O "emo" v relácií 112 - geniálna ukážka zblbnutia niektorých mladých ľudí
Bol som veľmi milo prekvapený keď som videl v pondelok 112-ku, a hlavne časť kde bolo ožraté "emo" dievča. Ukážkový príklad zblbnutia deciek dnešnou dobou. Počas ukážok zásahu zdravotníkov začal Maštalír hovoriť SKUTOČNOSTI o dnešnom "emo" štýle a nádhern
Aj jasom videla tú časť 112. Nemám k tomu čo povedať. Len asi iba to, koľko deciek, ktoré si myslia, že sú Emo, vlastne aj vedia o čom ten štýl vlastne je..
kks videla som už vela ožratých ludí ale nikto nemal hentaké histerické záchvaty a nereval ako šlahnutý kks ta neviem kolko toho vypila ale emo jej šlahá na mozog to ako súhlasím s @romyyy a tiež sa asi bojim mať deti
povedal by som že je tu čím dalej tým viac takých deciek, a tý čo tu odcudzujú emo, sa správajú možno omnohu imbecilnejšie napr hiphoperi, afaci... a pod... tým sa nechcem zastávať emo!
Ja by som napríklad najebal tomu otcovi, robí z nej problém, pričom je to JEHO problém, lebo ON ju mal vychovať tak, aby si slečna vedela uvedomiť čo robí.
Príde mu v poriadku, keď na ňu zavolá sanitku, vysvetlí problém a robte si s ňou čo chcete?
no to ma zarazilo my mame tiez v triede dve emáčky , jedna sa uz reže- hnus, a ta druha Natalia taq to je emo, ale ked to vidim tak mi je zle, ta osmacka furt iba mama mama, no a co a ze s 20rocnym a este to do telky povie? no trapne, ale aka bola spitá, u nás na škole im dávame titul Esp. a to znamena Emo SPitina, no ja by som to decko asi aj pozabijala by si na zadok nesadla
@sitnxan nie som hiphoper aj keď sa tak obliekam (osobne si radšej vypočujem techno) ale podla mňa majú hiphoperi (nie všetci) lepší názor na život ako EMO
akoze sprosta, cii keby ja som sa dostala takto do telky, tak na ulicu nevyjdem a noaco ze to je cenzurovane, pre tych co ju poznaju to hned bolo jasne kto to bol, hanba... a ten 20 rocny akoze co? mat ja 20, mat za sebou strednu skolu, ani nezakopnem o 14 rocnu, mozno keby neviem aka vyspela bola... ale keby bola vyspela, lebola by emo
podla mna ja najubohejsia zo vsetkych ta televizia...taketo nieco dat na obrazovku, to je len trapne tazenie a apelovanie na city. nebranim tu babu, spravila blbost ale ked volala cely cas mamu tak mi jej prislo fakt luto.
@jimmycrow nie nezaložil, to by som mohol takúto tému zakladať každý týždeň, išlo mi o to ukázať na názornom príklade čo toto novodobé "emo" robí s mladými ľuďmi
Neviem naco EMO furt rozoberate... Tym im len davate pozornost, ktoru chcu. Keby sa o EMo prestane rozpravat v medich atd, tak do polroka by som ziadnu emacku ci emaka nevidel
Nechapem preco si my - deti - myslime ze ked je niekde verejna mienka ze nieco je IN tak vsetci to musia byt... alebo ked sa o dacom daco rozsiry... sak Emo (novodobe) si myslia seci ze sa musia rezat... a nemusia... akurat verejnost im vtiskala do hlavy ze sa MUSIA rezat lebo potom by neboli prave EMO... rovnako ako Metal a satanizmus... vo verejnosti automaticky spajane Metal - satanizmus co nieje pravda a ako uz bolo aj v tom videjku spominane toto nove "emo" ma od ema praveho daleko
Ja som EMÁčka a mňa nemajú radi, oni sú hip-hoperi... Jaké kruté slová =D
Za mojich časov sa nezhody s fotrovcami riešili tak, že sa človek najebal, prišiel domov, vynadal im, dostal pár faciek, zamkol sa do izby kde za 3 hodiny pri hudbe vykysol a bolo v pohode.
Toto, čo robia niektorí dnešní emáci a emáčky nie je normálne. I keď si myslím, že v skutočnosti nechcela spáchať samovraždu, len dať jasne najavo svoj názor, že sa mieni s tým 20 ročným "priateľom" ďalej stýkať. Mimochodom, ten jej priateľ by podľa mňa potreboval riadne dostať.
preco to tu stale rozoberate a navzajom si tu nadavate.Jej tatko sa zachoval ako sa zachoval.MAl si uvedomit ze to je problem rodiny a nie zdravotny to je prevda ale ked vam dojde 8macka najebana a s nervami a nevie prestat revat,a k tomu vam povie ze sa zabije a reve a reve a reve.No ako by ste asi reagovali vy?Oni vedia spon zachovat pokoj,doktori,ale otec ten by len spanikaril a este to spravil horsie ako to bolo.
