Píšem si na nete s babou a po obvyklom: ahoj, ako sa voláš, na akú školu chodíš nám proste dojde reč a neviem o čom sa mám s nimi baviť a tak isto to je aj v reále keď som s babou osobne
nemám na mysli dievčatá ktoré poznám ale tie s ktorými sa
Kvapalinka: ale ked dievca vobec nepoznam tak je to urcite ine ako ked s nou neskor niekde pojdem a sa spozname... potom sa uz urcite budem mat o com s nou bavit
ano ja viem ale tak ked on nevie ako na to, ukazali sme mu priklad
praveze keby bola beznoha tak by to bolo super 100nozka bez noh len si neviem predstavit toho komu by sa chcelo odsekavat tie nozicky a had by to nebol had sa "rodi" bez noh, ale 100nozka ktorej boli amputovane by bolo cosi ine
vidis, takto som o tom nerozmyslala, ze ironia osudu - stonozka, ktora nema nohy to by sa mozno dostalo aj do Reflexu
ale naco odsekavat, ona by si lahla bokom na kolajnice, ze by jej tam nozky trcali a uz by to islo jednym supom.. heh asi by som mala pozerat menej akcnych filmov
zajtra to urcite skusim bavit sa proste o uplnych somarinach ktore mi len pridu na rozum a ked ju pri tom rozosmejem tak to bude azda dobre... no ved uvidim dikes
Jano1,,,,,,,,,,,,nechcem ti do toho nejako moc kibicovat ale proste hovor o vselicom napr.skola ,zabava,hudba hocico co ta napadne vsak mi babz nesme jezibaby aby si sa s nami bal o necom rozpravat
no neviem ako ty ale mna by skor zaujimalo co sa stane so stonozkou.. strojvodca to prekona, resp. zrazi par dalsich ludi, ale ta trauma, to prazdne miesto, ktore ostane v srdci exstonozky
Jano1 drzim palce, ty sam by si mal vediet ze najlepsie co mozes urobit je byt sam sebou a hovorit co ti pride na rozum samozrejme pokial ti po rozume vkuse nebeha sex a pod.
pozri chlape...to mas tak ze po prvych takych ze kolko mas rokov, ako sa volas a kolko mas surodencov...musis dat nejaky most do nejakej trosku zlozitejsej zmysluplnej temy...a ked nevyjde tak dovi dopo co sa budeme cely cas bavit o nicom?
Flamerage: co sa ti kua nepaci? ved sme rozbehli debatu a to sa vobec nepozname to je podla man skvely priklad
Bezruka100nozka: no ved ked si nechas prejst nozicky budes beznozka a sak co bude so 100nozkou ked jej amputuju vsetky nohy? no bude lezat kym nepojde okolo had a nanauci ju plazit sa a si kruta, ze nemyslis na strojvodcovo stastie
btw mimo nasho vysokointelektualneho rozhovoru mi nehovor ze sa nezasmejes ked chalan zo seba spravi debila...
jasne a ked ju to nauci zamiluju sa do seba a splodia vela hendikepovanych huseniek
ja viem ze som kruta a bezcitna ale strojvodca mal odbocit ked videl ze mu tam lezi samovrah!
a mimo nasho vysokoitelektualneho rozhovoru ti hovorim ze sa zasmejem, a velmi rada poznam vela takych exotov, ale ked to niekto robi casto a len perto ze nevie ako inac zaujat, potom ho nikto neberie vazne
Birdzman - ked ste uz sami a nemate sa o com bavit...tak si uz skuste planovat buducnost..kolko deti,aky dom,aky pes,atd....... ...toto je naplnou beznyx zalubenyx parikov... ...
normalne sa sulam od smiechu na tomto fore...toto cele musi byt myslene ako vtip..snad nikto nemoze byt tak naivny a cakat navody..zivot neni stupidna hra na play-station, kde sa daju pouzit cheaty...
