Ahojte potrebujem poradit...o par dni sa mam stretnut s jednym chalanom,ale ma to byt iba take nezavezne stretko,my si piseme iba na nete a dohodli sme sa ze sa stretneme,teda on ma zavolal von...a tak som povedala ze hej,pretoze vyzera byt fajn chalan...
v kazdom pripade sa neboj...bud k nemu uprimna a hlavne sa nepretvaruj.Toho sa neboj, ak sa ten chalan rad rozprava, urcite to nebude az take hrozne. Zaujimaj sa o neho, zistuj co ma rad.
Hlavne sa rozprávajte prirodzene a úprimne zo srdca.
Nesmieš si pripraviť dopredu žiadne témy pretože ich i tak zabudneš a potom to bude horšie.
Radšej improvizuj a rozprávajte sa o prvom čo vás napadne.
Určite prvá vec ktorú by mal spraviť tvoj partner je že by ti mal pochváliť tvoje tričko, nohavice, topánky a podobne... A potom mu na to jednoducho odpovieš že Ďakujem i ty nevyzeráš zle.
Určite si i niekde pôjdete sadnúť - porozprávajte sa o tom aké je tam prostredie, čo vidíš na ulici a keď už nebudete napätí môžte prestúpiť i k súkromnejším veciam typu - ty máš rád johna Lennona že? Áno ja ho milujem je to môj naj spevák. Vážne? I ja ho mám rád - poznáš všetky jeho piesne? ....... bla bla bla... A nakoniec si nezabudnite dať pusu na rozlúčku
aale smylí pohodka aky stres ty si baba , on bude z teba vyvaleny jaky čaju si narazil
len klído pído, nesmies byt vystresovana , viem ze lahko sa to hovori ..ale vies ja si to opakujem dookola a nepomaha, som rozklepana jak osika stale no po chvili to us ide samo !
@pawlo pche , ani ja nato nikdy nejdem bez zabran pomaly hladko
9, kakavko, čoky, mne nepomaha , mne by trebalo daku ukopojovaciu davku pre býka aby som sa aspon klepat prestala ja som strasny tremista a strasny polašnák ale ked sa ukludnim , tak sa so mnou da snad ty taka niesi , tak tebe staci len predychat pred meetkom , nádych výdych , nezabudni
a kedy sa to vlastne chystas ? drzim prsty aj na nohach
btw : ja by som sa bala stretnut s dakym typkom cez net, prd par rokmi som si myslela ze je to zlocin , ale us by som sa mozno aj stretla, ale asi by som sa pototo od strachu
to chces akoze temy ... no koniec zober si pero papier a idem ti nadyktovat temy
ozonova diera
riesenie matematickych prikladov bez kalkulacky
kava a jej ucinky na ludky organizmus
vyhody nevyhody eura
elektronika
zdrazovanie potravin
sloboda zvieratam a smrt tyranizovaniu.
co vsetko musi clvoek vybavit pred odletom do teplych krajin.
lastovicky aneb bombardovanie hovnami
spevak Michael jackson a jeho pesnicky (akurad teraz bezi v radiu
hmm aku temu na rozpravanie by som ti este navrhol hmmm postaci ti zatial to ak by nieco tak napis myslim si, ze po precitani mojho prispevku ma uznate za retardovaneho ale ja nim nie som
chápem ťa, aj ja mám rovnaký problém - tiež som dosť tichá a hanblivá ale poviem ti jednu vec - raz som sa normálne dokopala k tomu aby som oslovila jedného chalana a asi týždeň pred tým som rozmýšľala o čom sa asi tak budeme baviť - chápeš, bol to úplne cudzí človek pre mňa, no a nakoniec sme sa proste v pohode rozprávali (aj keď tá príprava tém mi pomohla pri takmer trápnom tichu) Takže sa neboj, ono to pôjde tak nejak samo (a nezabudni že niesi jediná čo vedie rozhovor, určite bude snaha aj z jeho strany)
no nakoniec to nedopadlo nijak, resp. bol to chalan ktorého som stretávala raz za týždeň na stretku z birmovky a potom sa nejak 2 týždne neukázal a potom ma tak nejak ignoroval :/ Ale tak keď som zistila že fajčí, hneď mal u mňa body dole (nič proti ale ja som proste alergická na ten cigaretový smrad :/)
@lindush4- este neviem,ale buduci tyzden zrejme...no sak aj ja sa bojim,lenze ma v profile komentare,od bratranca a od nejakych jeho kamosiek ze je pohode chalan a neviem co setkoo tak hadam to nebude nejaky uchyl co sa vydava za 16-rocneho chalana ...no a on ma 16 a ja15 rokov inak...
@fialkasirotkova- heej,no dufam ze to dopadne trosku dobre ..inak ten cigaretovy dym aj ja neznasam...ale on nefajci nastastie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nesmieš si pripraviť dopredu žiadne témy pretože ich i tak zabudneš a potom to bude horšie.
Radšej improvizuj a rozprávajte sa o prvom čo vás napadne.
Určite prvá vec ktorú by mal spraviť tvoj partner je že by ti mal pochváliť tvoje tričko, nohavice, topánky a podobne... A potom mu na to jednoducho odpovieš že Ďakujem i ty nevyzeráš zle.
Určite si i niekde pôjdete sadnúť - porozprávajte sa o tom aké je tam prostredie, čo vidíš na ulici a keď už nebudete napätí môžte prestúpiť i k súkromnejším veciam typu - ty máš rád johna Lennona že? Áno ja ho milujem je to môj naj spevák. Vážne? I ja ho mám rád - poznáš všetky jeho piesne? ....... bla bla bla... A nakoniec si nezabudnite dať pusu na rozlúčku
len klído pído, nesmies byt vystresovana , viem ze lahko sa to hovori ..ale vies ja si to opakujem dookola a nepomaha, som rozklepana jak osika stale no po chvili to us ide samo !
dobre budem si to opakovat aj ja, hadam to zaberie a ked nie tak neviem co urobim
9, kakavko, čoky, mne nepomaha , mne by trebalo daku ukopojovaciu davku pre býka aby som sa aspon klepat prestala ja som strasny tremista a strasny polašnák ale ked sa ukludnim , tak sa so mnou da snad ty taka niesi , tak tebe staci len predychat pred meetkom , nádych výdych , nezabudni
a kedy sa to vlastne chystas ? drzim prsty aj na nohach
btw : ja by som sa bala stretnut s dakym typkom cez net, prd par rokmi som si myslela ze je to zlocin , ale us by som sa mozno aj stretla, ale asi by som sa pototo od strachu
ozonova diera
riesenie matematickych prikladov bez kalkulacky
kava a jej ucinky na ludky organizmus
vyhody nevyhody eura
elektronika
zdrazovanie potravin
sloboda zvieratam a smrt tyranizovaniu.
co vsetko musi clvoek vybavit pred odletom do teplych krajin.
lastovicky aneb bombardovanie hovnami
spevak Michael jackson a jeho pesnicky (akurad teraz bezi v radiu
hmm aku temu na rozpravanie by som ti este navrhol hmmm postaci ti zatial to ak by nieco tak napis myslim si, ze po precitani mojho prispevku ma uznate za retardovaneho ale ja nim nie som
@fialkasirotkova- heej,no dufam ze to dopadne trosku dobre ..inak ten cigaretovy dym aj ja neznasam...ale on nefajci nastastie...