No tak ja a moj chalan…sme spolu styri mesiace…wsetko boolo zatial ok w pohode…zasli sme uz daaleko ale proste….nechcela som to nehat ist daleja pochopil bral to normalne..….a dneska sa uplne nwm zmenil…mal narazky na to ze kondom w jeho penazenke uz zapa
moj frajer si pocka...sice je trosku sklamany, ale povedal, ze ma lubi, tak pocka....takze skus s nim o tom pokecat a uvidis ...ved aj ten moj ma obcas blbe narazky, ale mysli to len v ramci srandy
asi si mysli ze cakal uz dlho a mozno ma obdobie ze to uz velmi ce..ked drzal 4 mesiace myslim ze mu neide len o to skus sa s nim ete porozpravat aby vydrzal..
mm..no tak chlapi... oi maju mozog trosku nizsie a ten nad nicim inym velmi nerozmysla... proste chut mu zazlievat nemozes ale zapamataj si jedno! nerob nic o com sama nie si celkom presvedcena! nikdy! pretoze potom to uz nevratis a mozes to lutovat...ak ta lubi tak si pocka a k nie tak ti za to nestoji a nema ta co mrziet...
milli ja wiem ten ich mozog... ja nebudem robit co nechcem zakedy nebudem na 100%preswecena ze to chcem ale proste teraz zacinam byt z toho uplne w pci
Kazdopadne byt holkou, tak by som sa bud na takeho chalana vykaslal alebo by musel pockat, ked nechce, jeho problem a jeho sracky, ale nevinne v tom nie si ani ty, povedal by som, ze to je uz len spicka ladovca...
a najviac ma stve internetova anonymita a hlavne tu zalozis si novy nick a robis bordel, ked uz aspon vek si sem daj lebo baba co ma 18 rokov nepise wecka
Na jednej strane to, že tvoj priateľ túži po sexe je normálne. Ale sex má byť obojstranná záležitosť a musia to chcieť dvaja. Porozprávaj sa s ním. Povedz mu o všetkých tvojích pocitoch a vypočuj si tie jeho. Iba vtedy môžete nájsť spoločné riešenie. A ak je pre tvojho chlapca sex nevyhnutný, pričom ty sa na to necítiš, myslím si, že napriek láske kt. k nemu cítiš nemá význam tento vzťah viac rozvýjať.
Jeho to prejde, chce len konečne dosiahnuť svoje a nejako ťa "vydiera" ... možno ti nestojí za to, ale to už musíš vedieť sama... nemôžem ho odsúdiť len za to, že chce sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
smola...ale možnože je to len také....len také akože...
neviem
a najviac ma stve internetova anonymita a hlavne tu zalozis si novy nick a robis bordel, ked uz aspon vek si sem daj lebo baba co ma 18 rokov nepise wecka