@orfea2 - tyvole, tak to ti hrozne závidím... mne sa o sexe sníva tak raz za rok alebo dva, a ani vtedy to nie je do konca
inak, moje sny sú nekategorizovateľné, väčšinou je to poloabstraktný mix situácií ktoré som zažil alebo pripomínajú niečo čo som zažil na miestach ktoré sú krížencami mnohých miest ktoré poznám a sú od seba strašne vzdialené, plus trochy vymyslených neexistujúcich...
Mne sa na dnešný deň snívalo niečo ako horor.... Ale hlavné postavy boli malé deti... cca 6-8 ročné... =D Ale neprezradím priebeh... =D Uvidíte to v kinách o pár rokov... =D (možno) =DD
Poslednou dobou mám naozaj divné sny, dnes sa mi snívalo že som bežal pretek a potom sme sa ja a moji spolužiaci zmenili na Nezvyčajné Dinosaury a bojovali proti normálnym dinosaurom
neviem, ale vzdy sa budim zbity ako keby som celu noc rubal drevo...a raz sa mi snivalo, ze som zmeskal bus, tak po mna prisiel KITT, a ja som si uvedomil, ze som knight rider
@echoechoecho niekedy.. minule sa mi snívalo o aktuálnych zombíkoch čo chceli furt nakupovať.... a tak celý čas len hnili v obchoďákoch alebo sa tackali ulicami za iným tovarom obraz dnešnej doby- buy, consume, die.
@smajdalf s mamou našťastie niee mohla teda.. no nemám...a som odvčera do soboty celý deň v škole no na ďalší víkend by ste mohli prísť do stupavy na deň zelá.. tam budem určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
@lawey robis v tescu? men sa to vtedy snivalo ked osm tam brigadovala
seriously
a inak... ani neviem, vždy je to niečo iné.
inak, moje sny sú nekategorizovateľné, väčšinou je to poloabstraktný mix situácií ktoré som zažil alebo pripomínajú niečo čo som zažil na miestach ktoré sú krížencami mnohých miest ktoré poznám a sú od seba strašne vzdialené, plus trochy vymyslených neexistujúcich...
o všetkom.. vacsinou su to chobotiny...ale aj tak maju zmysel iba pre mna
Ak si sen pamätám, tak to je vždy maximálne podrobne. Kiežby bolo všetko ako mám v snoch
A mávam veštecké sny... takže, skoro nikdy nič také zaujímavé
inak hronzé blbosti a úplne absurdné veci
teraz sa mi väčšinou nesníva nič a keď náhodou niečo, tak si to nepamätám dlhšie ako minútu