Odfotim si kazdu chvilu nieco ale mam mobil za stovku tak to nie su nejake profi fotky ani zdaleka aj ked za idealnych podmienok sa da celkom fajn fotka spravit no ale to sa asi neda povazovat za nieco aktivne
ja mám z tohoto pocit že sa ničomu nevenujem fotím len ako dokumentarista toho kade chodím a čo vidím, takisto videá, všetko len na telefón a bez akýchkoľvek efektov a záberov postrihám do reels a pridám hudbu a to sú asi celé moje skills
...ale nie až tak aktívne, ako by som chcela + ešte ma zatiaľ pasívne zaujíma umenie s jedlom, ako napr. carving, molekulová gastronómia a vlasový a nechtový dizajn
Mám doma celkom dosť lebiek a mŕtveho hmyzu (nič z toho nebolo zabite pre toto umčo! )..no a hmyz som zalievala do živice (ale už nerobím so živicou, nemala som na to nervy viac )..teraz ho skôr rámujem..a lebky len vyčistím a nastriekam na nejakú farbu alebo nechám biele..najnovšie sa chystám vyrobiť svietnik z nejakej
@mayben@11 niečo podobné robil aj môj prastrýko vypreparoval nám strasilky, keď už to mali za sebou a tie nám potom viseli roky v kuchyni keď si na to spätne spomeniem, je to celkom creepy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
baví ma fotiť na svoj instagram a celkovo fotenie, ale fotim len telefónom
A tiež ma baví pozerať zaujímavo zariadené interiéri
a interiérový dizajn je tiež teraz poslednu dobou srdcovka, musím zbierať inšpiráciu!