učitelka v škole ma posadila vedla jednej baby , s ktorou som pred tým chodil . ale teraz neviem o čom sa sňou mám baviť , čo jej mám povedať ? lebo celú hodinu ticho nemôžem byť ,
@pazzi a kto koho nechal a kto koho mal viac rád? ona teba či ty ju? asi ona, že? tak sa nenamáhaj, aj tak sa s tebou baviť nebude myslím, že ju to tiež riadne štve a aby sa kvôli jednej veci trápili dvaja ľudia, to je zbytočné! nechaj to na ňu a keď máš potrebu sa baviť, tak sa otoč k "susedom" alebo nech sa susedia otočia k tebe a fertig
spýtaj sa jej napr. či už aj ony sadili krumple okej toto sa jedna kamoška spýtala chalanov s ktorými bola 1.krát vonku a chcela dať niaku tému a ujalo sa to! tak niečo na tento spôsob
Veľmi dobrá téma na vášnivé rozhovory je počasie. Ešte... ohovovárajte spolu učiteľov, to zbližuje najlepšie (odskúšané), alebo sa jej len opýtaj ako sa má, ale skús si počkať aj na odpoveď, lebo väčšina sa to opýta len zo slušnosti a odíde skôr ako otvoríš ústa (takže čakaj) a potom to už pôjde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
akoze spolusediacich nemam mame inak rozlozene triedy ale aj ked mam tak sa s nimi nebavim
mňau
ale nie, ved v pohode
a ked ti je hlupe sa s nou bavit, preco sa s nou chces bavit?
@assasins Aspoň niekoho
ale nehnevaj sa..neikto sa ta spýta , že aký matrac preferuješ
A keby sa ma to niekto opýtal, ja by som bola len rada
čo by si sa opýtal hoc koho iného??
milujem dementné otázky