ja len tak ma by zaujímalo o čom je hip hop.. de je hranica komerčnosti .. ? prečo malé deti majú šiltovky so šiltom na ušiach tatove gate a maju tak 10rokov a chcu byť ako eminem.. myslíte že ked budu mat 25 tiež tak budu chodiť? neodsudzujete hh na zá
Uuuplne s tebou suhlasim! Je to uz uplny trend, ludia (zvlast deti) to pocuvaju len preto, lebo chcu byt "in" a hip-hop leti. Jasne, su ludia ktori taku hudbu vazne maju radi, proti tym nemam nic. Ale ked uz malym detom ich spoluziaci vtlcu do hlavy ze musia pocuvat hip-hop, aby zapadli, musia sa spravat ako velki sraci-rapperi, aby zapadli, a oni tak robia, lebo sa boja ze inak budu "out". Pamatam sa, ked som raz napisal na jednom chate pre takych mladsich "Je tu niekto, kto nepocuva hip-hop?" a nikto mi neodpisal, az na jedneho typka, ktory mi odpisal: "Ty si baba alebo co, ze nepocuvas hip-hop?" Stavim sa, ze nie ze viac ako polovica, ale drviva vacsina tych co pocuvaju hip-hop, ho pocuvaju len preto aby boli "in" ale sami na tej hudbe nic nevidia...len sa tak tvaria
HipHop je kultura. Nie je to iba "trendy 2005-6", je to proste zmes, najlepsie poulicna. Hip Hop v podstate neznamena nic, ale je to skupina, ktora zlucuje writerov, breakerov, obcas aj s8erov, raperov, beatboxerov(najmensia skupina), hip hop nie je hudba a to vela ludi nevie. Ked nieco pocuvas, tak nikdy nepocuvas hiphop, ak ked je to tak napisane. Do popredia sa teraz tlaci mnozstvo uprimne povedane "sraciek", ktore maju s hiphopou hudbou iba maloco spolocne. Jednoducho tento hudobny zmes prerastol v komerciu. Ale nastastie nie vsetci robia to, co robia za peniaze. A za mlakou sa z toho da poriadne vytrepat, atkze tam je kazdy "nigga" automaticky rapper.
HipHop je kultura, nie hudba. Kto to nechape, pre toho to nema zmysel dalej pocuvat. Kto nema rad funk, ale ma rad hiphop, ako taky clovek moze vediec, co robi?
HipHop nie je trend. Je to "street life" so vsetkym, co ma byt.
A pre vsetkych, co zacali tancovat breakovat a len preto, ze to videli v telke odkazujem: nechajte to plavat teraz alebo vas niekto, kto vie, co robi, prevalcuje, ked budete mat 17.
..no..ja neuznavam ani hiphop ako hudbu bo akoze podla mna totalna kravina a este ked niekto povie ze je to o zivote tak sa len zasmejem..niektore texty mozno o zivote su ale vacsina tych co som pocula urcite nie.je to trapne a komercne.ja pocuvam metal nie tuc tuc a basnicky.a co sa tyka toho hiphopoveho zivota co pisal husky tak je to tiez kravina...to je moj nazor
Koncom sedemdesiatych rokov sa objavil v hudbe štýl, ktorý možno považovať za rap.Vychádza z černošských štvrtí amerických veľkomiest, ako sú Bronx a Harlem v New Yorku, Compton v Los Angeles. Černosi žijúci v týchto štvrtiach plných drog, gangov a násilia hľadali možnosť, ako vykričať svetu svoje pocity. Ťažko povedať, komu napadlo ako prvému, zarapovať báseň z černošského geta do funkovej hudby, ale tak vznikol rap. Zjednodušene ho môžem charakterizovať ako spoveď rapera, rozprávanie životných pocitov z ulice v rýmoch a do rytmu. Kedže ide o pouličný slovník a my raperi rozprávame tak, ako nám huba narástla, nedávame si servítky pred papule, nadávky sú bežné, nie sú však pravidlom ani podmienkou dopiče. V osemdesiatych rokoch rap prekročil hranice Spojených štátov a zaplavil celý svet. V každej krajine existuje človek, ktorý sa snaží o vyjadrenie svojich životných problémov, revoltu alebo chce svetu niečo odkázať. Princíp rapu však zostáva všade rovnaký, rozprávať zo srdca, na nič sa nehrať a zostať pritom v rytme. Čo je hip-hop? Je to životný štýl vychádzajúci z rapu a z pouličného života: hudba, tanec, obliekanie, slovník-raperi, writeri, Djs & breakeri.
ach bože.. asi som napisal zly nadpis.. chcel som povedať že o čom to je keĎ už každý trtko sa hrá na gangstra lebo videl ťažkého 50centa s retazami a tak chce byť ako on..o čom je keď rytmus a hajkovič velice nahravali songy že hip hop neni o slave ani o penazoch ale o kvalite.. a hen rytmus na hajzli či de spieva s darinkou o party djoch.. tak som chcel vediet že o čom to je? toto sme chceli?to odkial pochadza cela kultura hip hopu a z čoho sa sklada.. to viem.. a keby som ani nevedel tak čo.. chcel som skor počut od vas že kam to tunak speje s touto kulturou..
husky - bol si nekdy v amerike? jake country o čom davaš? väčšina počuva hip hop alebo pop.. ale to že len negri.. takže v poho? to de si bol preboha že si tam fičal na country? tak ale neberem ti to.. len netrep prosim ta
Lakino no mám.. no ja milujem hip hop.. tak chcem o nom vedet co najviac,tak nech vedia aj ostatny co to je.. taký co tomu nerozumeju.. nech si to precitaju.. nech si kazdy pocuva co chce to je jeho vec ci bue 10rocny robit sa velky raper.. ked sa mu ta hudba lubi nech sa paci..mozno ho to prejde casom a bude z neho skinhead.. tam mas tez 10rocnych chlapcov ktory ani nevedia kto je hitler a vedia velky k.... o tom.. je to tak a aj to tak bude.. to sa nezmení.. ja si za hip hopom budem stat a ked s tym ma nekdo problem vysvetlime..
rytmus je debil co okolo hip hopu nikdy v zivote ani nechodil. fuj ta jeho hudba sa vobec neda pocuvat... sak tolko nadavok jak on dal do jednej pesnicky nepoviem ani za mesiac... dilino. je ubohe ked niekto si nevie ani texty spravit a kazde druhe slovo je ko... pi... jeb...
a co sa tyka tych soplakov co sa hraju na velkkych hip hoperov tak neznasam ked nejaky 13-15 rocny soplak chudy ako sparatko ide po meste v obleceni co zobral asi fotrovi a na hlave ma tu otrasnu siltovku co len hip hoper moze dat na hlavu. a to nehovorim o inych sajratovskych capiciach co si davaju na hlavu... porad v lete ich vidim v zimnej capici na hlave, no mam dost
Hip-hop sa mi zrovna moc nepaci, ale nemam nic proti ludom ktory to pocuvaju, pokial to niesu komercne p**** coho je bohuzial v tejto oblasti ako safranu. no a tiedto dietky ktore vedia o hip hope akurat to ze kontrafakt leti su na tom dost zle, lebo ani nevedia co pocuvaju, staci ked sa tam objavi clovek ako rytmus zo spominaneho kontrafaktu a povie neslusne slovo a uz je to ich idol, nehovoriac o zlom eminemovi na ktoreho sa hneva cela amerika lebo je zly ako som sa nedavno dopocul proti tym pre ktorych je hip hop zivotny styl nic nemam i ked ja tomuto druhu hudby neviem prist na chut
Suhlasim s Lakinom,Huskym,Hustlamanom a Midom :o) hh som zacala pocuvat este ako take deculo male,lubil sa mi hlavne Sk rap,lebo to bolo kooonecne nieco comu som rozumela,a nie ako ten americky popik a lubilo sa mi to,ze to bolo nieco nove a nezname,co malo ludi poznalo,a tak. A ne jak teraz,ze kazda pipka chodi oblecena ako traperka,len preto,ze to je v mode,nauci sa doma nazvy skupin a raperov,a pak sa hra na drsnu. To je odveci,mp3 mam plnu rapu,ale skor take tie starsie nekomercne veci,lebo to malo nejaky hlbsi zmysel,teraz je to moc komercne,same party,akcie,...A kazdy na mna kuka,ze som "out",lebo tam nemam najnovsi singel Dary a Rytmusa,no take mozem zvysoka ... :o)
ja osobne NENAVIDIM hip - hop a nikdy ho návidiet nebudem..moj neopunkerský predsudok a nejaký kábel v hlave zamotaný mi nedovolí hentaké búchanice očúvat..je to vobec hudba??v čom tú hudbu vidíte??v tom akože speve??alebo počítačmi vytvorenou hudbou??ludia ešte máte čas sa spamatat a preladit sa na rock, punk, neopunk!!!
Ja si myslim ze HIP-HOP bol na zaciatku nazor chudobnych ludi ktory potrebovali vyjadrit svoj nazor ale kedze nemali financie pouzivali ako hudbu mix z platne lenze ked sa dostane uz nejaky raper k peniazom a moci meni aj svoje myslienky a uz nerepuje o tom ako mu je zle ale o zenach a partie atd...ja beriem Hip-Hop ako zivotny styl ktory hovori o tom co je tu. A vzdy boli aj dobry raperi aj zli a vzdy aj budu tak to treba brat. Ja Hip-Hop uznavam aj vsetko okolo neho okrem drog:>
a este som cital zevraj Hip-Hop je o brutalite a o zhazovani a nadavani zenam.To musel napisat riadny zebrak ved skoro v kazdom klipe su zeny a u raperov su zeny na prvom mieste takze tak.A niekto kto Hip-Hop nikdy neskusil a nezil v tej partii ho nikdy nepochopi.
hip-hop je najhorsi hudobny zaner aky kedy bol... ked sa to da nazvat ako hud. zaner ... opicit sa po negroch z ameriky ,kt. nevedia co zo sebou ......ved to sa neda pocuvat ... nerozumiem co na tom niektori mladi vidia ...
clasysniper, mne sa hip hop nepaci, hlavne ten slovensky tak to je poriadna s*acka. ale zase na druhej strane sto ludi sto chuti, ja tiez nerozumiem tomu preco tolko ludi neznasa trance
KAždý má rád iný štýl v ktorom sa najde. Ale asi som potom necool pretože ja hip-hop nemusím a tiež ako vraví Petla, vôbec nie ten slovenský. Neviem o čom to je, veď to vlastne ani hudba nie je. Niekto má rád hip-hop, pretože majú dosť humusácke texty....ale akosi sa do toho neviem vžiť. Ale aj vraj Black eyed peas je tiež hip-hop..no a od nich sa mi páči pesnička Pump it..tak ja neviem
presne ako vyrastal niekto na dichofke tak vyrastal niekto aj na hip-hope lebo ak ten človek s tím prežíval svoje dectvo a svoje zlé alebo dobré zážitky tak je to prenho ako automatické
už som zabudol že som neco takeho tunak na birdzi vytvoril..tak dakujem za vaše príspevky.. aj take že hip hop fuuuuuj - trošku stupidne vyjadrenie nazoru ale aj take sa bere ..
Pre mna je hip hop nic wiac len sutaz w prednese na hwiezdoslawowom kubine hip hoperska hudba, ak sa to tak da nazwat, pre mna nema ziadnu wypowednu hodnotu, akurat ta americka. To sa da pocuwat, ale trapaci slowaci co si daju na seba wolake wytahane trenky a retazky za 20sk s nejakej pojebanej trafiky, tak to je fuuuck trapne.
Saddath - akože prepadnut satanovim pesničkam je fakt že uspech.. počarbem si pokožku nabielo oblečem všetko čo je čierne a podrežem si žily aby som to okorenil červenou že?
Mrfloppy -autor kyda len na rytmusa-sam potvrdil že temy od veca a ja si myslim že aj od ns či mr su dobre..
Tommyhot -slovenska hudobna scena je podla mna celkovo chaba..okrem smatanovej a desmodu si nie som isty či si niekto zaslúži vravit si celebrita..myslím že to sa netýka len hip hopu hrabat huste pozy..
Zober si to takto, ludia kydaju, ked je na co kydat. Nasa hiphop scena ponuka takychto moznosti neurekom, priznavas to aj ty a vacsina nasej sceny prezentuje presne toto co pises: " ako je moda,nadavky,pozy,trapne pesničky bez pointy.. ".
Ak niekto kyda na nieco kvalitne, vacsinou dlho neobstoji a taketo kydanie prestane. A preco vsetci kydaju na nas hiphop? Pretoze ponuka tak vela moznosti na kydanie, ktorych ziadna ina scena na slovensku neposkytuje.
Jasne, ze vsetko sa da zosmiesnit, ale takisto sa da aj taketo zosmiesnenie lahko obratit a vyvratit, lenze u nas, to nemas skoro cim vyvratit, ked toho pozitivneho je tak malo, alebo to negativne ho tazkym sposobom valcuje.
A ak niekto kyda na presne taketo nizke veci, tak ja si myslim, ze kazdy inteligentny clovek ho vzdy podpori.
Nuz a na to doplatia ti, ktori taketo nizke spravanie neprezentuju, ako mozno su ti ns, ktorych spominas, ja ich nepoznam, neviem.