ak si rozumiete tak sa mozte bavit o comkolvek, aj o tom kolko susnov si dnes zozral
cw potrebujem pomoc,pisem si z babou a nwm o com uz si snou pisem o hudbe a takych to blbostach ale ma nenapadaju temy pls pomozte ale pls pls pls velmi ale ze velmi rychlo pls pls pls
Pozri,téma sa nachádza v každej vete .. napr:Skladám hudbu ale nemám moc času dosť cestujem a nemám čas kvoli škole a pozri: hudba cestovanie škola .. a Dalej po škole idem do cukrarne a maju tam výbornú kávu a pozri: cukraren káva.. a možte rozoberať kde je tá cukrárna .. Já nechcem aby si sa s ňou rozprával o cukrárni chápeš .. ja len chcem aby si pochopil pointu tohoto komentu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ahoj, ja som Bezruka100nozka, ako sa mas?
a uz ide rozhovor mozem sa votriet? (ehm jasne ze hej, uz som sa votrel
no ale keby bola stonozka beznoha tak sa nevola stonozka... ze ty si nedaval pozor na prirodopise?
praveze keby bola beznoha tak by to bolo super 100nozka bez noh len si neviem predstavit toho komu by sa chcelo odsekavat tie nozicky a had by to nebol had sa "rodi" bez noh, ale 100nozka ktorej boli amputovane by bolo cosi ine
vidis, takto som o tom nerozmyslala, ze ironia osudu - stonozka, ktora nema nohy to by sa mozno dostalo aj do Reflexu
ale naco odsekavat, ona by si lahla bokom na kolajnice, ze by jej tam nozky trcali a uz by to islo jednym supom.. heh asi by som mala pozerat menej akcnych filmov
zajtra to urcite skusim bavit sa proste o uplnych somarinach ktore mi len pridu na rozum a ked ju pri tom rozosmejem tak to bude azda dobre... no ved uvidim dikes
a na vlakveduceho strojvodcu ci ako sa mu to nadava nemyslis? Vies aku bude mat traumu? Prejst 100nozke vsetky nohy, sak to je strasne....
no neviem ako ty ale mna by skor zaujimalo co sa stane so stonozkou.. strojvodca to prekona, resp. zrazi par dalsich ludi, ale ta trauma, to prazdne miesto, ktore ostane v srdci exstonozky
Jano1 drzim palce, ty sam by si mal vediet ze najlepsie co mozes urobit je byt sam sebou a hovorit co ti pride na rozum samozrejme pokial ti po rozume vkuse nebeha sex a pod.
Tommyhot myslis? potom asi patrim k tej mensine
Bezruka100nozka: no ved ked si nechas prejst nozicky budes beznozka a sak co bude so 100nozkou ked jej amputuju vsetky nohy? no bude lezat kym nepojde okolo had a nanauci ju plazit sa a si kruta, ze nemyslis na strojvodcovo stastie
btw mimo nasho vysokointelektualneho rozhovoru mi nehovor ze sa nezasmejes ked chalan zo seba spravi debila...
jasne a ked ju to nauci zamiluju sa do seba a splodia vela hendikepovanych huseniek
ja viem ze som kruta a bezcitna ale strojvodca mal odbocit ked videl ze mu tam lezi samovrah!
a mimo nasho vysokoitelektualneho rozhovoru ti hovorim ze sa zasmejem, a velmi rada poznam vela takych exotov, ale ked to niekto robi casto a len perto ze nevie ako inac zaujat, potom ho nikto neberie vazne
uf si z toho nejaku lovestory spravila nie? inak som niekde cital ze nie je zdrave medzidruhove parenie
ano iste sak vykolajime vlak kvoli samovrahovi pohoda
nuz a teraz neviem preco ale mam taky pocit ze sa smejes na mne
ano lovestory ono sa to neskor este zamota, nemaj boja fakt je to nezdrave?! ups, to s tym vtakopyskom potom asi bola chyba
ano vykolajime.. treba predsa rozmyslat humanne
nie nesmejem nepatris do tej sorty ludi, dufam
no to ale potm nie je love story ale telenovela ano je to nezdrave
humanne zabijeme a zranime desiatky ludi aby sa samovrahyni stonozke nic nestalo zaujimavy myslienkovy pochod
no uvidime ja sa pridam podla potreby
boze... dufam ze ta noc nebude mat nasledky.. nejake mutanty
tak ja humannejsie sucitim so zvieratkami jak som ja, vies
ok ale pridaj sa na tu spravnu stranu
....teraz sa citim mudro
ak si rozumiete tak sa mozte bavit o comkolvek, aj o tom kolko susnov si dnes zozral