@tm4s o jednom podobnom zdruzeni viem... kedysi som bola na ich stretnuti ale neoslovilo ma to... isto sice o mladeznicke zdruzenie ale ked mlady nieco chceli tak nikdy nebolo podla nich a ani neboli vypocuty lebo "postarsi " v predsedníctve im nedali priestor...
@anjelik107 Práve preto sa pýtam či by nebol záujem o vytvorenie nového združenia, ktoré by nebolo závislé na žiadnej politickej strane. Avšak mohlo by v ňu časom vyústiť.
@anjelik107 To mi je jasné, že len tak zo dňa na deň sa to nedá z organizovať. Práve preto tu zakladám takéto témy a snažím sa získať na to nejaký ohlas. A tím možno aj nejakých spolupracovníkov. Ideí o tom mám veľa a rád by som si ďalšie vypočul. Lenže to všetko chce ochotu ľudí a tá sa hľadá ťažko, bohužiaľ.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h Aj ja si myslím preto sa snažím pozháňať nejakých ľudí na začiatok. Viem, že je to beh na dlhú trať, ale tiež si myslím, že by to za pokus stálo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Za pokus by to stálo.