Lakino: mne sa Slovenska tworba celkowo nepaci, uz len z principu, bo som pro americky orientowany heh, ale tak da sa ine kafe a s tych hip hopowych (ci raperskych ci jakych) weci (slowenskych) sa da asi len Vecko.
Inak milujem ked kazdy picuje na ciganow, ale za rytmusa by si dali aj cicinky odrezat.. lol
no nechcem sa tu vykecavat, ze ako dlho ja pocuvam hh.No pocuvam ho asi len 5 rokov,takze nic moc,ale viem, ze sa ho uz nikdy nevzdam...Predtym som kazdu chvilu pocuvala nieco ine ale ako som sa dostala k hh tak ma uz ine ani neoslovuje...a co sa tyka tych malych deti...TO NERIESIM...ved hh treba rozumiet a na to myslim, ze potrebuju viac ako o 3 cisla vacsie veci a siltovku nakrivo...
takže HIPHOP???je životny štýl nieje to iba trend lacny trend ktory pride a zas odide!Je proste tu citim ho a už tu zostane či sa vam to lubi abo nie!Je tu tolko typkov ludi deti ktorym prirastol k srdcu,či už nahodou započuli a zostalo im to v krvi proste ked už raz HIP-HOP ta knavždy!ano su tu aj tie nuly čo robia to že znehodnocuju hiphop tym že napr.cela parta ide hiphop mne sa nepači tak aj ja budem hiphop!!ale preco sa tu ludia hraju na to čim niesu??prečo??na niektore otazky neexistuju odpovede!Vždy tu budu tý čo ho budu branit,tý čo ho budu chciet zničit,tý ktorym bude jedno,a hlavne tý čo sa budu na nho hrať!Lenže tu už fakticky nejde len o hiphop!ide tu o to čo je moderne a trendy! a to tu zostane,ludia nemaju vlastne nazory a tak to aj vyzera!aj tak HIPHOP je moj život a navždy zostane mam na to svoje dovody,prišiel vtedy ked som ho potrebovala!
HIPHOP je moj život a navždy zostane mam na to svoje dovody,prišiel vtedy ked som ho potrebovala!
lol...sry ale fakt že loooooool akože váážne...čo také si potrebovala v 13 a hip-hop ti to dal?
akože já hudbu nekritizujem, každý počúva čo chce ale IMHO HH je čistá komercia a Slovenský úplne...sa pomaly môže založiť šport kde sa budú HHeri a EMáci predbiehat v komerčnosti, v prípade Emákov aj v hebkosti účesu...
aaa lakino:prečo by nemohli?veď hip-hop robia aj 30ročný napr spomínaný eminem má už pomali 35 a stále sa rapu venuje a má aj dcéru a aj taq sa venuje taže určite tu nejde iba o vek
Majlos:poznáš tých ľudí čo ho robiavieš určite že to robia LEN pre peniaze?a každý s amusí nejak uživiť ..no taq im nevidalo taq to možno NIEKTORý robia pre peniaze a čo?šaq každý musí nejak žiť
Hmm... HH, sa mi nelubi- neviem, asi to bude tym, ze v tomto hudobnom odvetvi sa moc nehybem a tak casto vypocujem len namatkovo nieco z radia- vacsinou plne nadavok, a niekolkych dalsich veci ktore fakt nemusim... a potom este nemusim male decka ktore sa hraju na tazkych HipHoperov- tie snad nemusim este viac ako Hip Hop
a čo???taq akože a čo musia počúvať hudbu len starý?tak akože zasa nebucte mudry s tým že na čo všetkos a "deti" hraju hej?lebo aj ty si bol decko takže sa ukludni s tým dobre?nikdo ti ani nekáže aby si to počúval to je každého osobná vec,tak ako majú právo počúvať hip-hop "dospelý" tak isto to možu počúvať aj deti a niektorý sa do hip-hopu rozumeju viac než niekto inyy!
Daduliqq: Mas este len 13, si mlada a sprosta, nemas este pravnu zodpovednost, zodpovedaju za teba rodicia, tak este mozes robit pitchoviny ako pocuvanie HH, ked budes mat 20 a stale to pocuvat tak potom spravili tvoji rodicia niekde chybu vo vychovnom procese... Ale to ma uz netrapi. Tot vsjo...
Majlos:jediný kto je tu sprostý si ty pretože vieš omne howno taq sa nestaraj ako ma vychovávaju rodičia a to že niekto počúva hip-hop neznam,ená že teraz je nejaký chliligán abo že už musí nadávať....skor mettal alebo ine blbosti kazý ludi..a akždeho je osobná vec čo počúva
Majlos.ako prepac ale si chuj.ja daduligg sice neppoznam a neviem aka je ale myslim, ze je velka drzost povedat niekomu bezdovodne, ze je sprosty...ako keby pocuvala iny styl hudby tak by bola super inteligentna baba?
ja mam 18 a nemyslim si, ze moji rodicia niekde spravili chybu a HH neprestanem pocuvat...
daduliqq: Zialbohu skutocnost ako ju vidim denne na ulici je ina... Ked mi dokaze male decko povedat do oci ze som k*k*t, alebo ich vidim stat niekde s cigaretami a chlastom (TOTO sa netyka len HH mladeze, skor tak vseobecne ^^)
tak mi je z toho zle. A potom ide aj o to, ako sa u mna dotycny ludia prezentuju- a u mna to nebolo vela pozitivnych prezentacii (cest vynimkam).
Suhlasim ale v bode, ze kazdy ma pravo pocuvat co chce, ale nesuhlasim s tym, aby bola mladez ovplyvnovana takym textom a takymi ideami
Tzn ze pocuvat to moze, kym si z toho nebude brat priklad
Ygor:no vieš ..ja nenadávam,nefajčím ani nič podobné..jediné čo je také zlé je že som drzá ale to by som bola aj bez hip-hopu taže to máš za jedno
Veď ja nehovorím že h-h- može ludí ovplyvnit ale ked si to taq vezmeš taq čo ludí neovplyvňuje?šaq kam sa len pozrieš taq tam ludia robia blbosti ...a nie len deti.
A ak by ludi nic neovplyvnovalo tak by sa nemohli volat clovekom Clovek je tvor spolocensky, preto spolocnostou nutne ovplyvnovany byt musi (momentalne odbieham od temy... blbeee a ak vychadzame z tohoto hladiska tak sa da povedat ze ho spolocnost moze ovplyvnit dvoma sposobmi-dobrym aj zlym mno a kam by si hodila pesnicky v ktorych sa nadava, propaguje diskriminacia, chlast, fajcenie, mozno aj drogy? (A teraz zasa generalizujem, ale drviva vacsina slovenskych HH pesniciek co som pocul bola prave o tomto...)
Ygor:aj to je prvada ...aaaale ja už aj taq slovenský nepčúvam už len preto bo nemám rada taqým nadávkam ktroým rozumiem ..vtedy ma to viac ovplyvní ako ked počúvam zahraničný hip-hop čo sa mi lúbi iba z pohladu hudby ....
Lakino:no toto boloo dosť divné čo si napísal bo som tomu ani trošku nepochopila ...jediné čo som z toho pochopila bolo to že si uurčite tu pesničku počuv taže sa nehraj na neviniatko ...a nechaapem čo si mi tým cel naznačit taže vysvetli
tak ja ked som sa prvykrat dostalal k cigaretam tak to urcite nezapricinil nejaky moj idol
tak ale deti co vidia svoj ciel v tom aby sa najviac podobali takymto chalanom to este nemaju v hlavickach usporiadane a tym padom by si ich nepresvedcil...to by som do hip-hopu nezatahovala...
Schottinka: A ved o tom prave hovorim ze decka jednoducho nie su na takuto hudbu pripravene, ale televizia ju pusti a spropaguje, decka to vidia a kedze to ide v TV tak to musi byt IN A kedze je to IN tak to vyskusam, nie?
Ono co ja viem, tak hip-hop bol v ustrani len ked ho pocuvali a tvorili ludia z ameriky, konkretne afroamericania ked prostrednictvom pesniciek nadavali na europanov... a europania to potom spropagovali... tak nejak to tusim bolo
Martinek: XD paradna definicia, len co je pravda, ale ked sa to niekomu paci tak naco si robit vrasky, ze?
Daduliqq: XD dobreeee, Martinek vs Daduliqq- 0:1
Lakino: Clovek bude nadavat vzdy na vsetkych- nadava sa na EMO, nadava sa na Hip-hop, ale rovnako sa nadava aj na rock aj na metal clovek je vecne z niecym nespokojny
Schottinka:ale ako vidím,dosť máš rada hip-hop vidno to aj v tvojich prispevkoch a rozumieš sa do hip-hopu viac ako polovica ludi čo tu hip-hop počuvaju(teda aspon taq hovoria
za komoušov to bolo najlepšie..mohol si počuvat len žbirku ,elan a gombitovu a nikto do nikoho nehustil za to čo počuval..teraz vladne nevraživost kvoli tomu čo niekto počuva..nadavaju si tu všetci do kok*tov len preto že maš "lopatu na hlave" alebo za to že maš vlasy jak na reklamu pantene a nafarbene na čierno..
Daduliqq diky.aj ked teda nemyslim si, ze som nejaky extra znalec ale pisem to co citim...maaam este veeeelke rezervy co sa tyka hip-hopu...a je rozdiel pocuvat a pocuvat
Hip-hop . . . somarina jak hip-hop . . .neviem ci sa to da zaradit vobec ako hudba ale urcite sa to neda pocuvat hlavne nie ten SVK lebo trepu tam same hovadiny. .cez zahranicny este aj hei lebo je tam aspon pekny slovosled a rymuje sa to a hlavne neviem o ocm je rec
Lakino:dufam že si to myslel na hintoho a ne na mna lebo on am ataky isti vek no newa v kaýdom prípade comrad sniper:newješ o čom vyprávaš a napísal sis em len preto,aby si tu mal volaký príspevok
Comrad si dalsi s tych co nevedia o hip-hope nic...ked poznas akurat tie veci co su v telke tak nemozes ani sudit...ale ako Lakino povedal nema zmyselti nico vysvetlovat, lebo taky ako ty tomu este nemoze chapat...
Daduliqq- aha, a odkedy to je nadavka? pejorativne expresivum je to co sa nieco , alebo niekoho snazi urrazit a vsimni si ze som tam pouzil otazku, citujem sam seba:
"a neviem co je viac trapne- Metlaci alebo rovnosiltaci?"
to ako ad 1.
ad 2: Potom si aj ty nadavala na metalistov, ked si povedala ze je ti jedno ako sa take trapne slovo pise- ze jo?
schottinka: ide o to ze tym padom ze v TV bezi len to co bezi, sa bezny konzumny clovek normalne nedostane ku niecomu, co by bolo kvalitativne lepsie ako zvysok (a takY sa pise z inym "i" sorry nedalo mi
to tak nenavidiš hip hop lebo si škaredy a žiadne holky ta nechcu a behaju za hip hopermi? smutne.. ale okrem liečenia na birdzi že budeš robit zo seba debila (vedome,či nevedome) existuju aj psychologovia a ina pomoc..
ale dam ti aj ja radu..nevadi že vypadaš jak trtko..chyba je v tom že sa tak aj spravaš..
Markonix:ach yay ty si strašne trápny vieš o tom,už je to trápne píšeš všecko do každej témi stále a dookola nikde ťa nechcu taq už iná možnosť nie je a musíš furt len do hip-hopu?ax vidno že máš rad maisona šaq tovj prípad
Markonix:a ty si možeš podať ruky s neandrtalcom,teda ved ty si neandrtalec a ešte raz mi povieš sočka taq čakaj návštevu a rozluč sa so svojou krasne otrasnou tvarou!!
