsena a akosi nma neohuril.... ale skusim to znova
2. každé bolo iné, Amsterdam a Káhira sa mi páčili najviac
3. nevyznám sa vo vzdialenostiach, ale Rusko, Holandsko to asi bude
4. japonsko ♥, Paríž a ešte kopu dalších miest
5.nie
2. Hong Kong, Taiwan, Juzna Korea
3. Juzna Afrika
4. Singapur, Cina, Japonsko, Thajsko, Vietnam, Severna Korea atd..
5. Peking, ale tam som bol len cez noc, takze to sa velmi nerata...
2. asi Amsterdam .
3. neviem čo je ďalej, ale asi to bude Írsko.
4. pozrieť si niečo z každého svetadiela.
5. teraz mi nič také nenapadá.
2. Nara a bambusové háje v Japonsku, Island, Slovenské hory na jeseň
3. Japonsko.
4. Amazónia. Kvôli miestnym obradom.
5. Nie. Vždy som sa postačujúco informoval.
2. holandsko, severne irsko
3. asi egypt bol najdalej
4. Kde este chcete urcite ist? usa, lichtenstajnsko, belgicko, malajzia,
5. Sklamalo vas nejake miesto na ktore ste sa tesili? jj vela
2. Skotsko je asi úplne top (zatiaľ), ale aj tá maličká časť Talianska, ktorú som videla, ma očarila
3. Hmm, teraz neviem či Egypt alebo Turecko je ďalej Ale tak tam.
4. Toho je veeeľmi veľa. V Európe skoro všetko, ale tak napr. Barcelona, Paríž, Londýn, Moskva, Rím, Korfu, a ďalšie mestá v dotyčných krajinách aj v iných, potom ďalej by som chcela vidieť aj Ameriku, USA samozrejme, Mexiko a aj Južnú Ameriku.
5. Tunisko. Keď si pri mori je to príjemné, ale vidieť tú krajinu...never again.