ked som bola mala tak sa mi snivalo ze som bola u babky na prazdniny a tam ma nahanali masozrave lentilky... a potom som to potom povedala babke a ona sa este smiala ze to je u nich bezne ze tam vzdy niekoho zozerie lentilka
dnes o kanibalskych maciatkach ktore na sebe parazitovali a museli sme vrazdit tie najkrvilacnejsie s bratom...dufam ze to nie je nejake temne znamenie
dneska sa mi snívalo o rytieroch. neznášam rytierov, lebo sú plesniví.
ale od detstva mávam väčšinou len nočné mory alebo príliš divné sny (ako napríklad ten, že som si odrezávala hlavu a mama mi pri tom pomáhala. a keď som jej to ráno s revom hovorila, tak dostala hysterický záchvat smiechu)
a keď nás v škole strašili, že sa nemáme s nikým cudzím rozprávať, lebo chodí také čierne auto po meste a unáša deti, tak sa mi snívalo, že uniesli môjho brata a keď som sa ho snažila obrániť, tak uniesli aj mňa (až na to, že v mojom sne to bola hnedá škodovka)
a raz sa mi snívalo, že ma mama a brat hodili do studne, aby som sa utopila. to si dobre pamätám, ako bol celý sen o tom, že klesám ku dnu.
a tak. ale teraz už mávam aj smiešne sny o mojej mač.
vacsinou sa mi snivaju hluposti..aj dnes sa mi snivalo, ze som bola na nejakom dvore a nejaky chlapi podpalili maleho capa a ja som strasne plakala a nadavala im, ze su necitlivi a podobne blaboliny
neska som mal fajnovy sen isiel som na navstev k neakym znamim ktorych som vobec nepoznal a tam som zistil ze moja rodina je aj Gandalf s pana prstenov ten ma namazal neakou zelenou zelatinou ktoru varil a narastli mi kridla a prikazal mi ze mam letiet za jeho vnuckou tu som nakoniec nasiel a niekde som snou odletel...ktovie ako by to skoncilo keby sused nezacal o 11:30 rano nezacal kosit travnik a nezobudil ma
ale myslim ze dost dobry pribeh mohol by to byt aj namet na natocenie noveho filmu
snívanie je podľa mňa perfektné..je neskutočné ako sa nám do snov vtesnajú veci, čo chceme aby sa stali, alebo sa už udiali...niekedy sa mi však sníva aj niečo čomu nechápem a dlho nad tým uvažujem, čo si mám vôbec z toho sna vziať..objavujú sa tam ľudia ktorých ja poznám ale oni sa nikdy nestretli, to je pecka..páči sa mi keď sa mi snívajú reálne sny, teda mám pocit, že je to naozaj,a keď sú dobré, utkvievajú mi ešte dlho v pamäti...
naopak, nemám rada sny, ktoré by som chcela dosnívať, ale proste sa len tak zobudím a je to preč, alebo naopak, aj ho dosnívam, moment po prebudení viem o čom to bolo a ak znova zaspím, zabudnem to..
každopádne sny sú fajn..a však neviem čomu veriť..či sa nám sníva to čo sa stane, či to čoho sa obávame, alebo sú v snoch skryté významy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale od detstva mávam väčšinou len nočné mory alebo príliš divné sny (ako napríklad ten, že som si odrezávala hlavu a mama mi pri tom pomáhala. a keď som jej to ráno s revom hovorila, tak dostala hysterický záchvat smiechu)
a keď nás v škole strašili, že sa nemáme s nikým cudzím rozprávať, lebo chodí také čierne auto po meste a unáša deti, tak sa mi snívalo, že uniesli môjho brata a keď som sa ho snažila obrániť, tak uniesli aj mňa (až na to, že v mojom sne to bola hnedá škodovka)
a raz sa mi snívalo, že ma mama a brat hodili do studne, aby som sa utopila. to si dobre pamätám, ako bol celý sen o tom, že klesám ku dnu.
a tak. ale teraz už mávam aj smiešne sny o mojej mač.
alebo
veci čo chcem
dneska taka sračka :/ až som si myslela že je to skutočné (ACH)
ale myslim ze dost dobry pribeh mohol by to byt aj namet na natocenie noveho filmu
naopak, nemám rada sny, ktoré by som chcela dosnívať, ale proste sa len tak zobudím a je to preč, alebo naopak, aj ho dosnívam, moment po prebudení viem o čom to bolo a ak znova zaspím, zabudnem to..
každopádne sny sú fajn..a však neviem čomu veriť..či sa nám sníva to čo sa stane, či to čoho sa obávame, alebo sú v snoch skryté významy..