Ygor ani mne neda:nepise sa tam "i"lebo je to tam v jednotnom cisle
Markonix teba uz nechame tak lebo ty si jeden velky primitivny sedlak co uz nevie ako si riesit komplexy tak to musi robit tu a ver tomu, ze ked mal Lakino 14 tak bol na tom ovela lepsie ako ty teraz...zbohom ty chudak
Ygor:ehm.......keby vyzeral trošku k svetu a spraval sa normálne taq by som s tebou suhlasila ale pesničky s ami moc nelubia newiem prečo..asiq preto lebo on sa mi hnusí taq ma odpudzuje celkovo i jeho pesničky
no ved tak to je...keby tam bolo taki ako ty,tomu NEMOZU chapat, tak by to bolo dobre...ale je tam NEMOZE,takze jeden clovek tomu nemoze chapat...vies?mna nenachytas ja mam odjakziva slovencinu za 1
vies, ono ja sa na nic nehram pretoze to by som sem prisiel a povedal: "Vsetci ste blbci, nepocuvate metal, ste uplny uboziaci pretoze vy neviete co je to prava hudba, o com je zivot... "
A toto som robil? cize skusime najst vyznam slova pozer nabuduce- ze? potom si otvor ustocka a nieco hovor
Myslím si že keď nikto tancuje alebo počúva Hip Hop asi vie prečo ho počúva ja ho počúvam preto lebo tancujem Hip Hop a myslím si že je to fajne odreagovanie sa.
hiphop je fajn...ja ho pocuvam...a tancujem...hiphop je aj tanec....aj ked nepocuvam ine styly hudby nebudem na nich nadavat pretoze vobec nic o nich neviem,....a co tanec paci sa vam hiphop??
hip hop je proste dzivy...velka skoda je ze je rozsireny medzi takymi malymi detmi...a dufam ze pride daco nove co ich nalaka a vykaslu sa na hip hop ...potom sa mi to bude pacit este vac...
viete no mam len 15 a hip-hop pocuvam len 3 roky ako nic moc no lenze tento styl ma bere pomocou hip-hopu dokazem vyjadrit vsetky svoje pocity...neuznavam slovensku hip-hopovu scenu ale je to amerika...na rytmusa mam asi taky nazor ze fuj on nevie co uz zo sebou jednoducho je to trapko ale viem jedno ze hip-hop budem pocuvat do konca zivota
ewelin666: a co by tie male deti mali pocuvat metal alebo pukn radsej a behali po uliciach v otrhanych lachach?tak co by to tu potom bolo hmm...?este ze je nejake to hip-hopove oblecenie a mne sa to paci!!!
ti slovensky raperi rapuju o neviem akej ulici a gete. Ale pritom to nikto z nich nezazil. OTAZKA ZA MILION (pre hip hoperov) RECO MATE NA HLAVE ZNAK BASEBALLOVEHO TYMU KED O BASEBALLE NIC NEVIETE? TOMUTO FAKT NECHAPEM
este jedna vec. To sa neda pokladat za hudbu. To recitacny kruzok (aj to slaby) s metronomom v pozadi. Hip hop a rap by sa nemalo brat za hudbu. To je nieco samostatne
Kaflanda: neviem aky mas nazor na metalistov, ale ja rock a metal pocuvam uz hodne dlhe roky. da sa povedat, ze uz od utleho detstva pretoze doma frcala iba takato hudba. (neratam moju oblubenu kazetu ked som mal tri od petra nagya - hrajme sa na petra .) a nikdy som nebehal v otrhanych satach a ani som nedaval nejak extra na javo, ze pocuvam takyto zaner. mozno sem tam nejake to tricko s oblubenou skupinou, ale nic viac.
a co sa tyka toho punku? je to zvlastny styl, ktory sa rapidne zmenil. jeho idea bola o zabave a boju proti drogam, lenze ked dnes vidis tie dnesne socky, ktore sa hraju na punk tak si rada, ze takych deti tu nebyva viac. ja punk osobne tiez moc nemusim, ale neprekaza mi.
no, ale ako tu uz bolo spominane, hip hop moc nemusim, nepaci sa mi ten styl. najviac ho kazia vazne ti ludia, co sa na to iba hraju a je jedno kolko maju rokov, ale hlavne tie deti, co si myslia, ze vyrastaju na ulici a aki su velki grazli...
Slovensky HH je podla mna najlepsi lebo americky.. pche kam sa hrabe americky. 50 cent ta opica. eminem ten biely černoch. . najlepsi je ajtak stary dobry 2-pac z AM HH nech mu je zem lahka.
Takze zacnem vy pičovači čo pičujete na HH oňom viete akurat tak velku piču. neviete ze co v nom ludia zeru a cim je taky vinimocny. lebo ste zakomplexovany. a tym ktory pičuju na KF a Rytmusa odkazujem ze vy ste co urobili pre HH hovno. oni posuvaju tu latku vyssie a vyssie. a nepozerajte na nadavky lebo tie maju aj v anglictine a vsade aj vasa konzervativna mamicka zahresi ked si odsekne prst pri vareni ked kraja cibulu. cize 90% slovenska su falesny a skazeny.
alen tak na okraj HH moze mat aj skladby na zamyslenie napriklad pockaj tam na nas hore. ale nemoze davat taku dissovaciu skladbu ako Ivan T z presova priklad demencie HH lebo to je dissovacia skladba na Ivana T.
nenavidim ked sa punker a hoper hadaju...nie je podla mna o com..ja osobne milujem hh...nasla som v nom vela..ale to nezanmena ze sa teraz budem snazit vsetkych presvedcit ze mam pravdu...moja naj kamoska je punkerka, a aj kamosi niektori su a v pohode vychadzame..
Pato...suhlasim s tebou..kazdy sa tvari ako velke neviniatko,ze kazdy je tu najcestnejsi.. a pritom ohovara,klame...v hip hope je to vsetko otvorene a nikto si nekladie servitku pred usta..nehovorim ze niekedy toho neni moc..vec nazoru...
hip hop je styl ktorym zijes, mam 16 a zijem hip hopom nieje to len komercia, lebo o par rokov takto urcite budem ece zit... je to vlastne sposob ako vyjadrit nezavislost, svoj vlastny styl, hudba, ktoru nikdy nezradis a ani ona teba... ked zijes hip hopom nepodrezes sa, lebo vzdy najdes niekde zmysle zivot a odpovede na rozne otazky... kvoli tomu su tie texty.... nie jak emo, podrezat a ist dalej... nie samozrjeme ze nejaky rapperi atm s tymi stet..., ktore nadtriasaju zadkami jak j.... niesu hiphoperi im ide hlavne o peniaze a na koho mozu nahresit v pesnickach.... vyburit si zlost a ece k tomu aj prachy im daju... somariny hip hop je styl, styl nezavislosti asi toto je odpoved na tvoju otazku.... i ked mam zatal len 16 o par rokov takto buem stale zit...
P.S. uz davno som sa mohla stat nejakou k.rvou ale som sa nou nestala ato kvoli tejto hudbe...jedine jej mozem dakovat a nie nadavat
Neviem, neviem..ale príde mi, že na metále fičia len skrachované existencie..people poznačení negatívnými životnými skúsenosťami..usudzujem na zakláde tých, čo znám z okolia..ale tak nemusí to byť pravidlo..ale tak šecko je individuálne..
Hip hop je niečo ako verejné nadávanie na všetkých okolo takým spôsobom že to málokomu príde.... vdím veľa týchto ludí s rovnými šiltami ako počúvajú túto hudbu ale vôbec mu nevadí ze mu tam nadáva do kok....!! Najlepsie co maju su pomale pesnicky kde sa nenadava... najhoršie na tomto celom je že menia názory podla toho ako momentálne vyzerajú oni sami... co su oni to je hip-hop. Napr. najprv nadáva na tlstých ludí lebo cvičil potom sa prestalo chceť(jednému autorovi) zrazu spieva že má "velké brucho keré je sexi"... to je hip hop!!
Adripaul- no ja pocuvam metal, je pravda, ze som prezil par velmi negativnych skusenosti, ale nemyslim si, ze ho pocuvam prave preto. Aj par mojich kamaratov pocuva metal ale oni nic take neprezili.
Hiphop&Rap (teda subkultura je hiphop, a hudba je rap, ak som dobre pochopila neodsudzujem......Z rapu pocuvam len maloco, vacsinou americke veci a miesane s hardcore.. Inak velmi nie, ale mam k nemu viac pozitivny nazor nez negativny... okrem samozrejme "slovenskej hiphopovej sceny" ak sa to tak da nazvat
207. Adripaul .. co to dres ? to je vtip storocia to naozaj musim ukazat znamim
vraj negativnou zivotnou skusenostou
Kde si to pocul/a ? V kostole ? Od pana farara ?
Sudiac podla okolia?
Vacsina clenov metalovych kapiel je uplne v pohode ..ziadne ritualy so zvieratami, dobre dobre palenie kostolov ..ale aj to iba sem tam ..
toto je presne nazor verejnosti na metal ze je to tzv " Jacanie o negativnych veciach" ..malo ludi si niekedy precita text ci vidi ten "skill" ktory je potrebny na tie sola ci uz gitarove alebo sola na bicich
a este jedna vec nieje metal ako metal .. predsa len je rozdiel medzi speed metalom a grind-gore
Metal je styl ktory ma mnoho zanrov a je jeden z najcastejsie recenzovanych ...Lebo JE CO RECENZOVAT ..co by si recenzoval(hodnotil) na techne ci hip hope ??Nemas co ..alebo na pop-music ? Aj metal ma svoje komercne a shitne kapely napr: Cradle of Filth,Slipknot a podobne .. vela ludi sudi metal prave podla tychto kapiel alebo podla toho co poculi v kostole, v telke ci citali na bleskovkach alebo v plus sedem dni kde maju velmi profesionalny nazor na vsetko
Suhlasim z Nuclearvomitom, casto metal odsudia aj ked vobec nevedia o com su texty a ani tie gitarove sola nevedia ocenit (tie mam najradsej). Mne pripadaju niektore metalove skupiny ukricane ale iba niektore, proste mi nesedia. Ja mam najradsej melodic death, death, symphonic. A je pravda, ze v metale su aj komercne shity ale vacsina z nich bola kedysi dobrymi, prvych par albumov. A neznasam postoj cirkvi voci metalu, celkovo ju nemam rad...
211: Hovorím..že dedukujem, na základe tých, čo znám z okolia..ale že to neni pravidlom!! A je to individuálne!! Sú to detaily..hoci podstatné!!
A ja nerieším metál, že to je odpad, abo čo.../osobne mám rád rapmetal..podľa mňa geniálne spojenie dvoch super štýlov /..ja hovorím, len o type ľudí, čo ho zvyknú očúvať..ale ako som podotkol..je to individuálne..čiže sa s tým nemusí každí stotožňovať...Ja len, že dáka ´´troska´´ sa nebude hľadať v hip-hope..
´´Metal je styl ktory ma mnoho zanrov a JE JEDEN Z NAJCASTEJSIE recenzovaných...´´??? Čiže je jeden z najčastejšie hodnotených?? Čo si tým chcel akože povedať??, bo nejak mi uteká podstata..resp. tá ktorá sa mi rysuje je dosť na smiech.. Že najčastejšie.. A to si ako na to prišiel??
Na každom štýle, je čo hodnotiť..bo každý je niečím výnimočný...takže to nemôžeš porovnávať..
A ako som sa už niekoľkokrát zmienil..nemôžeš navzájom porovnávať rôzne štýly..!!
Nechápeš, že napr. ten tvoj metál..môžeš hovoriť o gitarkách..a škriekaní..a čo ja viem ešte o čom..
Ale také techno zas vyníka niečím iným, ich hudba je úplne iná..a zatože vzniká zväčša za compom..neznamená že to neni hudba...aj hip-hop..je úplne iný..iná hudba..iný druh spevu..v hope máš aj rap..a v metále né..!! Proste hodnotí sa to, čo ten štýl obsahuje..a né to čo nemá..!! Nemôže každý štýl obsahovať to čo metal..len kvôli tebe..bo kkt víš..achh
Adripaul- aj v metale byvava rap, podla toho co pises sudim, ze sa ti nepaci, tak tu nehovor o skriekani. Metal vobec nie je o skierakani, mozno par skupin. Vsetky nazory su subjektivne, tak tu nepis, ze niekto vie kkt.....
Bress..nepíšem, že sa mi nepáči...a horevyššie..píšem..že mám rád nu-metal..a rap-metál...ale rap neni charakteristickým prvkom metálu..toď vše..a tam kde je, to sú už zmesky..
Popcorn, Kamarat, Bravo, Street a ty mi vravis ze ja som naivny a este Bbarak..
si ma naozaj pobavil
pozrel som tie "recenzie" ! Poblabolia o tom kto na albume vystupoval a kolko ma taky a taky album "trackov" a aky je dlhy a este minmalne 5 viet o tom ako sa ten album vola a preco sa tak vola a potom este "hodnotia" raperov podla toho ci maju alebo nemaju potahovacky zo zakonom a ake su ich zarobky !
Takze toto ty nayvas hodnotenie hudby a albumov ..sak nezaznie jedno kriticke slovo v podstate prepisu to co je napisane na obale cize :"vydavatelstvo,umelci,nazov, pocet skladieb a ich nazvy" a kolko ten umelec zaraba vicitaju z dakeho bulvaru
pekny profesionalny pristup
Dokazalo to moje tvrdenie ze hip hop sa hodnoti podla toho ktory "spevak" zarobi , zaraba viac alebo kto preda viac albumov
Osoba: Rytmus je trapny ..
Raper: Ty pi.. zebracka vidlacka..sak zaraba 20 razi viac ako ty ..mu iba zavidis
Hip Hop ma urcite vacsi dopad na osobnost cloveka ako metal sak sa len pozri ake mnozstvo ludi odrazu tvrdi ze ich "Vyxovala ulica" a ako su na to hrdi xD
Preco sa schylujes k urazaniu ?? Ti dochadzaju argumenty alebo sa dostavil rapersky sindrom ??
K tej ´´urážke´´..ide len o to..že nemel také kokotiny ako že je recenzovaný iba metál..a už vonkoncom že je najrecenzovaným..bo recenzovaný je viac-menej každý album bez ohľadu na štýl..
No nejak extrémne sa té recenzie nelíšia..jediný rozdiel, je v tom..že je detailnejšia a rozoberá viac-menej šecky veci..ale to neznamená, že ten hop, a techno sa hentak nerecenzuje..ide len o to nájsť také recenzie..dobrú stránku..dobrý zdroj..nič viac!! Takže nič si tým nedokázal..
No to je pravda..úúplne každý zas ném..také ľudovky určite néé.. Ale zväčša ostatné hej..aspoň té z ´´populárnej´´ hudby určite..
Proste stojím si za tým, že metál určite neni najrecenzovanejším štýlom..a o opaku si ma vôbec nepresvedčil..ale to bude asi tým, že ani neni o čom..
