napriklad v petrzalke v auparku je tusim na prvom poschodi obchod s takymito vecami, maju tam kvalitny vyber nozov, nejake fantasy mece a tusim som tam videl aj katany, dobry obchod
@amrafel A kto tvrdí že potrebuje kvalitné? Naposledy zháňal len repliku, tá má len dobre vyzerať (aj keď som už počula odborný posudok, že "tie katany čo majú v Auparku by som si ani nad krb ako ozdobu nezavesil." )
Neviem či katany a tak, ale nože a také určite. Za Dúbravkou smerom na Devínsku Novú Ves je strelnica a tam som videl aj pár nožíkov, nejaké zbrane a kalacha...
Ste sa nakomplet zblaznili???? Kupovat nieco v Lovcovi? sak tam maju ceny 3krat vyssie nez je realna hodnota... do lovca maximalne tak pokukat co chcem, vyskusat ako sedi v ruke a potom to kupit cez net hoci aj z US a vyjde to podstatne lacnejsie, popripade priamo ku kovacovi a mas to "na mieru" a takmer na 100% to bude lacnejsie.
Municak tam su len dyky a bokeny (drevene mece na cvicenie) a tiez su dost drahe + ten personal radsej no comment
100% Lovec su tam dobre a kvalitne noze... samo ze za kvalitu sa plati, mam obehanu europu ale lacnejsie dobri nôz nekupis dokonca ani na ukrajine a v rusku... a co sa tyka katani za spickovu kvalitu zaplatis maidam , v Honkongu dostanes tie dobre, zacinaju nad
30 000 dolarov a prave Samurajske kupis len vaukciia tam zacinaju na 100 000 dolaroch takze si kup radsej FERARI... ahoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
stare mesto nedaleko racka - municak
ak chces priamo katany tak lovec ak chces nieco ine tak municak...
z lovca mam bokken a katanu z monicaku magnum a mal som aj paintballku a airsoftku + bundu som spokojny s oboma obchodmy
Municak tam su len dyky a bokeny (drevene mece na cvicenie) a tiez su dost drahe + ten personal radsej no comment
a nechystala sis sa nahodou aj do sixu ?
30 000 dolarov a prave Samurajske kupis len vaukciia tam zacinaju na 100 000 dolaroch takze si kup radsej FERARI... ahoj...