Moj priatel mi slubil, že pojde somnou na stžkovu, no bol 2tyzdne robit v Prešove a vratill sa ako najväčší grázel..(nieže by pred tym nebol ale teraz je to este horšie.A zmenil na zor na moju stužkovú.. povedal že asi nejde.Ked mi to povedal, tak som bol
ked ta tak sklamal tak ho pusti. ak je tvoj partner tak mas u neho najst podporu. ked daco slubi tak by to mal splnit. ja som partnerksy vstah nemla. asle myslim si, ze takyto vstah nema buducnost. jeb na neho a najdi sai dakoho ineho. alebo pojdem ja s tebou
no to je tiez hlupost. to ano to mas pravdu. a vsak ti sam povedal, ze mozes ist s niekym inym. tak sa na to vykasli najdi si dakeho ineho kamarata ktorý by s tebou tam siel. alebo tam budes len zo spolužiakmi sedieť vsak ja na stuzkovej budem len sediet. ale to som zasa ja. budem uz ticho radsej
No videla, ale nemohla som akože sorry ale som sa na tebe este aj smiala ale bez urazky neber to vazne xixi.. vyzeralo to fakt smiesne...akoze sla som zo smiechom do kolien pozeram kto to tam lezi a jeb a to ty... ako vrece svabky. hehe a na druhy den sa my vsetci pýtali ze mi spoluziacka lezala na chodniku najebana no este aj vtedy som sa smiala..
tak diky moc no super.. xe ja sa uz na tom iba smejem vtedy to bol tazky vecer ani neviem ako som sa dostala ku 33ke fakt si to nepamatam .. a hambim sa za seba.. od vtedy som uz tak v meste nepila....iba na chate
Ja by som ho nenutila, ked tam nechce jeho chyba... mohol stravit pekny vecer s tebou a ece aj by si bola krasne nahodena... nie ze ta chcem teraz urazit, ze si neni pekna ale hadam chapes ako to myslim... pekne satecky, pekny uces a zazitok za milion... ved o tom je stuzkova... najdy si nahradu, ved existuje stale vela chalanov, ktori by tak radi isli s tebou na stuzkovu...
hehe thaak ked tak pozeram do albumu..ani ty nesi akoze najlepsie dieta. :..aale nejde o to...mas pravdu ..rozist sa pre taku banalitu..vyckaj aaa uvidis..mozno ma len nejake take obdobie...mozno sa staci len porozpravat...aa treba si vsimat nejake veci..ale aj ocenit ked nieco spravi pekne...drzim palce
A naco ho chces tahat a stuzkovu? Ked nepozna tvojich spoluziakov a rodicov, tak sa tam bude nudit ako pes. Ty budes chciet byt s nim aj so spoluziakmi atd. Co ja viem, vacsinou to vobec nebolo take super, ked si tam niekto dotrepal svoju polovicku. Radsej tam chod sama sak to je posledna akcia so spoluziakmi, tak to treba roztocit a odviazat sa.
xe xe.. diky za nazory.. aj za tie menej pekne,, Nakoniec sme sa rozpravali a pytam sa ho tak teda ako stou stuzkovou??? A on ze noo jasne ze pojdem .. Len sa bal zebude musiet sediet s mojou mamou..Iked sa snou pozna nechcel sa snou bavit cely vecer..xe xe takze nakoniec to dobre dopadlo a uz sa tesim aky budeme obidvaja krááásne ružovíííí che che (chudak)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja náhodou pijem.
Si bola dobre doraidena v meste neviem kedy to uz bola ked si spala na chodniku
Iba hambu si robim...fuuu
ale tento patek bude tiez tazky
Ja by som hotam netahala.. ked nechce vies?
AAle ked povedal ze ked si sa ho spýtala ze zoberes ineho a povedal DOBRE .. ako keby ta mal v pi... nemozem tu hresit soRRy