Rada sa rozprávam o vesmíre, náboženstve, smrti, filmoch, cestovaní, knihách no niekedy (skôr väčšinou) sú moje vedomosti v týchto oboroch veľmi povrchné a slabé. Takže ak narazím napríklad na nejakého astronóma, som v kaši ale s o to väčšou radosťou ho budem počúvať a pýtať sa na kadejaké somariny.
Psíky, knihy, veda a buducnost ľudstva, technologickeho rozvoja, ale už aj politika no Ale skôr pozitiva, negatívne témy radšej vynechavam. A neviem, je toho vela
cvičenie, filmy, hry, história, ľudské telo ... rád rozoberám otázky, témy typu - čo by bolo ak / čo by si robil keby a pod. ... a často sa rozprávam aj o škole, i keď to nie je moja obľúbená téma
Antropologia, horory, zahady, hrady, social issues, memes, spomienky na detstvo, zvyky a tradicie, knihy, fantasy, rodicia, vztahy, sebavedomie, jedlo, sport, lode, duchovia, mimotelove zazitky, sny, vino, rapova scena 101 usa, celebrity a ich vztah k nam, krajiny, historia, stephen king
asi o nejakých dobrodružných zážitkoch, o vesmíre, o zvieratách, o záhadách a paranormálnych záležitostiach, ale o smrti asi najradšej - mňa to hrozne fascinuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
turistike a cestovani
fotografovani
dobrom jedle
a o sexe
A na toto sa nikto nepýtal, ale nerada sa rozprávam o politike, športe, histórii, počítačoch a technike.
nie som velmi zdielaci človek
A inak nič konkrétne asi. Najradšej si robím len srandu a rozprávam blbosti len aby som nemyslela na utrpenie celého sveta.
hudba
seriály
hry
cestovanie
vyriešené záhady a vraždy
veterníky a vajdovia