A moze byt vychova aka chce tak ten mlady clovek si aj tak spravi presne len to na co bude mat chut.Budete na nho kruty a zatvarat ho?Tak na truc sa da k EMO ci hocco ine.Budete na nho mily?Tak si aj tak najde niekoho kto ho nablazni na styli a vyznania.
Preco sa o tom uz neprestanete bavit?
Nejaký ten EMO si to precita a hned si len povie ake sme hoavada a ze uz aj cudzi ludia o nih pisu ze su sprosty a to teda len tak v ich hlavach zarezonuje!!!
Aspon menej tych tem by sa malo stale zakladat ved to uz nieje normalne.Ja som dosie zo zahranicia kde sme nemali net,ale tento birdz ten sa inac zlumpacil.Milioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon rovnakych stupidnych tem a nadavok ze by sa jeden z toho....
tak to bola sila...akoze nic proti emo,vobec ne,ale hentake decko,ze sa ozere v 8 triede, ma 20rocneho chlapika,robi sa na velku emo zenu a pritom krici lenn ja chcem maminku. tam nieco nie je v poriadku doma.kks sak nevideli co robi???
chúďa dievča, keby tak vedela, že ju tu rozoberá plno ľudí, čo jej len nadávajú... ako sa môže cítiť... a všetci ste takí zhrození, že opitá 14stka... vari ste nič také nikdy nevideli?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
kazde rano ladova sprcha, 3* denne by som ju slahal zihlavou a nechal spat na zemi
potom by ju mozno presli tie maniere
a ten chuj bez gati a s natrhnutimi trenkami v sade janka krala je tiez dobry
ja uz na toto fakt nemam slov...je to smutne...
14ročná 8mačka, opitá, hysterická, EMO...
a plne súhlasím s @Athelasil - prefackať, zamknúť, prefackať
Ja by som napríklad najebal tomu otcovi, robí z nej problém, pričom je to JEHO problém, lebo ON ju mal vychovať tak, aby si slečna vedela uvedomiť čo robí.
Príde mu v poriadku, keď na ňu zavolá sanitku, vysvetlí problém a robte si s ňou čo chcete?
10 cez hubu by som jej dala ani to by nestačilo...
a ked by si nahodou nieco chcel tak daj moj cely nick,aby som videl
ze ma niekto spomenul. Dakujem
Za mojich časov sa nezhody s fotrovcami riešili tak, že sa človek najebal, prišiel domov, vynadal im, dostal pár faciek, zamkol sa do izby kde za 3 hodiny pri hudbe vykysol a bolo v pohode.
Toto, čo robia niektorí dnešní emáci a emáčky nie je normálne. I keď si myslím, že v skutočnosti nechcela spáchať samovraždu, len dať jasne najavo svoj názor, že sa mieni s tým 20 ročným "priateľom" ďalej stýkať. Mimochodom, ten jej priateľ by podľa mňa potreboval riadne dostať.
preco to tu stale rozoberate a navzajom si tu nadavate.Jej tatko sa zachoval ako sa zachoval.MAl si uvedomit ze to je problem rodiny a nie zdravotny to je prevda ale ked vam dojde 8macka najebana a s nervami a nevie prestat revat,a k tomu vam povie ze sa zabije a reve a reve a reve.No ako by ste asi reagovali vy?Oni vedia spon zachovat pokoj,doktori,ale otec ten by len spanikaril a este to spravil horsie ako to bolo.
A moze byt vychova aka chce tak ten mlady clovek si aj tak spravi presne len to na co bude mat chut.Budete na nho kruty a zatvarat ho?Tak na truc sa da k EMO ci hocco ine.Budete na nho mily?Tak si aj tak najde niekoho kto ho nablazni na styli a vyznania.
Preco sa o tom uz neprestanete bavit?
Nejaký ten EMO si to precita a hned si len povie ake sme hoavada a ze uz aj cudzi ludia o nih pisu ze su sprosty a to teda len tak v ich hlavach zarezonuje!!!
Aspon menej tych tem by sa malo stale zakladat ved to uz nieje normalne.Ja som dosie zo zahranicia kde sme nemali net,ale tento birdz ten sa inac zlumpacil.Milioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon rovnakych stupidnych tem a nadavok ze by sa jeden z toho....
kks a ten chalan o ktorom tam furt basnila..20rocny? s osmackou? ten si z nej bud robi dobru srandu alebo je celkem mimo..
plus, súhlasím @webino