Ahojte
Mám problém a to ten, že do 11.6. by som potrebovala mať občiansky. Neviem či to ide tak rýchlo. Takže to je prvá otázka. Ako dlho to trvá?
ďalej, že s kým ho musím ísť vybaviť. Lebo môj zákonný zástupca (ktorého myslím musím mať so sebou) nemôže p
keď si zaplatíš, ešte po teba príde aj vládny špeciál...na Slovensku je to tak... to znamená, že keď si priplatíš, môžeš ho kľudne mať do 11.6. doma...
plati sa 24,50 a praco? pretoze som to povedal je to prosto tak
A ak s tebou nemoze ist zakonny zastupca, nic to, ani so mnou nesiel zakonny zastupca a obciansky mi vydali
neviem, ci je nutne, aby tam bol. nutne je mat rodny list, mozno tam fakt nemusi byt. ale na prislusnych weboch je to urcite vsetko napisane, staci pohladat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale chod tam asap
A ak s tebou nemoze ist zakonny zastupca, nic to, ani so mnou nesiel zakonny zastupca a obciansky mi vydali
No proste nebude môcť. Lebo proste nechodí a nie je na tom dobre a v blízkej dobe možno ani nebude ale občiansky mať musím...
neviem, ci je nutne, aby tam bol. nutne je mat rodny list, mozno tam fakt nemusi byt. ale na prislusnych weboch je to urcite vsetko napisane, staci pohladat...
A tak žijem bez občianskeho ktorý zmizol niekde v šere štyroch promile a bez vodičáku, ktorý majú ujovia z čierneho superbu na d1tke. Díkičko.