A tak víš, to bude asi tým..že metalisti by nemali asi čo povedať.. ..´´Vychoval ma cintorín..a bezduché škriekanie, čo mi otvorilo oči..a dal iný reálny pohľad na veci´´?? Ako nevravím..že to té déťurence nehovoria o hope..len si neviem predstaviť, čo by hovorili o metále..
A k tomuto ešte:
´´Osoba: Rytmus je trapny ..
Raper: Ty pi.. zebracka vidlacka..sak zaraba 20 razi viac ako ty ..mu iba zavidis´´
Tak víš..kto čo dáva..je dosť individuálne..hopové texty sú o živote, o zábave, o láske..proste o hočicom..a o čom dáva jedno slovenské individum..neznamená, že o hop je o tom...proste nedrb šeckých do jebného vreca kôli ´´hustému´´ slovačiskovi..
hip hop.. to neni hudba sak co to je povedat daku basnicku plnu nadavok do mikraku??? to zmakne aj daky k***t z petrzalky sak na tom nic neni -.- na to dokonca ani slovensky nepotrbujes vedet je to kravina je to odrhovacka je to nezmyselne blabotanie spodiny ... bodka XD
tak táto pieseň bola hrávaná hlavne vo funku a veľa...a vtedy Vec volal do funka nech toľko nehrajú tú pesničku...lebo už sa strácala pointa undergroundu....chápete???
Takže Adripaul..... rapmetal? Preboha to je úplná pičovina to ak dačo také je to musí byť shit na entú. a rap má škodlivý vplyv na deti prečítaj si blogy užívateľa romankho15
238: No predstav si..aj také dačo existuje.. ..a podľa mňa to je dokonalý súzvuk dvoch dobrých štýlov..a pokiaľ ťa nebere, tak nebere.. A víš, tak možno na malé deti..ale tak ani emo neni prave najbezpečnejšie..to máš tak..ide o to..ako to ten jedinec ten štýl pojme..niekto to strašne prežíva..a jebe mu..je to dosť individuálne..aj metal môže mať nepriaznivý dopad na nezletilé ´´batoľatá´´..
239: Ja sa len vyjadrujem..na ten tvoj dotaz..´´Hopove texty o zivote ?´´..tak som ťa trošku skultúrnil v hopovej oblasti..môžeš byť na seba hrdý..ešte si kúp šiltovicu..a možno ťa začnem aj uznávať..
240: O kom, o čom?? To ako myslíš ľudový folklór?? No ako víš..isté veci ma nezaujímajú..tak načo, sa budem do toho vnárať?? Ale ty o ňom vieš isto veľa ..pašák ..no ja necítim potrebu si rožšírovať poznatky o folklore..nakoľko ma nezujíma..
Máš pravdu aj metal môže mať zlý dopad a v tomto sa s tebou zhodnem emo je úplný shit to nenávidím najviac zo všetkého ale ak si zoberieš negatívny dopad tak metal má zrejme najmenší
Myslím, že najmenší dopad v tomto smere...majú štýly ako trance, techno, house..taká elektronická..bo to ani nevidíš, na tom človeku, že to očúva..ani nejaké handry a móda sa k tomu zvlášť neviaže..čiže nemá nejaký extra negatívny dopad na jeho ´´osobnosť´´..a potom..povedal by som, že tieto štýly očúvajú určite zväčšia tí, čo už majú aspoň 15...
244. no techno podla mna nema najmensi dopad, poznam par jedincov, ktori ho pocuvaju a su uplne mimo atd. A myslis, ze kolko ludi pocuva metal pod 15? takmer nikto vacsina co poznam ja ho zacala pocuvat, ked mali 15-17...
"trance, techno, house" "povedal by som, že tieto štýly očúvajú určite zväčšia tí, čo už majú aspoň 15... "
No tak to si myslis ty ! ale podla osobnej skusenosti to nieje ani zamak pravda. Prave ze techno a electronic made music pocuvaju ludia s nizsim vekovy priemerom !
a mozem ti zarucit ze veci ako black/ death metal pocuva malo ludi pod 15 !
245: Vymletý možeš byť aj ty..a možeš očúvať čokoľvek..k rozumu ťa to neprivedie.. Len mi nehovor že metál, má najmenší dopad..
Vieš..nevravím, že je to pravidlom..všade sú výnimky..čiže s tým vekom to neni doslovne..len taká moja ´´štatistika´´ z pozorovania..možno nesprávných jedincov..
Inač sranda, že sa tým oháňaš..pričom a aj ty si nadržaný z metalu..a máš 14..takže ako vidím, nejak extrémne som sa nesekol
246: Vidíš..podľa tvojej osobnej skúsenosti..ja ju mám inú..inak tou hranicou, som cel len načrtnúť..že možno prečo nemá na nich tá elektronická hudba taký, kedže ju podľa môjho názoru očúvajú..starší..a povedzme..že uvaženejší..
Len mi ti nič neruč, ty máš 15..a očúvaš to..si myslíš, že aspoň o rok dakto mladší to neočúva..že..si jediný, či čo??..môže byť ich dosť..hlavne keď si to nejaký začínajúci mladý emák pomýli..s emo tvorbou.. A týchto odborníkov na emo music je veľa..bo ani jeden nevie úplne jak má emo music vyzerať..ale ako som spomínal..môže to byť iba blamáž..
Tak niektorým ludom z toho dobre jebe aj z toho techna napríklad spolužiak co pocuva techno,dance atd tvrdi ze metal ze to je len krik ktoremu nerozumieť a ide sa posrat z techna kde povedia 3 slova 5 razi aj to je moc. Pre NuclearVomit je to Ma Pol. A aj na základnej škole najväčší kokot z triedy bol ten čo počúval disko síce to nemusí byť tou hudbou ale ked ju počúvaš vidíš tie klipy sú o tom aký sú/si super sáme sexi baby ale potom si myslíš že si najlepší a neviem čo.
keď som bol este malický ( tak som to neznásal kôli tým rytmusovým somarinám čo sa púštťali v hitparádach a podobne .. lenže potom mi bratranec dal CD s h16 zverinou cistychov-om vec-kom a ďalšími a vtedy som to začal moc ľúbiť teras stahujem uplne vsetko co vyjde .. proste to pocuvam stale .. aj teraz a neobliakam sa ako hip-hp-er to je uz komercne a je to iba o prestyži .. ktoru takto získavať nemusím
249-250:.. A to akože, preto že tvrdí hento o metale, tak mu jebe??????!!!!! Vieš keby sa každý inšpiruje klipmi..ako vravíš..s tým technom..že samé sexy babenky a samé tuc tuc, a že si potom myslí, že je naj..tak potom ako by to vyzeralo s metalistami..keby ich takýmto spôsobom ovplyvňovali ich klipy
251: Nevezmeš meno božie na darmo!!
Víš tvoj názor.. Ja mam zase taký, že sa snažíš správať na viac ako máš..no v praxi zatiaľ bez úspechu..Tým, že si zainteresovaný do metalu..sa snažíš presviedčať, že je vo všeckých smeroch naj..ale fanatici to majú ťažke, tak ti to nejdem zazlievať..ja len že zatiaľ si mi žiadny dobrý argument nedal..a ani nepresvedčil, že sa chováš na viac ako na svoj vek..
´´A hip hop sa uz tlaci vsade ..Uz ho tlacia na Aurela ..Uz ho tlacia do serialov(normalna rodinka ci ako sa to vola)´´???????
A to si tým, chcel akože čo povedať..?? Bo ja to vidím, iba ako čistú závisť..tak je žiadanejší..vidíš, ďalšie plus pre hop..sa mi to nerozrev
Emo..nerieším..je to kokotina..podľa mňa ani neexistuje a je to len čistá blamáž../hoci podľa ´´dejín hudby´´ abo ako to mám povedať..existuje, ale určite nie je také, akým ho dnes prezentujú/..keď povedia, že Good Charlotte a Green Day..je emo, tak to už je aj na mňa dosť..
Ano jebe mu lebo iba kkt povie že je to iba krik napríklad už len Iron Maiden ak je to chrčanie ktoremu nerozumieš no tak chod do pi** a takých skupín ako sú oni sú na mraky a vezmi si to tak každý kto sa robí najväčším šefom,kápom,bossom vždy počúva rap,disco nikdy som nevidel že by to robil niekto kto počúva metal
+ nechápem prečo sa Adripaul chváliš že daľšie plus pre hip hop ked tu nesúťažíme a ešte za to napíšeš tak sa nerozrev to nevyzerá ako by to písal 19 ročný
´´Aj ludia s raperskym syndromom to maju tazke ako vidim ..´´ To si narážal ako na mňa...?? no len tak pre info..ja ném som hoper..ale v poho..
Vieš čo čo sa týka tohto..tak to je dosť diskutabilné..bo keď si tak vezmem..zdá sa mi že metal skapal..možno to bude tým, že nestojí ani za pozastavenie sa..hoci netvrdím to..
A čo sa týka filmov..sú aj hudobné filmy, vííš..ale to ty zrejme neznáš.. A ti poviem, že ešte sa nestalo, že by mal nejaký hudobný film, s tematikou hopu..nejaký neúspech..skôr naopak..je to istota úspechu... Takže zase to neviem inak označiť ako závisť..bo metal môže o takom niečom len snívať viac-menej..
´´V serialoch sa snazia " oslovit " mladu generaciu haha
Vas strapnuju a mna ..no mna rozosmeju´´
Nejako som tomuto nepochopil..to si tým, chcel akože čo povedať..?? Zatože je v dakom seriali hopový song, už sú šeci hoperi strápnení, či jak..zas meleš kokotiny tvojho formátu!!
Víš, tak treba mať aj nestranný názor..hoci to ti nejdem vyčítať, bo to je každého vec..proste nemáš objektívny názor..
A k tej poslednej vete sa nevyjadrujem, bo je to úbohe..po prvé zle sformulované ´´pán dospelák´´ a po druhé ty..
255: Ty si kokot, keď nedokážeš pochopiť jednu vec, že ho to nebere..a zatože ma k nej hentaký postoj nemusí byť jebnutý, to skôr ty, keď tak zmýšlaš..to ako keby, každý kto povie nečo negatívne na metal..je u teba jebnutý...si decko..
256: Viac-menej nesúťažíme..len argumentujeme, resp. sa snažíme prísť na to v čom je metal taký božský..a úplne naj..ako tvrdí ten premúdry..nemenovaný
257: Lebo som neni taký kokot ako ty!! Po prvé, neni tam žiadna emáčka../KDE JU VIDIS?????/a po druhé..aj ked ho nerieším, to neznamená, že budem kvoli tomu odsudzovať normalnych..ludi, a pretanem sa s nimi baviť, len kvoli tomu, že sa to niektorým páči.. To je tak, ked sa snazia deti filozofovať...ach..
prečo si slovaci namačajú papulu do hiphopu? Je to trapne, nejde to k sebe ! ešte česy v poho.. ale týto naši sedliaci ked zapotia niečo do micu sa mi zdá že neaký dežo rapuje
Ja mám rád rapofky ako Beastie Boys, Cypress Hill, Onyx ,Wu-tang !!! neaký dilinko 50cent ani nemá pojem o hudbe lebo je to hudobný invalid ,lenivý kokot bez nápadov
Takže kokot jediný si tu ty pretože ak poviem hihoperovi že tá hudba sú iba nadávky a o ničom inom a že ničomu nerozumieť teiž mi povie že som kokot ak mi dakto povie že sa mu metal nepáči napríklad že na napríklad je to moc rýchle a nechytili ho texty tak mu nevinadám nemám dôvod ved povedal normálny názor ale zajebať že je to krik celý metal a ničomu nerozumieť a už som sa vyjadril vyššie s tým Iron Maidenom.Zdá sa ti že metal skapal lebo to nieje ako hiphop že každé pojebané decko behá s vrecami na nohách čiže to sú tie roztahané gate čiže 3000 hiphoperov je 2800 pozerov, 500 metalistov - 2 pozeri, metal je tu už takmer 30 rokov takže neskape tak veľmi rýchlo.
Teraz idem znovu filozofovať a ukážem že si kokot velkého kalibru pretože emáčku máš v priateloch pozri nick mixelle, a po prvé ešte je aj jeblá niekto kto má hipisácky naladený profil a je za interupciu za to aby sa zabíjali deti tak to je piča a teraz ťa citujem : Po prvé, neni tam žiadna emáčka../KDE JU VIDIS?????...neznamená, že budem kvoli tomu odsudzovať normalnych..ludi, a pretanem sa s nimi baviť, len kvoli tomu, že sa to niektorým páči.. To je tak, ked sa snazia deti filozofovať...ach.." Tak teraz si dokázal že si jebo a kokot a ešte aj klameš
"Nejako som tomuto nepochopil..to si tým, chcel akože čo povedať..?? Zatože je v dakom seriali hopový song, už sú šeci hoperi strápnení, či jak..zas meleš kokotiny tvojho formátu!!"
nehovorim o hopovych songoch v serialoch a vo filmoch ..hovorim o pokusoch oslovit mladu generaciu vdaka hip hopu ,ktore iba ten serial alebo film pojebua vas strapnia.
Hopova hudba a istota uspechu ??? No to by som nepovedal ..ale ako myslis!
"Víš, tak treba mať aj nestranný názor..hoci to ti nejdem vyčítať, bo to je každého vec..proste nemáš objektívny názor.."
Prave ty mi tu ides vykladat o nestrannom nazore ?? Ziadny nazor nieje uplne nestranny
Metal skapal ..? Pre looserov co vidia metal len na MTV alebo inych hudobnych staniciach urcite ano.To ze kazdy mesiac vychadza kopa novych albumov na tom MTV nevidis.Nevidis tam 100-vky koncertov ktore sa poriadaju. Tak ako mozes vravet ,ze metal zdochol.Teraz asi napises ze hip hop ma tolko a tolko raz viac albumov a koncertov, ale vies ako sa vravi "Zelezo sa musi kut za horuca". Na metalovy album treba 5 ludi a minimalne rok alebo 2 roky. Na rapersky album staci 1 clovek a pol roka a to este stihne natocit 4 klipy popri tom.
-Opakujem otazku z prveho postu.. Kde je hranica komercnosti ??Preco ked sem tam prepnem na Ocko vidim alebo pocujem tam 11 rocneho rapera ,ktory si ziada zahrat H16 ??Preco tam vidim moderatora ,ktory sa strapnuje tym ze hadze super stylovy Hip hop slang?
´´nehovorim o hopovych songoch v serialoch a vo filmoch, hovorim o pokusoch oslovit mladu generaciu vdaka hip hopu ,ktore iba ten serial alebo film pojebua vas strapnia´´
Po prvé..nechápem, prečo furt hovoríš..´´vás strápnia´´..keď mňa nikto nestrápňuje..a už som podotkol, že ném som hoper..a po druhé..tak o čom hovoríš??? ked nie o hudbe..tak to myslíš..nečo na štýl...´´normalna rodinka´´ zatože tam vystupuje ´´hoperko´´..?? No ako prepáč..ale aspoň mňa to nepoburuje..
´´Hopova hudba a istota uspechu´´ Néé hopová hudba..a hopové filmy...toť rozdiel..
Ja MTV..žiaľ nepozerám.. Tým, že skapal..som mal na mysli nečo v takom zmysle, že metal neni v takom povedomí, ako by možno cel..
´´Na rapersky album staci 1 clovek a pol roka a to este stihne natocit 4 klipy popri tom.´´
Kokotina ak delo!!! Po prvé, čo viem..tak za polroka..žiadny hoper cd nevydal..a ešte keď mal na ňom robiť úplne sám..to už vonkoncom néé..a to s tými klipmi, to kde preboha žiješ??!..netrep pičoviny, ked kokot o tom víš..!!
A k tomu poslednému...čo má preboha komerčnosť..s desaťročným deckom a moderátorom???
No k tej časti ku kokotizmu.. ..Asi toľko..že sa správaš jak jebnuté retardované decko..na pieskovisku, keď sa naťahuješ s druhými o lopatku...omg Proste má dotýčný k tomu taký názor..a čo?? Musí byť kokot...a ja hovorím, že zväčšia je to len škiekanica..a bodka..nejdem ti vsugerovávať moj názor ani nič..takže ma nemusíš presviedčať o opaku ani nič podobné!! Jebe ti synaku a statočne..!!
A té tvoje štatistiky su jeblé jak ty sám..máš ich nejak podložené?? Néé..iba tvoja detská naivná úvaha..
A k tej mixelle.. kedže som si s ňou už dlhšie nepsal..tak som si to nevšimol, to emo v jej profile.. Ale kedže si retard..chápem..vieš, neznáš ju..takže ju neodsuduj na základe tvoje prijebanosti..to emo má tam z kokotiny..len pre info..a šecko tam myslené je myslené ironicky..ale v pohode..ja už ani neviem, do čoho ti mám nadať..bo som totálne pohoršený, ako môže byť niekto taký prijebaný..
´´Tak teraz si dokázal že si jebo a kokot a ešte aj klameš´´??????!!!
A čím som to ako dokázal?? A ešte že klamem..no mňa jebne ROFL
Takže 264 už ti asi došli argumenty ty čurák lebo ak hiphoperovi poviem že sú to nadávky povie mi že som kokot je to pravda. Po druhé každé decko behá ako hiphoper a ani nevie čo to je a na to ani netreba štatistiku. Po dalšie ty vyjebanec slepy vyššie som aj napísal dôvod prečo je taká jeblá nie len kvôli tomu emo tak sa nauč čítať ty kkt. A čím si to dokázala napísal si že ty žiadnu emáčku v profile nemáš a pod to ale ked deti filozofujú a mal si ju tam takže si klamal
Ak nevies co ma 10 rocne raperske decko a trapny moderator s komercnostou tak uz fakt neviem.
Je to trend tie decka tam vidim denne. 10 rokov a pyta si H16 alebo cistychov ..moderator sa nasledne strapni pouzitim slangu
Suhlasim s tym ze nepotrebujem statistiky aby som vedel ze tych raperov su uplne masy ..idem po ulici ..vidim idiota so satkou a capkou .. nohavice tak ze neverim ze s tym dokaze bezat. Bunda a na kapuci syntetická srsť(chlpy).
265: Ty si zo skúmavky, však?? Bo inak si to už neviem vysvetliť.. Mne došli argumenty?? No pokiaľ vidím, ty si do tera nedal ani jeden..
´´každé decko behá ako hiphoper a ani nevie čo to je´´..ako vidím tak ani ty néé!!
Sa nauč ty čítať..som vravel, že to má ironicky ladený profil..lenže ty asi nemáš šajnu, čo je irónia..tak si to čekni vo wikipedii..a zbohatneš o jeden vyznam slovíčka, pre ktorého nevedomosť sa iba strápňuješ
A k tomu poslednému..ROFL Klamem?? Pretože, tam mám ´´emáčku´´../resp. holku, čo tam má z piče napísane, že je emo..to je prosto o tom, že si naivné sprosté decko a usudzuješ, podľa svojho sprostého malého ´´mozočku´´/ Čítaj pozornejšie... Som povedal, že ona neni emáčka..takže som nemal v čom pokiaľ viem klamať.. Takže ďalši tvoj ´´inteligentný argument´´, prečo je jeblá..??
Je to trend tie decka tam vidim denne. 10 rokov a pyta si H16 alebo cistychov ..moderator sa nasledne strapni pouzitim slangu
Neviem, ale nič ma na to nepoburuje..je to to isté, ako keby očúvalo to decko iný hudobný štýl.. A viem si predstaviť ako uvedie dačo metálové.. Zhrubí hlas a afektovane to uvedie..abo zaškrieka..to už neni trápne??
´´idiota so satkou a capkou´´?? To idiot je ako prečo?? že to má na sebe?? No ako ja zas vidím kokotkov ovešaných reťazami.. Hovorís o hopových handrách, ako keby to bol nejaký odpad, abo čo..!! No aký len úžasný štýl majú metalisti, čo sa týka oblečenia..no určite odpudivejší, než hoperi..!!
Ja viem o čom hip hop je a aj keby som nevedel tak nechodím tak vyobliekany ty chujko. Po dalšie jebo som napísal že som písal vyššie prečo je jeblá tak použi mozoček a nájdi si môj príspevok vyššie. A už vidím ako každého napadne že 14 ročné dievča ironicky napíše že je emo a nespamujeme
´´a viem o čom hip hop je a aj keby som nevedel tak nechodím tak vyobliekany´´ A KTO TI KAZE ABY SI TAK CHODIL VYOBLIEKANY??! To je prevažne len a len o vkuse..
14 ročné?????? No ako tuto vec už nerieším, bo je to jej profil..ak máš nejaké pripomienky k nej, rieš si to s ňou..a len pre info ona nemá 14..!!..a zatože si napíše do profilu každých 5 minút nečo iné z pičoviny, čo ťa dokáže pobúriť..a ako jebnutý na to skočíš..nemusíš to konzultovať so mnou..
Uz sa nemáám k čomu vôbec vyjadriť..resp. nemám slov na tvojú jebnutosť!!!! Nevieš dať žiadny dobrý argument..si nenormálne primitívny..zmýšlaš ako decko /ale to bude tým, že si ním!!!!!!/ Pokiaľ nedokážeš diskutovať aspoň na ako-takej úrovni...neni o čom..a na tvoju úroveň retardovaného decka..padať nebudem..takže ak nie si schopný argumentovania..nemienim sa k tvojím príspevkom ani vyjadrovať..
Takže to v tom profile to má pekne dlho ty kokot. A pod dalšie hip hop je kultúra a má viac častí prvá je rap to je spev dalšia to je breakdance tí zas tancujú a tou daľšou časťou sú writteri tí zas robia graffiti. Ak sa ti nepáčí tak napíš čo iné ti mám vysvetliť a ty si tiež nedal žiaden dobrý argument a to máš 19
279: Preštudoval si´s wikinku?? Ale bohviečo si mi nepovedal..to za to že vieš vymenovať pár sfér čo spadá pod hop, neznamená, že vieš o čom je...hovoríš, že sa mu rozumieš..ale pičuješ na také veci, že keby si sa mu rozumel..nerobíš to..takže nesnaž sa ojebávať ty trapko..!!
Nerieš už jej profil láskavo..bo ja nemám chuť rozoberať niečo čo je mimo mňa..ja s jej profilom nemám nič..ale aj tak si kokot, že ho vôbec riešiš..to je jej vec, čo má za profil..predošeckým ked ten tvoj nemá bohvieakú úroveň..
Ja nemám k tebe slov..si prečítaj šecky príspevky..a potom mi to povec ešte raz..
Načo sa ma do piči pýtaš ked ti dobre odpoviem tak pičuješ že som si to čítal na wikipedii ak by som to napísal zle tak ma spičuješ tiež tak takych kktov je málo ale sú a po dalšie ty si s tým začal že nemáš žiadnu emáčku a potom si ty začal rozoberať jej profil ty chujo a ty si trapko sám by si mal vedieť že hiphop je plný pozérov
V rámci tvojej spokojnosti som sa pozrel aj na tu wiki a ty kkt keby to čítam odtail tak by som asi nezabudol na beatbox a na dj no čo a tu má byť hip hop a názor nan nie naša hádka ale ak chceš mať posledné slovo tak si tu niečo ešte napíš a dalej pod cez ts
281: A čo keď je veľa pózerov..možno práve ´´hovoríš´´ s jedným z nich
Ja rozoberám jej profil?? Ty si s ním začal..ja som sa k tomu iba raz vyjadril..a nemôžem za to, že si to moje vyjadrenie nepochopil..a pokračoval si s tým...
A myslím, že som ťa spičoval právom..bo za to že si vymenoval pár sfér hopu, čo vie úplne každý..neznamená, že vieš o čom je..toť vše!!
282-283: Vidíš..kamarátiť sa s Wiki oplatí.. Ale aj tak si nič dokopy nepovedal..bo hento neni podstatou hopu..ale sféry, čo pod hop spadajú..to je troška rozdiel..vííš
A nepoužívaš toľko té wulgarizmy..príde mi to primitívne..čo na teba dosť sedí..ale predsa..s takými sa nemôžem predsa baviť..čo by povedali naši.. Blamááž!!
Hejtery ste. Mam vas v piči. Ja počuvam hip-hop slovensky a nehejtujem na vase štýly lebo mam upiči. čo tym sledujete ze idete proti HH (hlavou proti muru). Ja som sa uz naucil nehejtovat na ine styly ale respektujem ich ze existuju a on toto pocuva henten zas hento mam v piči, je to nepodstatne, pičovina. Nezaujimaju ma vase nazory priblble. keby ste sa trocha starali o seba tak by vas zyvot bol lepsi a nie pičovat vo fore na HH.
každý kto počúva hip-hop je úbožiak, lebo mať vlastný názor je úbohé a byť hrdým na to čím si je ešte úbohejšie...
takmer vždy sa nami opovrhovalo a oprvhovať sa nami bude... je to hudba outsaiderov, ktorí sú hrdí na to čím alebo akoby otec Vec povedal: "Sme síce nuly, no nuly s tvárou, nie ako nuly čo hovoria veľa a povedai ti len málo."
takže čo dodať
áno sme lúzri špiny odpad žebráci hovädá zato vy ste najväčší páni
ako štýl pre amerických niggov rešpektujem... ale robiť zo seba niggov nasilu tu u nás len pre to že to letí na MTV a natlačiť si do hlavy to prehnané sebavedomie a robiť zo seba kráľa a tváriť sa že ja som sa tak narodil (viď každý druhý hophoper)... ...nuž to je na zamyslenie hlavne v prípade dospelých ľudí...
Určite tie deti, ktoré teraz nosia "gate po otcoi" nebudú aj o pár rokov také iste, ved si spomente seba, čo ste počúvali, keď ste mali jedenásť...hip hop ako všetka hudba je o životnom štýle, má svoju módu, ktorá sa páči aj tým, čo ju nepočúvajú (aspon tie pekné hiphoperské tenisky , a nesúvisí s mentálnou urovnou, poznám ludí, co su inteligentní a pocuvaju hip hop, ani na to nevyzeraju, ale v ramci psychohygieny ma kazdy pravo povuvat, co sa mu zachce. A ci odsudzujete alebo nie, to nikoho nezaujima, keby pocuvali Repete, mozno by ste aj odsudzovali, ale hip hop je teraz "cool" , generačná hudba niektorých ludí, ako bigbandy v patdesiatych rokoch!Tak.
zaujimave citat secky tie vase nazory, bohuzial aj napriek tomu, ze vela ludi zrejme dostatocne scitanich aj informovanych o tomto style vam tu toho napisali naozaj dost aby to aj totalne nezaujaty clovek pochopil, lenze bohuzial stale a stale vzdy sa najdu nejaky inteligenti, ktori si budu neustale vypisovat Hip-Hop je picovina, Rytmus je kokot, pojebany cigan, cely Hip-Hop sa toci iba okolo chlastu, kurvam atd atd. Fakt nenavidite Hip-Hop nenavidite ale furt si ho berete do papule ak ma nieco vnutorne nesere tak sa v tom nerypem, lenze ako vidno vas to sere a to dostatocne. Ukazkovo ste sa tu niektori predviedli ze mate v hlavach akurat nasrane a zaradujete sa ku vacsine slovenskeho obyvatelstva inak to nevim nazvat zavystlivim kurvam obycajnym ze nedokazete dopriat niekomu inemu. Narazam na to ze Rytmus je kokot, len skoda ze z nicoho dokazal viacej ako my seci co sme tu dokopy. a celkovo inteligenti co si pustite jednu pesnicku z tisicky a pocuje te tam kkt a pica a uz si tu vybijate ego ze jak nekdo moze hip-hop pocuvat ze to neni ani hudba sa na vas len smejem, postoj k hudobnemu stylu ako deti nic viac, to by chcelo si vypocut aj duchaplnejsie tracky, ktorich je naozaj dost a vela ludi sa v nich naslo a dodavaju im motivaciu kazdy hudobny styl ma neco do seba ale pre inu kategoriu ludi, preto nebudem pocuvat napr. punk ked sa s nim
nestotoznujem....len toho by sa mali drzat viaceri asi....skoda pre vas...je mi vas luto,,,a reci o komercii?? osobny nazor kazdy chce robit to coho bavi a ked to robi este aj za peniaze tak sa snazi z toho vyrazit co najviac a bez komercie to dneska nejde akosi....
hip hop je jedna z naj hudieb co poznam hlavne ten americky ale treba vediet co vravia a vnimat a chapat to nie len aka je v tom dobra hudba,vzdy ide o ten text ale moderny rap sa uz neda velmy nazyvat rapom (hip hopom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
300 komentov
HipHop je kultura, nie hudba. Kto to nechape, pre toho to nema zmysel dalej pocuvat. Kto nema rad funk, ale ma rad hiphop, ako taky clovek moze vediec, co robi?
HipHop nie je trend. Je to "street life" so vsetkym, co ma byt.
A pre vsetkych, co zacali tancovat breakovat a len preto, ze to videli v telke odkazujem: nechajte to plavat teraz alebo vas niekto, kto vie, co robi, prevalcuje, ked budete mat 17.
hiphop je hudba...
hiphop je urcita zivotna filozofia...
P.S.:k detom
taketo deti este nemozu vediet, co chcu, k comu sa priklanaju a pod...
berme to s rezervou
Hudbu robia ludia na urcitej mentalnej urovni...
A ludia na druhej strane s tou istou mentalnou urovnou ju pocuvaju
už som zabudol že som neco takeho tunak na birdzi vytvoril..tak dakujem za vaše príspevky.. aj take že hip hop fuuuuuj - trošku stupidne vyjadrenie nazoru ale aj take sa bere ..
Mrfloppy -autor kyda len na rytmusa-sam potvrdil že temy od veca a ja si myslim že aj od ns či mr su dobre..
Tommyhot -slovenska hudobna scena je podla mna celkovo chaba..okrem smatanovej a desmodu si nie som isty či si niekto zaslúži vravit si celebrita..myslím že to sa netýka len hip hopu hrabat huste pozy..
ako je moda,nadavky,pozy,trapne pesničky bez pointy..ale nikdo nespomenie aj to dobre ako pesničky od ns..
a mna sere to že všetci kydaju na hh
ale v skutočnosti sa da kydat na každy štyl..
ved metal,rock,pop,techno..neni problem to zosmiešnit..tažšie je to pochopit..
proste niekto vidi trapne male deti kt opičia po rytmuisovi všetko čo sa da a už je cely hip hop v pochovany pred verejnostou
Ak niekto kyda na nieco kvalitne, vacsinou dlho neobstoji a taketo kydanie prestane. A preco vsetci kydaju na nas hiphop? Pretoze ponuka tak vela moznosti na kydanie, ktorych ziadna ina scena na slovensku neposkytuje.
Jasne, ze vsetko sa da zosmiesnit, ale takisto sa da aj taketo zosmiesnenie lahko obratit a vyvratit, lenze u nas, to nemas skoro cim vyvratit, ked toho pozitivneho je tak malo, alebo to negativne ho tazkym sposobom valcuje.
A ak niekto kyda na presne taketo nizke veci, tak ja si myslim, ze kazdy inteligentny clovek ho vzdy podpori.
Nuz a na to doplatia ti, ktori taketo nizke spravanie neprezentuju, ako mozno su ti ns, ktorych spominas, ja ich nepoznam, neviem.
Inak milujem ked kazdy picuje na ciganow, ale za rytmusa by si dali aj cicinky odrezat.. lol
ale proste tancujú tam 8ročný a sú to najtvrdší týpci čo som kedy videl..
neviem ale je to divné vidieť chalana čo bude mať 10rokov a už má všetky skrine plné ghetto vecí..
čo si preboha potrebovala v 13?
ved máš rodinu rodičia ti platia všetky veci chodíš do školy..
sme všetci decka tak sa nehrajme že žijeme v dakych ghetach..
dalšia vec..ako vieš že budeš počuvat a "žit" celý život hip hopom.. ???????????
lol...sry ale fakt že loooooool akože váážne...čo také si potrebovala v 13 a hip-hop ti to dal?
akože já hudbu nekritizujem, každý počúva čo chce ale IMHO HH je čistá komercia a Slovenský úplne...sa pomaly môže založiť šport kde sa budú HHeri a EMáci predbiehat v komerčnosti, v prípade Emákov aj v hebkosti účesu...
ja mam 18 a nemyslim si, ze moji rodicia niekde spravili chybu a HH neprestanem pocuvat...
tak mi je z toho zle. A potom ide aj o to, ako sa u mna dotycny ludia prezentuju- a u mna to nebolo vela pozitivnych prezentacii (cest vynimkam).
Suhlasim ale v bode, ze kazdy ma pravo pocuvat co chce, ale nesuhlasim s tym, aby bola mladez ovplyvnovana takym textom a takymi ideami
Tzn ze pocuvat to moze, kym si z toho nebude brat priklad
Ygor:no vieš ..ja nenadávam,nefajčím ani nič podobné..jediné čo je také zlé je že som drzá ale to by som bola aj bez hip-hopu taže to máš za jedno
Veď ja nehovorím že h-h- može ludí ovplyvnit ale ked si to taq vezmeš taq čo ludí neovplyvňuje?šaq kam sa len pozrieš taq tam ludia robia blbosti ...a nie len deti.
A ak by ludi nic neovplyvnovalo tak by sa nemohli volat clovekom Clovek je tvor spolocensky, preto spolocnostou nutne ovplyvnovany byt musi (momentalne odbieham od temy... blbeee a ak vychadzame z tohoto hladiska tak sa da povedat ze ho spolocnost moze ovplyvnit dvoma sposobmi-dobrym aj zlym mno a kam by si hodila pesnicky v ktorych sa nadava, propaguje diskriminacia, chlast, fajcenie, mozno aj drogy? (A teraz zasa generalizujem, ale drviva vacsina slovenskych HH pesniciek co som pocul bola prave o tomto...)
Len tolko ku tomu
ak si to počula dadulig tak chapeš čo sa ti tu všetci snažia vysvetlit..
Lakino:no toto boloo dosť divné čo si napísal bo som tomu ani trošku nepochopila ...jediné čo som z toho pochopila bolo to že si uurčite tu pesničku počuv taže sa nehraj na neviniatko ...a nechaapem čo si mi tým cel naznačit taže vysvetli
no co sa tyka ovplyvnovania tak aj ked nejaky ten patek ten hip-hop pocuvam a prave tama som spoznala, ze drogy sa neoplati ani len skusit...
ved si vypocujte MR...tam to mas jasne...napr.venom
a mylim si, ze ked sa pozres na ludi čo o hudbu ani zaujem nemaju tak tam sa urcite pochodi horsie ako tym, ze zijem stylom hip-hop
ak mam vlastny rozum tak tym nic nepokazim
ale ten alkohol a fajcenie.... si vezmi ze ako sa spravaju niektory nastrocny vdaka svojim idolom
A fajcenie zdravo? To ako vodna fajka?
tak ale deti co vidia svoj ciel v tom aby sa najviac podobali takymto chalanom to este nemaju v hlavickach usporiadane a tym padom by si ich nepresvedcil...to by som do hip-hopu nezatahovala...
no tak to teda ani zdaleka neni vodna
ved im dojdu zachvilu ine modne idoly
Ale uz to tu vyzera ako nas chat
posta je nuda
najskor pojdeme okupovat nieco ine, alebo su tu este sfery ktore mozme rozobrat?
to je skoro ako koledovat si o BAN
lakino:abo nech opuchnu (
daduliqq: ja by som sa bal tvojej gramatiky (nemohol som odolat )
a neviem co je viac trapne- Metlaci alebo rovnosiltaci? jednoznacne rovne silty ^^
ja si aspon zvladam zaviazat snurky
no lepšie ako keby som sa nevedela učesať
takto vyzeram ako nadmieru pekny, sikovny a inteligentny, dokonca este aj skromny metalista
Martinek: XD paradna definicia, len co je pravda, ale ked sa to niekomu paci tak naco si robit vrasky, ze?
Daduliqq: XD dobreeee, Martinek vs Daduliqq- 0:1
Lakino: Clovek bude nadavat vzdy na vsetkych- nadava sa na EMO, nadava sa na Hip-hop, ale rovnako sa nadava aj na rock aj na metal clovek je vecne z niecym nespokojny
Schottinka: Pekne ta tu zasa vidiet
ygor:dakujem dakujem
Ygor akosi som nemala co dodat
Lakino: A za komousov sme zase diskriminovali cirkev, veci od zapadu, nadavali na Tolkiena...
atd atd
Daduliqq: Tvoj hip-hop? LOL
Schottinka:nonononoo ...ale taq niektorý hh vobec nepoznaju a nadávaju nan pritom poznaju len pesničky čo su v tv...
a hej, napr ja poznam len hh pesnicky z radia a z tv a su dot zle
a ty mi nevrav ze poznas nejake metalove pesnicky co nebezali v tv- tvrdenie proti tvrdeniu, moja
cize tiez by si nemala hovorit o "trapnych metalistoch" ^^
ale podpichovat stale mozem
taak našla som:
111. Ygor
Hehe... ono tapne ako trapne- kazdemu podla vkusu sa hovori
a neviem co je viac trapne- Metlaci alebo rovnosiltaci? jednoznacne rovne silty ^^
ja si aspon zvladam zaviazat snurky
šímaj si to "trapne"aha!mam ťa!
cize pekne o poradi ^^
Daduliqq- aha, a odkedy to je nadavka? pejorativne expresivum je to co sa nieco , alebo niekoho snazi urrazit a vsimni si ze som tam pouzil otazku, citujem sam seba:
"a neviem co je viac trapne- Metlaci alebo rovnosiltaci?"
to ako ad 1.
ad 2: Potom si aj ty nadavala na metalistov, ked si povedala ze je ti jedno ako sa take trapne slovo pise- ze jo?
schottinka: ide o to ze tym padom ze v TV bezi len to co bezi, sa bezny konzumny clovek normalne nedostane ku niecomu, co by bolo kvalitativne lepsie ako zvysok (a takY sa pise z inym "i" sorry nedalo mi
ATYS This is the best shit ever(likeMarilyn Manson)
All of hiphopers is just BAMF
Schottinka Lakino Husky and all dumb people>>>>>>>> CHDP
FMPOV je hiphop to najhoršie čo mohlo vzniknúť
a jediné čo sa z toho môžem je: FOTCL
jednoducho sa- G nad vašimi blbými ksichtami
ale dam ti aj ja radu..nevadi že vypadaš jak trtko..chyba je v tom že sa tak aj spravaš..
Lakino: milujem také psychopatické výlevy takých netaktných magorov ako si ty nič len drbať a drbať a drby nič viac..........
A vy dvaja si môžte podať ruky aspoň je vidieť že Lakino je na úrovni 14 ročnej socky.
Hiphop(a ostatné raperské sračky) spája takých kreténov ako ste vy.
Markonix:a ty si možeš podať ruky s neandrtalcom,teda ved ty si neandrtalec a ešte raz mi povieš sočka taq čakaj návštevu a rozluč sa so svojou krasne otrasnou tvarou!!
Markonix teba uz nechame tak lebo ty si jeden velky primitivny sedlak co uz nevie ako si riesit komplexy tak to musi robit tu a ver tomu, ze ked mal Lakino 14 tak bol na tom ovela lepsie ako ty teraz...zbohom ty chudak
Daduliqq: Jaj, Marilyn Manson XD LOOOOL
on je mozno komercny pozer , ale pesnicky ma dobre
"lebo taky ako ty tomu este nemoze chapat... "
to znamena ze takI ludia ( to je mnozne cislo, ak by nebolo, tak bolo by to ze "taky clovek ako ty" )
asi mam pravdu
Daduliqq: hmm... vec nazoru rovnako ako mne sa hip hop nepaci- vsetka cest hip hopu z japonska ich beaty nemaju chybu
z pozermi ano hiphop z Japonska pocuvam A ku tomu som to raz vyskusal- a celkom to islo teda asi prve dva verse, potom som prestal stihat
vies, ono ja sa na nic nehram pretoze to by som sem prisiel a povedal: "Vsetci ste blbci, nepocuvate metal, ste uplny uboziaci pretoze vy neviete co je to prava hudba, o com je zivot... "
A toto som robil? cize skusime najst vyznam slova pozer nabuduce- ze? potom si otvor ustocka a nieco hovor
či ne?
Schottinka:no ved vidííím
tu mas nazornu ukazku
jou no tak ci sa to da povedat ze je to break tak tancujem ale inak iba hiphop no break sa mi mocinko lubi
si tancovala v nejakej skupine??
ty ves ci to je blbost ked ani neves co hiphop je!!sa uvedom!!
a co sa tyka toho punku? je to zvlastny styl, ktory sa rapidne zmenil. jeho idea bola o zabave a boju proti drogam, lenze ked dnes vidis tie dnesne socky, ktore sa hraju na punk tak si rada, ze takych deti tu nebyva viac. ja punk osobne tiez moc nemusim, ale neprekaza mi.
no, ale ako tu uz bolo spominane, hip hop moc nemusim, nepaci sa mi ten styl. najviac ho kazia vazne ti ludia, co sa na to iba hraju a je jedno kolko maju rokov, ale hlavne tie deti, co si myslia, ze vyrastaju na ulici a aki su velki grazli...
PS:otazka za milion(pre lhomera)preco mas na krku ludsku hlavu ked vyzeras ako kkt???
Ad HH : Respektujem ozajstny hip hop, i ked to nie je pre mna to prave
Takze zacnem vy pičovači čo pičujete na HH oňom viete akurat tak velku piču. neviete ze co v nom ludia zeru a cim je taky vinimocny. lebo ste zakomplexovany. a tym ktory pičuju na KF a Rytmusa odkazujem ze vy ste co urobili pre HH hovno. oni posuvaju tu latku vyssie a vyssie. a nepozerajte na nadavky lebo tie maju aj v anglictine a vsade aj vasa konzervativna mamicka zahresi ked si odsekne prst pri vareni ked kraja cibulu. cize 90% slovenska su falesny a skazeny.
alen tak na okraj HH moze mat aj skladby na zamyslenie napriklad pockaj tam na nas hore. ale nemoze davat taku dissovaciu skladbu ako Ivan T z presova priklad demencie HH lebo to je dissovacia skladba na Ivana T.
nemozem to povazovat za hudbu...
ba priam sa mi hnusiii...
ale cest vynimocnym skladbam
HIPHOP - Vymyva mozog (inak cital som ze metal je dobry na mozog, vraj deti co pocuvaju metal su perspektivne mozgy)
HIPHOP - Je uz nieco ine co byvalo....uz to je len komercia
HIPHOP - Nepatri do papule bielym
tot vse
P.S. uz davno som sa mohla stat nejakou k.rvou ale som sa nou nestala ato kvoli tejto hudbe...jedine jej mozem dakovat a nie nadavat
vraj negativnou zivotnou skusenostou
Kde si to pocul/a ? V kostole ? Od pana farara ?
Sudiac podla okolia?
Vacsina clenov metalovych kapiel je uplne v pohode ..ziadne ritualy so zvieratami, dobre dobre palenie kostolov ..ale aj to iba sem tam ..
toto je presne nazor verejnosti na metal ze je to tzv " Jacanie o negativnych veciach" ..malo ludi si niekedy precita text ci vidi ten "skill" ktory je potrebny na tie sola ci uz gitarove alebo sola na bicich
a este jedna vec nieje metal ako metal .. predsa len je rozdiel medzi speed metalom a grind-gore
Metal je styl ktory ma mnoho zanrov a je jeden z najcastejsie recenzovanych ...Lebo JE CO RECENZOVAT ..co by si recenzoval(hodnotil) na techne ci hip hope ??Nemas co ..alebo na pop-music ? Aj metal ma svoje komercne a shitne kapely napr: Cradle of Filth,Slipknot a podobne .. vela ludi sudi metal prave podla tychto kapiel alebo podla toho co poculi v kostole, v telke ci citali na bleskovkach alebo v plus sedem dni kde maju velmi profesionalny nazor na vsetko
A ja nerieším metál, že to je odpad, abo čo.../osobne mám rád rapmetal..podľa mňa geniálne spojenie dvoch super štýlov /..ja hovorím, len o type ľudí, čo ho zvyknú očúvať..ale ako som podotkol..je to individuálne..čiže sa s tým nemusí každí stotožňovať...Ja len, že dáka ´´troska´´ sa nebude hľadať v hip-hope..
´´Metal je styl ktory ma mnoho zanrov a JE JEDEN Z NAJCASTEJSIE recenzovaných...´´??? Čiže je jeden z najčastejšie hodnotených?? Čo si tým chcel akože povedať??, bo nejak mi uteká podstata..resp. tá ktorá sa mi rysuje je dosť na smiech.. Že najčastejšie.. A to si ako na to prišiel??
Na každom štýle, je čo hodnotiť..bo každý je niečím výnimočný...takže to nemôžeš porovnávať..
ukaz mi recenziu hip hopoveho albumu
alebo lepsie ukaz mi par hodnotení
V hudobných časákoch, ako sú Bravo, Popcorn, Kamarát, Street, Bbarák,...ich máš..lenže to by si musel mať väčší prehľad..si strašne naivný..
a čekni si
» music.server.sk/recenzie/albumy...
» www.hudba-music.sk/recenzie.html#l...
» www.musicreport.sk/paul-van-dyke-i...
Nechápeš, že napr. ten tvoj metál..môžeš hovoriť o gitarkách..a škriekaní..a čo ja viem ešte o čom..
Ale také techno zas vyníka niečím iným, ich hudba je úplne iná..a zatože vzniká zväčša za compom..neznamená že to neni hudba...aj hip-hop..je úplne iný..iná hudba..iný druh spevu..v hope máš aj rap..a v metále né..!! Proste hodnotí sa to, čo ten štýl obsahuje..a né to čo nemá..!! Nemôže každý štýl obsahovať to čo metal..len kvôli tebe..bo kkt víš..achh
si ma naozaj pobavil
pozrel som tie "recenzie" ! Poblabolia o tom kto na albume vystupoval a kolko ma taky a taky album "trackov" a aky je dlhy a este minmalne 5 viet o tom ako sa ten album vola a preco sa tak vola a potom este "hodnotia" raperov podla toho ci maju alebo nemaju potahovacky zo zakonom a ake su ich zarobky !
Takze toto ty nayvas hodnotenie hudby a albumov ..sak nezaznie jedno kriticke slovo v podstate prepisu to co je napisane na obale cize :"vydavatelstvo,umelci,nazov, pocet skladieb a ich nazvy" a kolko ten umelec zaraba vicitaju z dakeho bulvaru
pekny profesionalny pristup
Dokazalo to moje tvrdenie ze hip hop sa hodnoti podla toho ktory "spevak" zarobi , zaraba viac alebo kto preda viac albumov
Osoba: Rytmus je trapny ..
Raper: Ty pi.. zebracka vidlacka..sak zaraba 20 razi viac ako ty ..mu iba zavidis
Hip Hop ma urcite vacsi dopad na osobnost cloveka ako metal sak sa len pozri ake mnozstvo ludi odrazu tvrdi ze ich "Vyxovala ulica" a ako su na to hrdi xD
Preco sa schylujes k urazaniu ?? Ti dochadzaju argumenty alebo sa dostavil rapersky sindrom ??
´´..sak nezaznie jedno kriticke slovo´´..vieš to sa už potom volá kritická recenzia..
No hod link..na té tvoje metálové recenzie..nech vidím, v čom sa tom tak líši..
A argumenty nedošli..som bol len natoľko pohoršený..že som inak nemohol..
A k tomu rytmusovi...kto tu o ňom hovorí?? Hovorí sa o hip-hope..a ja určite nedebatím o slovenskom...
priklad metalovej recenzie
» www.metalopolis.net/art_reviews.asp...
no nevravim ze recenzovany metal ..samozrejme ze aj rock,blues ,klasika atd.
ale napr tych punkovych/techno/rap recenzii je pomenej
a nie kazdy hudobny styl je recenzovany
No to je pravda..úúplne každý zas ném..také ľudovky určite néé.. Ale zväčša ostatné hej..aspoň té z ´´populárnej´´ hudby určite..
Proste stojím si za tým, že metál určite neni najrecenzovanejším štýlom..a o opaku si ma vôbec nepresvedčil..ale to bude asi tým, že ani neni o čom..
A tak víš, to bude asi tým..že metalisti by nemali asi čo povedať.. ..´´Vychoval ma cintorín..a bezduché škriekanie, čo mi otvorilo oči..a dal iný reálny pohľad na veci´´?? Ako nevravím..že to té déťurence nehovoria o hope..len si neviem predstaviť, čo by hovorili o metále..
A k tomuto ešte:
´´Osoba: Rytmus je trapny ..
Raper: Ty pi.. zebracka vidlacka..sak zaraba 20 razi viac ako ty ..mu iba zavidis´´
Tak víš..kto čo dáva..je dosť individuálne..hopové texty sú o živote, o zábave, o láske..proste o hočicom..a o čom dáva jedno slovenské individum..neznamená, že o hop je o tom...proste nedrb šeckých do jebného vreca kôli ´´hustému´´ slovačiskovi..
som sa zasmial
No aj ten tvoj obľúbenec Rytmus nedáva..len o tvojej cicine..
Napr. této vecičky..
Rytmus - Pravdivý príbeh
Kontrafakt - Pravda bolí
Kontrafakt - Počkaj tam na nas hore
..sú akože o čom?? Asi o živote!! Achh..
Rytmus - Mama
Cistychov - Zakou mierou
Moja Rec - Venom
Moja Rec - Pocita dni
Moja Rec - Niesi sama
atd.... je ich vela
Hm???Nechce sa mi to čítať, tie názory..možno to tu už bolo...tak najprv si to zistite a potom píšte...
A kde je hranica komerčnosti...hlavne v hranosti...či v TV alebo v rádiách..to je celé...
Ke%d Trosky spravili Atmo Rytmo
» www.supermusic.sk/skupina.php?idp...
tak táto pieseň bola hrávaná hlavne vo funku a veľa...a vtedy Vec volal do funka nech toľko nehrajú tú pesničku...lebo už sa strácala pointa undergroundu....chápete???
metal ponima temy od kritiky spolocnosti, zivota, historie, okultizmu, az po mytologiu !
239: Ja sa len vyjadrujem..na ten tvoj dotaz..´´Hopove texty o zivote ?´´..tak som ťa trošku skultúrnil v hopovej oblasti..môžeš byť na seba hrdý..ešte si kúp šiltovicu..a možno ťa začnem aj uznávať..
240: O kom, o čom?? To ako myslíš ľudový folklór?? No ako víš..isté veci ma nezaujímajú..tak načo, sa budem do toho vnárať?? Ale ty o ňom vieš isto veľa ..pašák ..no ja necítim potrebu si rožšírovať poznatky o folklore..nakoľko ma nezujíma..
Hip hop rap - dviha mi zaludok (dojde tpek picuje ze je najlepsi a ostatny su kkti text rapu)
hip hop er - pokial to neni maly zasran s cigaretou v hube co pocuva na telefone slovensky rap tak nevadi
No tak to si myslis ty ! ale podla osobnej skusenosti to nieje ani zamak pravda. Prave ze techno a electronic made music pocuvaju ludia s nizsim vekovy priemerom !
a mozem ti zarucit ze veci ako black/ death metal pocuva malo ludi pod 15 !
Vieš..nevravím, že je to pravidlom..všade sú výnimky..čiže s tým vekom to neni doslovne..len taká moja ´´štatistika´´ z pozorovania..možno nesprávných jedincov..
Inač sranda, že sa tým oháňaš..pričom a aj ty si nadržaný z metalu..a máš 14..takže ako vidím, nejak extrémne som sa nesekol
Len mi ti nič neruč, ty máš 15..a očúvaš to..si myslíš, že aspoň o rok dakto mladší to neočúva..že..si jediný, či čo??..môže byť ich dosť..hlavne keď si to nejaký začínajúci mladý emák pomýli..s emo tvorbou.. A týchto odborníkov na emo music je veľa..bo ani jeden nevie úplne jak má emo music vyzerať..ale ako som spomínal..môže to byť iba blamáž..
A hip hop sa uz tlaci vsade ..Uz ho tlacia na Aurela ..Uz ho tlacia do serialov(normalna rodinka ci ako sa to vola)
a k EMO podla mna to nieje hudobny styl lebo do hudby nic nove nepriniesol iba poziva styly ako punk rock atd ..Je to modny hit ..ziadny hudobny styl
251: Nevezmeš meno božie na darmo!!
Víš tvoj názor.. Ja mam zase taký, že sa snažíš správať na viac ako máš..no v praxi zatiaľ bez úspechu..Tým, že si zainteresovaný do metalu..sa snažíš presviedčať, že je vo všeckých smeroch naj..ale fanatici to majú ťažke, tak ti to nejdem zazlievať..ja len že zatiaľ si mi žiadny dobrý argument nedal..a ani nepresvedčil, že sa chováš na viac ako na svoj vek..
