no...páči sa mi jeden chalan a on mi povedal to isté...ale ked som mu písala a tak...mi neodpisoval...a potom sm sa ho spýtaa či by so mnou nechcel sedieť ( v škole) a on súhlasil...tak neviem čo si mám myslieť...
heheeee,ja ze si sa ho spytala ci by s tebou nechcel chodit....ale sediet,nooo...to je tiez dobry zaciatok asi.no ale ked budete spolu v skole sediet,tak sa urcite dost zblizite,a podla mna si to medzi sebou vyriesite..mozno si ho moc uhanala,ze si mu strasne vela vypisovala a bola otravna,tak to neni moc dobree
Ja si myslím, že je GAY. Pretože sa v ňom tak trochu vidím. Aj mňa spolužiačka poprosila či by som s ňou nesedel a taktiež mi naznačila, že sa jej páčim. ALE ja som na chalanov.
ked ti neodpisal mozno nemal kredit, hm.? a podla mna su vztahy v jednej triede na hovno..hm stale spolu, stale..este aj spolu sediet...mne osobne by z neho siblo...asi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov