pomôže ti že ... o všeličom? tomuto nechápem, tak keď s ním nemáš spoločnú reč a musíš sa pýtať úplne cudzích ľudí, tak načo mu písať nasilu? ale keď už tak moc potrebuješ, bavte sa o veciach, ktoré máte spoločné napríklad.
tak keď si píšete a je to v pohode, tak sa nemusíš báť, že téma dojde. či to len ty si s ním chceš písať a on nie? lebo veď nech sa aj on trochu posnaží držať tému.
súhlasím s @cinky ...a takisto, prosím ťa, dávaj si pozor aspoň pri tomto jednom slove...chlapi s mäkkým i (ak to bol preklep, prepáč...ale ak niekto v tomto slove urobí chybu...no uff...)
no veď sa snaží .. ale niekedy mi príde , že obaja akoby nemáme o čom písa´t a tak si píšeme niekedy fakt len take jednovetovky a blbosti a potom nás zrazu zasa niečo chytí zaujímavejšie a potom zasa akoby taka slabá chíľka
tak keď vravíš, že sa aj tak po čase rozkecáte, tak načo sa to tu pýtaš nechcem byť hnusný, ale to čo popisuješ, je úplne bežné. občas som si s vlastnou frajerkou písal štýlom "Aha-uhm-dobre" a ona "Hej-okej-jj" lebo nám nevedelo nič napadnúť a potom na druhý deň sme si písali celú noc až do rána a nevedeli sme skončiť debatu nestresuj
stretni sa snim osobne..ja sa napriklad racej rozpravam z neznamimi ludmi osobne ako na nete..pretoze neznasam trapne chvile ticha a tak rozpravam v kuse aj ked su to dost casto kktiny mna tiez na nete vobec nenapada o com by som si mal pisat..
Kecaj snim otom co bysa sa rozpraval v realite z kamaratom taki problem? alebo chces radsej pisattakto ako väcsina - Ti mu napises Ahoj on tebe Ahoj ti Jemu popises? a on ok a opitas saho ako sa mas? a on tebe dobre ty? a ti jemu tiez a potom to pokracuje uz takto - ok, oka, jo, jj, nj, noo, mno, oki, nojo, jo, fajn, hm, hmmmm, mmm,
ak si máš s tým druhým čo povedať, tak rozhovor ide viac menej sám od seba a vôbec sa nemusíš zamýšľať nad tým čo bude. tiež ma z toho kedysi chytala hrôza a panika, ako udržať s tým druhým rozhovor, ale pochopila som, že na ten rozhovor sú tu vždy dvaja a keď zostaneš ty ticho, možno by mohol povedať niečo i ten druhý...teda ak má záujem...ak nie, tak nie...s tým nič nenarobíš inak nie všetci sú internetové typy a i keď ten záujem majú a javia sa, že nie, možno len nevedia komunikovať takto cez net...
po internete sa toho vela narozpravat neda, niektore temy tam nepatria a ak niekto v benom zivote moc nerozprava, cez internet je toho niekedy este menej
no to je problem toto dpc ,, sak ja nemam o com sa bavit ani s ludmi nazivo je to stale to iste dookola , co sa kedy stalo , ako skoncil futbal , kdo co kedy spravil atď. ,, a na nete je blbost sa bavit o niecom akoze co by malo vobec nejaky hlbsi zmysel lebo nazivo nakoniec zistis ze ten dotycny je uplne iny ako bol na nete a on zisti ze ty si uplne ina ,, net kazi mladez je to tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@cinky
dobrá rada vďaka
a k tej tvojej otázke...ak vám dochádzajú témy, niečo nie je v poriadku... skús nájsť niečo, čo vás viac ako len spája... a potom sa toho drž
no nie je v poradku to , že som 4 roky nebola fakt naozaj na žiadnom chate ani som si nepísala s chalanom ja niekedy fakt neviem čo mám písať
@exonr
no škoda , že je dosť ďaleko ja tiež radšej kecám naživo lebo cez internet nikdy neviem ako to ten človek naozaj myslí alebo ako by to povedal a živo
@kokosovyorech
ako by som to mala napríklad písať ?
@mm47
to mi príde až niekedy zbytočné...
no a vôbec to nie je ľahké dostať sa do toho aspoň pre mňa
@nationalgeographic
to práve nechcem a snažím sa tomu vyhýbať a kladiem otázky v ktorých by mal odpovedať dlhšie vety ako len jj. ok ano , nie
lenže on je dosť ďaleko to nie je len tak