´´A hip hop sa uz tlaci vsade ..Uz ho tlacia na Aurela ..Uz ho tlacia do serialov(normalna rodinka ci ako sa to vola)´´???????
A to si tým, chcel akože čo povedať..?? Bo ja to vidím, iba ako čistú závisť..tak je žiadanejší..vidíš, ďalšie plus pre hop..sa mi to nerozrev
Emo..nerieším..je to kokotina..podľa mňa ani neexistuje a je to len čistá blamáž../hoci podľa ´´dejín hudby´´ abo ako to mám povedať..existuje, ale určite nie je také, akým ho dnes prezentujú/..keď povedia, že Good Charlotte a Green Day..je emo, tak to už je aj na mňa dosť..
Aj ludia s raperskym syndromom to maju tazke ako vidim ..
Zavist ze sa hip hop tlaci do serialov ??? no sorry ale ak si to niekedy videl tak asi vies ze nemam co zavidiet .. xD
Tak isto vo filmoch ... dokonca aj raper musi priznat ze je to trapne
takze ziadne plus ..skôr minus ..ludia si potom utvoria mienku podla tych serialov ..
V serialoch sa snazia " oslovit " mladu generaciu haha
Vas strapnuju a mna ..no mna rozosmeju disappointed:neviem ci to bolo cielom)
Za fanatika sa nepovazujem ..len mam rad metal a nemam rad hip hop a techno to je asi vsetko
A ja si myslim ze prave ty si bez uspechu v spravani sa ako 19 rocny
254:
´´Aj ludia s raperskym syndromom to maju tazke ako vidim ..´´ To si narážal ako na mňa...?? no len tak pre info..ja ném som hoper..ale v poho..
Vieš čo čo sa týka tohto..tak to je dosť diskutabilné..bo keď si tak vezmem..zdá sa mi že metal skapal..možno to bude tým, že nestojí ani za pozastavenie sa..hoci netvrdím to..
A čo sa týka filmov..sú aj hudobné filmy, vííš..ale to ty zrejme neznáš.. A ti poviem, že ešte sa nestalo, že by mal nejaký hudobný film, s tematikou hopu..nejaký neúspech..skôr naopak..je to istota úspechu... Takže zase to neviem inak označiť ako závisť..bo metal môže o takom niečom len snívať viac-menej..
Nejako som tomuto nepochopil..to si tým, chcel akože čo povedať..?? Zatože je v dakom seriali hopový song, už sú šeci hoperi strápnení, či jak..zas meleš kokotiny tvojho formátu!!
Víš, tak treba mať aj nestranný názor..hoci to ti nejdem vyčítať, bo to je každého vec..proste nemáš objektívny názor..
A k tej poslednej vete sa nevyjadrujem, bo je to úbohe..po prvé zle sformulované ´´pán dospelák´´ a po druhé ty..
256: Viac-menej nesúťažíme..len argumentujeme, resp. sa snažíme prísť na to v čom je metal taký božský..a úplne naj..ako tvrdí ten premúdry..nemenovaný
257: Lebo som neni taký kokot ako ty!! Po prvé, neni tam žiadna emáčka../KDE JU VIDIS?????/a po druhé..aj ked ho nerieším, to neznamená, že budem kvoli tomu odsudzovať normalnych..ludi, a pretanem sa s nimi baviť, len kvoli tomu, že sa to niektorým páči.. To je tak, ked sa snazia deti filozofovať...ach..
Ja mám rád rapofky ako Beastie Boys, Cypress Hill, Onyx ,Wu-tang !!! neaký dilinko 50cent ani nemá pojem o hudbe lebo je to hudobný invalid ,lenivý kokot bez nápadov
Teraz idem znovu filozofovať a ukážem že si kokot velkého kalibru pretože emáčku máš v priateloch pozri nick mixelle, a po prvé ešte je aj jeblá niekto kto má hipisácky naladený profil a je za interupciu za to aby sa zabíjali deti tak to je piča a teraz ťa citujem : Po prvé, neni tam žiadna emáčka../KDE JU VIDIS?????...neznamená, že budem kvoli tomu odsudzovať normalnych..ludi, a pretanem sa s nimi baviť, len kvoli tomu, že sa to niektorým páči.. To je tak, ked sa snazia deti filozofovať...ach.." Tak teraz si dokázal že si jebo a kokot a ešte aj klameš
"Nejako som tomuto nepochopil..to si tým, chcel akože čo povedať..?? Zatože je v dakom seriali hopový song, už sú šeci hoperi strápnení, či jak..zas meleš kokotiny tvojho formátu!!"
nehovorim o hopovych songoch v serialoch a vo filmoch ..hovorim o pokusoch oslovit mladu generaciu vdaka hip hopu ,ktore iba ten serial alebo film pojebua vas strapnia.
Hopova hudba a istota uspechu ??? No to by som nepovedal ..ale ako myslis!
"Víš, tak treba mať aj nestranný názor..hoci to ti nejdem vyčítať, bo to je každého vec..proste nemáš objektívny názor.."
Prave ty mi tu ides vykladat o nestrannom nazore ?? Ziadny nazor nieje uplne nestranny
Metal skapal ..? Pre looserov co vidia metal len na MTV alebo inych hudobnych staniciach urcite ano.To ze kazdy mesiac vychadza kopa novych albumov na tom MTV nevidis.Nevidis tam 100-vky koncertov ktore sa poriadaju. Tak ako mozes vravet ,ze metal zdochol.Teraz asi napises ze hip hop ma tolko a tolko raz viac albumov a koncertov, ale vies ako sa vravi "Zelezo sa musi kut za horuca". Na metalovy album treba 5 ludi a minimalne rok alebo 2 roky. Na rapersky album staci 1 clovek a pol roka a to este stihne natocit 4 klipy popri tom.
-Opakujem otazku z prveho postu.. Kde je hranica komercnosti ??Preco ked sem tam prepnem na Ocko vidim alebo pocujem tam 11 rocneho rapera ,ktory si ziada zahrat H16 ??Preco tam vidim moderatora ,ktory sa strapnuje tym ze hadze super stylovy Hip hop slang?
´´nehovorim o hopovych songoch v serialoch a vo filmoch, hovorim o pokusoch oslovit mladu generaciu vdaka hip hopu ,ktore iba ten serial alebo film pojebua vas strapnia´´
Po prvé..nechápem, prečo furt hovoríš..´´vás strápnia´´..keď mňa nikto nestrápňuje..a už som podotkol, že ném som hoper..a po druhé..tak o čom hovoríš??? ked nie o hudbe..tak to myslíš..nečo na štýl...´´normalna rodinka´´ zatože tam vystupuje ´´hoperko´´..?? No ako prepáč..ale aspoň mňa to nepoburuje..
´´Hopova hudba a istota uspechu´´ Néé hopová hudba..a hopové filmy...toť rozdiel..
Ja MTV..žiaľ nepozerám.. Tým, že skapal..som mal na mysli nečo v takom zmysle, že metal neni v takom povedomí, ako by možno cel..
´´Na rapersky album staci 1 clovek a pol roka a to este stihne natocit 4 klipy popri tom.´´
Kokotina ak delo!!! Po prvé, čo viem..tak za polroka..žiadny hoper cd nevydal..a ešte keď mal na ňom robiť úplne sám..to už vonkoncom néé..a to s tými klipmi, to kde preboha žiješ??!..netrep pičoviny, ked kokot o tom víš..!!
A k tomu poslednému...čo má preboha komerčnosť..s desaťročným deckom a moderátorom???
No k tej časti ku kokotizmu.. ..Asi toľko..že sa správaš jak jebnuté retardované decko..na pieskovisku, keď sa naťahuješ s druhými o lopatku...omg Proste má dotýčný k tomu taký názor..a čo?? Musí byť kokot...a ja hovorím, že zväčšia je to len škiekanica..a bodka..nejdem ti vsugerovávať moj názor ani nič..takže ma nemusíš presviedčať o opaku ani nič podobné!! Jebe ti synaku a statočne..!!
A té tvoje štatistiky su jeblé jak ty sám..máš ich nejak podložené?? Néé..iba tvoja detská naivná úvaha..
A k tej mixelle.. kedže som si s ňou už dlhšie nepsal..tak som si to nevšimol, to emo v jej profile.. Ale kedže si retard..chápem..vieš, neznáš ju..takže ju neodsuduj na základe tvoje prijebanosti..to emo má tam z kokotiny..len pre info..a šecko tam myslené je myslené ironicky..ale v pohode..ja už ani neviem, do čoho ti mám nadať..bo som totálne pohoršený, ako môže byť niekto taký prijebaný..
´´Tak teraz si dokázal že si jebo a kokot a ešte aj klameš´´??????!!!
A čím som to ako dokázal?? A ešte že klamem..no mňa jebne ROFL
Suhlasim s tym ze nepotrebujem statistiky aby som vedel ze tych raperov su uplne masy ..idem po ulici ..vidim idiota so satkou a capkou .. nohavice tak ze neverim ze s tym dokaze bezat. Bunda a na kapuci syntetická srsť(chlpy).
´´každé decko behá ako hiphoper a ani nevie čo to je´´..ako vidím tak ani ty néé!!
Sa nauč ty čítať..som vravel, že to má ironicky ladený profil..lenže ty asi nemáš šajnu, čo je irónia..tak si to čekni vo wikipedii..a zbohatneš o jeden vyznam slovíčka, pre ktorého nevedomosť sa iba strápňuješ
A k tomu poslednému..ROFL Klamem?? Pretože, tam mám ´´emáčku´´../resp. holku, čo tam má z piče napísane, že je emo..to je prosto o tom, že si naivné sprosté decko a usudzuješ, podľa svojho sprostého malého ´´mozočku´´/ Čítaj pozornejšie... Som povedal, že ona neni emáčka..takže som nemal v čom pokiaľ viem klamať.. Takže ďalši tvoj ´´inteligentný argument´´, prečo je jeblá..??
Neviem, ale nič ma na to nepoburuje..je to to isté, ako keby očúvalo to decko iný hudobný štýl.. A viem si predstaviť ako uvedie dačo metálové.. Zhrubí hlas a afektovane to uvedie..abo zaškrieka..to už neni trápne??
´´idiota so satkou a capkou´´?? To idiot je ako prečo?? že to má na sebe?? No ako ja zas vidím kokotkov ovešaných reťazami.. Hovorís o hopových handrách, ako keby to bol nejaký odpad, abo čo..!! No aký len úžasný štýl majú metalisti, čo sa týka oblečenia..no určite odpudivejší, než hoperi..!!
14 ročné?????? No ako tuto vec už nerieším, bo je to jej profil..ak máš nejaké pripomienky k nej, rieš si to s ňou..a len pre info ona nemá 14..!!..a zatože si napíše do profilu každých 5 minút nečo iné z pičoviny, čo ťa dokáže pobúriť..a ako jebnutý na to skočíš..nemusíš to konzultovať so mnou..
Uz sa nemáám k čomu vôbec vyjadriť..resp. nemám slov na tvojú jebnutosť!!!! Nevieš dať žiadny dobrý argument..si nenormálne primitívny..zmýšlaš ako decko /ale to bude tým, že si ním!!!!!!/ Pokiaľ nedokážeš diskutovať aspoň na ako-takej úrovni...neni o čom..a na tvoju úroveň retardovaného decka..padať nebudem..takže ak nie si schopný argumentovania..nemienim sa k tvojím príspevkom ani vyjadrovať..
Nerieš už jej profil láskavo..bo ja nemám chuť rozoberať niečo čo je mimo mňa..ja s jej profilom nemám nič..ale aj tak si kokot, že ho vôbec riešiš..to je jej vec, čo má za profil..predošeckým ked ten tvoj nemá bohvieakú úroveň..
Ja nemám k tebe slov..si prečítaj šecky príspevky..a potom mi to povec ešte raz..
Ja rozoberám jej profil?? Ty si s ním začal..ja som sa k tomu iba raz vyjadril..a nemôžem za to, že si to moje vyjadrenie nepochopil..a pokračoval si s tým...
A myslím, že som ťa spičoval právom..bo za to že si vymenoval pár sfér hopu, čo vie úplne každý..neznamená, že vieš o čom je..toť vše!!
282-283: Vidíš..kamarátiť sa s Wiki oplatí.. Ale aj tak si nič dokopy nepovedal..bo hento neni podstatou hopu..ale sféry, čo pod hop spadajú..to je troška rozdiel..vííš
A nepoužívaš toľko té wulgarizmy..príde mi to primitívne..čo na teba dosť sedí..ale predsa..s takými sa nemôžem predsa baviť..čo by povedali naši.. Blamááž!!
Osobne Hip-hop počúvam, ale nerobí to so mnou to čo s niektorými ľuďmi viď. vyššie uvedený príklad.
takmer vždy sa nami opovrhovalo a oprvhovať sa nami bude... je to hudba outsaiderov, ktorí sú hrdí na to čím alebo akoby otec Vec povedal: "Sme síce nuly, no nuly s tvárou, nie ako nuly čo hovoria veľa a povedai ti len málo."
takže čo dodať
áno sme lúzri špiny odpad žebráci hovädá zato vy ste najväčší páni
nestotoznujem....len toho by sa mali drzat viaceri asi....skoda pre vas...je mi vas luto,,,a reci o komercii?? osobny nazor kazdy chce robit to coho bavi a ked to robi este aj za peniaze tak sa snazi z toho vyrazit co najviac a bez komercie to dneska nejde akosi....